valla benim fikrimce erkek doktorlar daha iyi diye duydum hep benim doktorumda erkek çok memnunum önemli olan herşeyin iyi olması bebegimizin saglıklı olması:)
Doktorum iyi bi doktor gayet ilgili..sadce erkek olmasi dusunduruyo beni..bu cati muayinesinden dogumdan falan cok cekiniom..rahat olamicakmisim gibi hissediom..
ecrin nerede oturuyorsunuz kuzumm
resim varmı kuzucuğumm,hayırlı uğurlu olsunnn
Konuşan varsa ben de buralardayım :) Bugün ilk defa aldığımız çıktı da kızımın yüzünü net bir şekilde görebildik. Çok sevindim ya hiç olmıycak diye düşünüyordum :)
Zaten yüzünü de ilk defa iki hafta önce görebilmiştik zaten. Pek nazlı hanfendi. :)
ne güzel cnm bende ilk defa geçen hafta net görebildim yüzünüüü ALLAH ım o an hiç bitmesin istedimçok güzel bir duygu demi canım
Hem de süper bişey. :) Bizimkiler amma nazlılar yahuu. Ancak ancak gösteriyorlar tiplerini.
Benzetebildiniz mi birilerine :)
ay hiç sorma cnm herkes birilerine benzettisizde durumlar ne oldu benzetmeler oldu mu.
Bebek çantası ne aldınız, kararsız kaldımda ii geceler
Daha kimse görmedi. Kendime benzetmeye çalışıyorum. Kendi kendime
tabi benzer annesi minik prensesin sana oyyy çok tatlılarr ALLAH IMMMM kucağımıza almayı da nasip eder insaALLAH rabbim
İnşallah :) Ben de sevmek istiyorum. Hatta bir kaç hafta öncesine kadar yanımda olsan da sevsem deyip duruyordum ama yanımda olunca karnımda olamayacak. Hareketlerini hissedemeyeceğim. Tekmeleriyle elimi koyduğum yeri bulmaya çalışamayacak.
maşallah sanada bebeğinede cnmbende 26 haftalık hamileyim inş ilerdede böyle yiyip içebiliriz malum son aylarda mide yanmaları başlıcak diyolar:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?