• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

valla benim fikrimce erkek doktorlar daha iyi diye duydum hep benim doktorumda erkek çok memnunum önemli olan herşeyin iyi olması bebegimizin saglıklı olması:)

Doktorum iyi bi doktor gayet ilgili..sadce erkek olmasi dusunduruyo beni..bu cati muayinesinden dogumdan falan cok cekiniom..rahat olamicakmisim gibi hissediom..

oo tamam o zamna.önce bebişlerimizin sağlığı.sıkma canını[/QUOTE]

Haklisin cnm cok sagol

hanımlar nasılsınızzz ben bugün biraz sancılıydım ya sizlerde de oluyomu sancı hep yattım gün boyunca birde bebek sanki aşağı düşücek çıkacakmış gibi bir baskı yapıyo kendimi tuhaf hissediyorum öyle olunca korkuyorum biraz bunlar normal mi acaba :26:

Konuşan varsa ben de buralardayım :) Bugün ilk defa aldığımız çıktı da kızımın yüzünü net bir şekilde görebildik. Çok sevindim ya hiç olmıycak diye düşünüyordum :)

Zaten yüzünü de ilk defa iki hafta önce görebilmiştik zaten. Pek nazlı hanfendi. :)

Konuşan varsa ben de buralardayım :) Bugün ilk defa aldığımız çıktı da kızımın yüzünü net bir şekilde görebildik. Çok sevindim ya hiç olmıycak diye düşünüyordum :)

Zaten yüzünü de ilk defa iki hafta önce görebilmiştik zaten. Pek nazlı hanfendi. :)

ne güzel cnm bende ilk defa geçen hafta net görebildim yüzünüüü ALLAH ım o an hiç bitmesin istedim :nazar: çok güzel bir duygu demi canım:16:

tabi benzer annesi minik prensesin sana oyyy çok tatlılarr ALLAH IMMMM kucağımıza almayı da nasip eder insaALLAH rabbim:nazar:

İnşallah :) Ben de sevmek istiyorum. Hatta bir kaç hafta öncesine kadar yanımda olsan da sevsem deyip duruyordum ama yanımda olunca karnımda olamayacak. Hareketlerini hissedemeyeceğim. Tekmeleriyle elimi koyduğum yeri bulmaya çalışamayacak. :(

Herkese iyi geceler,

Bugün çok yorulduk kızımla. Haftalardır aşure diye sayıklaya sayıklaya sonunda burdan aldığım gazla bugün aşure yaptım ve iyiki de almışım o gazı, çok sağolun kızlar. Tam kendime göre, bence çok lezzetli bi aşure oldu. Eğer hiç denememiş olan varsa bence hiç tereddüt etmeyin deneyin. Gayette başarılı oluyor. Bi de insan ilk olunca daha bi özeniyor sanki. Akşam da aşure yemeye diye misafir çağırınca yorulduk işte kızımla. Ama mutluyuz:))

Takip edebildiğim kadarıyla genelde keyifler yerinde. Bebişler hareketli maşallah:)) sabah benim kızım da beni batari çalarak uyandırdı resmen:1: önce solda yoğun ve sık vuruşların ardından sağda en kuvvetli vuruşuyla damgasını vurdu:1: çok komikler yaa:1:

İnşallah :) Ben de sevmek istiyorum. Hatta bir kaç hafta öncesine kadar yanımda olsan da sevsem deyip duruyordum ama yanımda olunca karnımda olamayacak. Hareketlerini hissedemeyeceğim. Tekmeleriyle elimi koyduğum yeri bulmaya çalışamayacak. :(

işte herşeyi ayrı güzel evladın karnında oluşu başka kucağında oluşu daha başka... kaçıncı haftadasın sen?

maşallah sanada bebeğinede cnm:nazar:bende 26 haftalık hamileyim inş ilerdede böyle yiyip içebiliriz malum son aylarda mide yanmaları başlıcak diyolar:18:

benim oluyor arada sırada rennie içiyorum hemen geçiyor çok kötü bişey zaten hamilelikte midemden çektiğimi hayatta hiçbişeyden çekmedim genede çok şükür:5:

günaydın kızlarrr
yahu uyku düzenim pert,gece düzgün uyuyamadığım gibi sabahın köründe uyanıyorum.napcam ben yaa

Back
X