2014 Şubat Anneleri

oluyo tatlım ya endişelenme,son 2 haftadır hep bağırsaklarımda içerlerde hissediyorum ben de, adet olunca böyle sancı gibi batma hissederdim,aynı öyle batma oluyo

iyi bari insaallah iyidir bebisko sagolasin canim

dimi yaaa bencede çok güzel olurduu her sabah yumurta yiyorum günde 2 bardak süt içiyorum yoğurtla ayranla pek aram yok maalesef fındık yiyorum et çok tüketiyorum ve aşırı derecede mandalina yiyorum leblebi gibi ayva armut muz kivi çok tüketiyorum akşam tv izlerken su da bebeği çok besliyormuş en az 2 lt içmeye çalışıyorum sebze çok yemiyorum günde 1 şişe maden suyu içiyorum bu şekilde

iyi tatiller herkesee
bugün misafirim vardı giremedim sizler ve bebişleriniz umarım iyisinizdir biz iyiyiz çok şükür hava yağmurlu olmasaydı bide içimi sıkıyo şu kış mevsimi hiç bi yere kıpırdayamıyo insan

maşallah sanada bebeğinede cnmbende 26 haftalık hamileyim inş ilerdede böyle yiyip içebiliriz malum son aylarda mide yanmaları başlıcak diyolar:18:

Annem koca bir kazan aşure yapıp dağıtmış..
Beni bilir, ben.de bayılırım ve yapamadım da bu sene.
Neyse gittik yedim bir buçuk kase sağolsun pek güzelsi.
Bir tencere de bize verdi. Sen seversin kızım.canın istedikçe ye siye.
Lakin aşurenin içinde çörek otu da vardı. Annem anneannem hep koyarlar susam, çörek otu vs..
Geldim eve google dan arattırdım. İyi değilmiş hamileyken çörek otu tüketmek..
Rahim kasılmalarını başlatıp doğumu kolaylaştırırmış.. Bilmiyordum ki.
Şimdi ne yapayım ben o koca tencereyi? Yiyemem dimi? Orada bi buçuk kase yedim bir de
bi akıl verin kızlar yaa

Bence korkmadan yiyebilirsin canim.asurenin içindeki çörekotundan nolacak ki.bi şey olmaz bende yedim.sonucta avuc avuc yemiyoruz ki

Benim annemde atmıştı içine çörek otu ve ben kaç kase yediğimi bilmiyorum bence etkilemez toplasan tüm aşuredeki bir avuç değildir bence.

rahat ol bence avuç avuç yemedikten sonra bir şey olmaz. gebeliğin ilk dönemlerinde dereotu,maydonoz vb . için aynı şey söyleniyor ama ben salatalara az az koyup yedim hiç bişey olmaz korkma :)

Mrb kizlar..topiginizde yeniyim..sizinle bi sorunumu paylasmak istiyorum...ben 29 haftalik hamileyim..bulundum sehirde dogry duzgun kadin doktor olmadii icin erkek doktora gidiyorum ama hic icim rahat deil..cati muayinesidir dogumdur nasil rahat edicem kara kara dusunuom bi akil verin bana lutfen

geçmiş olsun speedyy,hüzünbazın drunun iksirini uygulama sırası sendee o zaman

heheh kuzum yaa.tam tarifi bu hemde dua kısmına kadar
şeffaflık fikrine bittimmmmm
Alışveriş işini bitirmeyen bir ben kaldım diye telaşlanıyordum. İnternetten aldığım birkaç takım dışında bir şey almadım yavrum çıplak kalacak diye korkuyordum
benimd ene beşik ne bişi

doktorun iyi bir doktormu tatlım

valla benim fikrimce erkek doktorlar daha iyi diye duydum hep benim doktorumda erkek çok memnunum önemli olan herşeyin iyi olması bebegimizin saglıklı olması:)

doktorun iyi bir doktormu tatlım[/QUOTE]

Doktorum iyi bi doktor gayet ilgili..sadce erkek olmasi dusunduruyo beni..bu cati muayinesinden dogumdan falan cok cekiniom..rahat olamicakmisim gibi hissediom..

doktorun iyi bir doktormu tatlım

Doktorum iyi bi doktor gayet ilgili..sadce erkek olmasi dusunduruyo beni..bu cati muayinesinden dogumdan falan cok cekiniom..rahat olamicakmisim gibi hissediom..[/QUOTE]

oo tamam o zamna.önce bebişlerimizin sağlığı.sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…