• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Günaydın güzel hamişlerim :16:
Bugün arkadaşlarla pazar gezmesiye gidiyoruz ya ne kadar uzun zaman oldu böyle toplanıp gezmeyeli şimdiden hepinize keyifli pazarlar öperim kocamaaannn :54:

günaydın kızlarrr
yahu uyku düzenim pert,gece düzgün uyuyamadığım gibi sabahın köründe uyanıyorum.napcam ben yaa

Günaydın hajım benim gece uykuları yol olalı çok oldu ama ben erken kalkmıyorum kötü senin durum :31:

Günaydın güzel hamişlerim :16:
Bugün arkadaşlarla pazar gezmesiye gidiyoruz ya ne kadar uzun zaman oldu böyle toplanıp gezmeyeli şimdiden hepinize keyifli pazarlar öperim kocamaaannn :54:

Günaydın hajım benim gece uykuları yol olalı çok oldu ama ben erken kalkmıyorum kötü senin durum :31:
özliciiim senii
Gunaydin sekerim.benim gece uykularim gitti.gundiz uykularim basladi.tam tersi :))

ahh keşkr gündüz uyusam kuzum

Herkese günaydııın,
Ben bu pazarımı gözetmenlik yaparak geçireceğim:(
günaydın kızlarrr
yahu uyku düzenim pert,gece düzgün uyuyamadığım gibi sabahın köründe uyanıyorum.napcam ben yaa
Aynen ya ben de geceleri yatıp bir süre uyuyamıyorum. Sonra sabah erkenden uyanıyorum. Ama ne hikmetse haftaiçi bu kadar uyanasın gelmiyor. O zaman da uyumak istiyorum:(

Uzun zaman oldu buraya yazmayalı face'e takılınca insan buraya girmeyi unutuyor merhabalar herkese ve tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun...

selam kızlar!!
öncelikle öğretmen arkadaşların günü kutlu olsun :46::46
kv ile bebişin kıyafetlerini falan yıkadık ütüledik yerleştirdik dolabına ama şimdi uyku seti kaldı bi tek..
onu nasıl yıkasak bilemedim.. yan süngerli kısımları bi de yorganı makinede bozulur mu siz nasıl yıkadınız bi de yastık var tabi ?

Herkese merhaba:16:

Huzunbazim, tombikkusum, zoeyayim,spse bacim, lauranam ve bilip bilmedigim,su an aklima gelmeyen butun öğretmen arkadaslarimin ogretmenler gunu kutlu olsun:16:

Hepiciginizi seviyom:69:

benim oluyor arada sırada rennie içiyorum hemen geçiyor çok kötü bişey zaten hamilelikte midemden çektiğimi hayatta hiçbişeyden çekmedim genede çok şükür:5:

4 ay boyunca hastanede serumlarla yattım cnm..herkes kendi çektiğini bilir hemşireler yıkıyodu saçımı..çok zor günler atlattık gerçekten geçer diyenlere inanmıyodum ama geçiyomuş cidden..allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..herşeye değer miniklerimiz:nazar::nazar::nazar:

işte herşeyi ayrı güzel evladın karnında oluşu başka kucağında oluşu daha başka... kaçıncı haftadasın sen?

Ben 27+5 oldum :)

Bu arada sizi sayfada aktif görmeyince çıktım ben :)

Herkeslere merhaba, güzel bir pazar dileğiyle. Öğretmen arkadaşlarımızın da öğretmenler gününü kutluyoruz efendim :)

Düşünsenize ya bizim bebeler büyümüşler ve sizin öğrenciniz olmuşlar :52:

kızlar help help:3::3:

uyku setlerini nasıl yıkadınız? yan süngerli kısımlar ve yorganlar makinede yıkanabiliyo mu?
kv şimdi bidi bidi konuscak işte yeni şeyler şoyle boyle diye bende sinirlenicem...
öğreniyim de nasıl yıkandıgını bi cevabım olsun..
sürekli "gız gızım eskiden boyle şeyler mi vardı" deyip duruyo
oynatmaya az kaldı... :27:
illa eski usul yun yorgan dikilecek ortası satenli olanlardan.. yastıklar nevresimler işlemeli işlemeli.. hiç tarzım olmayan şeyler ama heves de ettikleri için bisey demiyorum.. :19::19:

kızlar help help:3::3:

uyku setlerini nasıl yıkadınız? yan süngerli kısımlar ve yorganlar makinede yıkanabiliyo mu?
kv şimdi bidi bidi konuscak işte yeni şeyler şoyle boyle diye bende sinirlenicem...
öğreniyim de nasıl yıkandıgını bi cevabım olsun..
sürekli "gız gızım eskiden boyle şeyler mi vardı" deyip duruyo
oynatmaya az kaldı... :27:
illa eski usul yun yorgan dikilecek ortası satenli olanlardan.. yastıklar nevresimler işlemeli işlemeli.. hiç tarzım olmayan şeyler ama heves de ettikleri için bisey demiyorum.. :19::19:

40 derecede sentetik bölümünde yıkanabilir sanırım...Ben kendi yorganımızı öyle yıkıyorum :26::26::26:

öğretmenler günümüz kutlu olsun pazara denk gelmiş bu sene hediyeelrde gümbürtüye giderdi herelde:))neyseki çalışmıyorum:23::1:

dün kızımı sevgi ilgi delisi yaptım bugün daha hareketli sevildiği hissedip şımardı sanırım bugünde babası sevdi bol bol canım benim ya içimdeyken dışardaki halini özlüorum sonrada dogdugunu düşününce acayip bui duygu sarıyo içimi bida içimde olmucak diye şimdi sanki bana ait gb geliyo çıkınca kıskanıcak gbyim:17:

canım yavrum özledim dogum fotoraflarına bakıp bakıp o nanacıkalrını buruşuk ellerini ayakalrını hayal ediyorum :31:

bu arada dün fotoraf çekmekle kafayı yiyen bi arkadaşımla konuştum dogum fotorafcılıgımı yapmasını istedim tamam dedi sonra bikaç dogum fotorafı yolladım resmen istiyo şu anda ama makul saatlerde dogurmamı tembih etti:9:bide hafta sonu dogur dedi çünkü oda anaoklu öğretmeni:27: haftasonu öğleden sonra uykusu bölmğücek şekilde dogurmalıyım kızıma da söledim :52::9::9:

KIZLAR UTRASYON ÖLÇÜMLERİNDEKİ HANGİ DEĞER 7LE ÇARPILINA BOYU HESAPLANIYODU HEP BOYUNU SORMAYI UNUTUYORUM YA anı defterini dolduruyorumda hep kilosunu yazıyorum boyutee 10. ayın 10nunda 27 cm geri kalan zamanlarda yazamıyorum gittiklerimi :50:

[video=youtube;HlYOkCOU2xs]http://www.youtube.com/watch?v=HlYOkCOU2xs[/video]

kendim sordum kendim cevaplıyayım :1:

Back
X