günaydın kızlarrr
yahu uyku düzenim pert,gece düzgün uyuyamadığım gibi sabahın köründe uyanıyorum.napcam ben yaa
günaydın kızlarrr
yahu uyku düzenim pert,gece düzgün uyuyamadığım gibi sabahın köründe uyanıyorum.napcam ben yaa
özliciiim seniiGünaydın güzel hamişlerim
Bugün arkadaşlarla pazar gezmesiye gidiyoruz ya ne kadar uzun zaman oldu böyle toplanıp gezmeyeli şimdiden hepinize keyifli pazarlar öperim kocamaaannn
Günaydın hajım benim gece uykuları yol olalı çok oldu ama ben erken kalkmıyorum kötü senin durum
Gunaydin sekerim.benim gece uykularim gitti.gundiz uykularim basladi.tam tersi :))
Aynen ya ben de geceleri yatıp bir süre uyuyamıyorum. Sonra sabah erkenden uyanıyorum. Ama ne hikmetse haftaiçi bu kadar uyanasın gelmiyor. O zaman da uyumak istiyorumgünaydın kızlarrr
benim oluyor arada sırada rennie içiyorum hemen geçiyor çok kötü bişey zaten hamilelikte midemden çektiğimi hayatta hiçbişeyden çekmedim genede çok şükür
işte herşeyi ayrı güzel evladın karnında oluşu başka kucağında oluşu daha başka... kaçıncı haftadasın sen?
Ayy ne becerikli esleriniz var maşallah
Napim balim bense oturuyorum cay içiyorum
kızlar help help
uyku setlerini nasıl yıkadınız? yan süngerli kısımlar ve yorganlar makinede yıkanabiliyo mu?
kv şimdi bidi bidi konuscak işte yeni şeyler şoyle boyle diye bende sinirlenicem...
öğreniyim de nasıl yıkandıgını bi cevabım olsun..
sürekli "gız gızım eskiden boyle şeyler mi vardı" deyip duruyo
oynatmaya az kaldı...
illa eski usul yun yorgan dikilecek ortası satenli olanlardan.. yastıklar nevresimler işlemeli işlemeli.. hiç tarzım olmayan şeyler ama heves de ettikleri için bisey demiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?