2014 Şubat Anneleri

kızlar 2 uyarım var sağlık ocagının verdiği kan şurubunu kullanan arkadaşlar elinizdeki seri 2920210 ise kullanımı durdurun içinde zararlı bir madde varmış bir diğer uyarı 1 yaş aşısından sonra yumurtayı hiç vermeyen arkadaşlar için önemli yapılan aşıdan sonra yumurta yiyen bebeklerde ciddi kızarıklık oluyormuş ebelerinize sorun ihmal etmeyin bunun için bazı drlar 1 hafta yumurta yedirmeyin diyor....[/QUOTE]
Canım nerden öğrendin bunları daha bakamadım numaraya ama neye guvencez biz

TEŞEKKÜR EDERİZ ARKADAŞLAR hepimize hayırlı yaşlar olsun..

Bizim kızda öyle oturuyor bazen ama uzun süre kıcı yer görmediği için dokunmuyorum :)
Canım 1 yas asilarini oldunuz mu kaç tane ne aşısı birde özel aşı varmı bikaç ay sonra menenjit miydi bişey off karışık işler

Canım 1 yas asilarini oldunuz mu kaç tane ne aşısı birde özel aşı varmı bikaç ay sonra menenjit miydi bişey off karışık işler
Benim bildiğim kadarıyla 3 tane aşı var menenjit icin de bizim doktorumuz dedi ki eger 2 yasindan önce yaptirirsan 2 doz 2 yadindan sonra yaptirirsan tek doz. Ben de su 1 yas asilari bitsin düşünüyorum

bizim pazartesi olmamız lazımdı gitmedim burnumuz akıyordu falan bide cuma izinliyim daha rahat olur diye günü cumaya attım üstünden çok geçmemesi lazım iki bacak 1 koldan 3 aşı olacaklar diye biliyorum ama emin değilim tabi genede. sağlık ocağında olacak.

10. ayda menenjit aşısı ilk dozumuzu olduk.
13. ayda ikinci dozumuzu olacağız

aradan 3 ay geçmesi gerekli. siz ne zaman olduysanız 3 ay sonra ikinci dozu olursunuz

geçmiş olsun canım ateş ihmale gelmez dikkat et

Geçmiş olsun biricikim bizde ayniyiz önce oğlum hasta oldu ateşi ne çıktı sonra ben halende hastayiz
canım tamamen tesadüf bir konuyu araştırıyordum aralık annesi yazmış bende kendi ebemize sordum ve doğruladı elinde varsa seri numarasına bak canım ben baktım bizimki farklı anne olunca herşeye dikkat etmek lazımmış

Canım nerden öğrendin bunları daha bakamadım numaraya ama neye guvencez biz

kızlar dün oğluma tamamen uyduruk bir çorba yaptım nasıl sevdi anlatamam ilk defa kavgasız çorba içti isteyn olursa tarifi şu

evde kalan uzun çubuk makarnaları kırdım şehriye gibi sonra bir kap içine su, kırmızı mercimek,salça,brokoli attım ve blendırdan çektim makarnalar pütürlü kaldı üzerine yağ ve nane gezdirdim evde varsa et suyu yada et atın eşim de beğendi :)

kendi kendime biraz daha yazıyım da içimi boşaltıyım nasıl bir düzen anlamıyorum ya kimi bebek istemez şıp diye hamile kalır bide geçer karşına pişkin pişkin korunurken hamile kaldım da sende tık yok der... malesef bugun de adet oldum eskiye döndüm ya.....

Üzülme reyyanim Şükür ki koynumuzda bi kuzumuz var...Rabbim hiç olmayanlara versin inş.

canm zaten ağzı olan konuşuyo ben oğlum doğduğundan beri neler neler duydum ama Allah ın bildiği onlarınsa anlayamadığı ne hikmetler var. bence çare bu tür insanlarla görüşmemek eğer bu mümkün değilse ya he he deyip geçmek. inan tatlı canını üzmeye değmez sonra da bunu kafama niye takmışım ki deyip duruyo insan.
hayırlısıyla biz de ikinciyi istiyoruz dua ediyoruz ama en iyi zamanı Allah bilir deyip sabretmek lazım

Ama şurda katılıyorum. Gencecik erkek kadın aylarca uğraşıyor olmuyor.eltim 40 yaşında kaynım 44 yıllarca korundular. 18 yaşında ve 16 yaşında iki oğlu var.korunmayi bıraktığı ay hamile kaldi. .oğlumu kıskandı kısaca 40 dan sonra 3 bebeğe niyetlendi

Tesadüf oda Şubat anasi olcak 1 ayı kaldı doguma

biricik haklısında gel gör elimde değil...gerçekten de rabbim öyle güzel planlıyor ki herşeyi söyleyecek söz kalmıyor bize sende kimseye kulak asma canım bırak konuşsunlar.

Benimde seri numarası farklı canım baktım Sağol bilgilendirici için

amin canım üzülmedim sadece kızdım sözde arkadaşım ama karşıma geçipte bak ben nasıl hamile kalıyorum siz isteyin durun ben kaçıncıyı doğurucam diyince...
Yaw bunlar insanmi suphedeyim. ..

Bunlara insan deniyosa biz neyiz

Bu nası bi laf vurmadir

Du bakim dogurabilecenmi

Dogursan bile sağlıklı olacakmi

Reyyanim kusura bakmada bu arkadaş ne degil

Bole arkadaşlık olmaz

amin canım üzülmedim sadece kızdım sözde arkadaşım ama karşıma geçipte bak ben nasıl hamile kalıyorum siz isteyin durun ben kaçıncıyı doğurucam diyince...
Allah herseyin hayirlisini versin hayırlı evlat versin okuyoruz izliyoruz anne babasını döven çocuklar huzur evine atanlar bunlarda bebekti bi zamanlar ALLAHIM korusun hepimizi evlatlarini

ya aslında arkadaş felan denmez ama kırk yılın başı eşler için bir araya gelmek zorundayız atsan atılmıyor işte.
Yaw bunlar insanmi suphedeyim. ..

Bunlara insan deniyosa biz neyiz

Bu nası bi laf vurmadir

Du bakim dogurabilecenmi

Dogursan bile sağlıklı olacakmi

Reyyanim kusura bakmada bu arkadaş ne degil

Bole arkadaşlık olmaz
maşallah canım rabbim tamamına erdirsin :) hoş olmuş ama
maşallah diyelim valla helal olsun 18 yıl sonra iyi cesaret.

rica ederim canım seri faklı olması iyi demek ki sağlık ocagı ihmal etmemiş bunu.
Benimde seri numarası farklı canım baktım Sağol bilgilendirici için

Allah herseyin hayirlisini versin hayırlı evlat versin okuyoruz izliyoruz anne babasını döven çocuklar huzur evine atanlar bunlarda bebekti bi zamanlar ALLAHIM korusun hepimizi evlatlarini
öyle valla herşeyin hayırlısı bu hayatta neler var neler az önce bir video vardı kılzar arap kanalından çok hoşuma gitti gelin ve damat var gelin zengn erkek fakir gelin damadın annesinden utanıyor onu istemiyor damat önce gönderiyor anneyi sonra gelini masada bırakıp annenin ayağını öpüyor çok hoştu ya herkesin evladı hayırlı sağlıklı olsun inşallah.

Benim Annemin abim 4 yaşındayken bir kızı daha olmuş malesef 5 gün yaşamış sariliktan vefat etmiş nasıl bir acı düşünün görmüş emzirmis evine getirmiş sonra uzuntuden olmamış çocuğu ve tedavi olmuş o zamanin tüp bebeği gibi heralde ve biz olmuş ikiz bir beklerken 2 çocuk ve seneler seneler 30 sene geçmiş o kadın alzaymir olmuş ve iki kızı onu sırayla yikamis bakmış yedirmis sırayla bakmislar yani buda ALLAHIN bi işi bi hayri Allahimin kız yada erkek evlat vermesinin bile bi sebebi var ikizimin oğlu var diyoki keşke kızım olsa beni ilerde yıkar neler düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…