Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[video=youtube;VdGHp0-SG1o]http://www.youtube.com/watch?v=VdGHp0-SG1o[/video]
32-36 haftalar arası
Mrb kizlar..topiginizde yeniyim..sizinle bi sorunumu paylasmak istiyorum...ben 29 haftalik hamileyim..bulundum sehirde dogry duzgun kadin doktor olmadii icin erkek doktora gidiyorum ama hic icim rahat deil..cati muayinesidir dogumdur nasil rahat edicem kara kara dusunuom bi akil verin bana lutfen![]()
Haksever teşekkür ederiz videolar için....bu arada kızlar birşey soracağım ben aypet bilgisayar yani 3g ile internete giriyorum sizce bunun bebeğe etkisi var mıdır 3g kullananlar var mı benim gibi
aynı şeyleri yaşamışızz 17. haftada geçti birden perişan olmuştum psikolojim yerle bir tek yediğim çubuk krakerdi4 ay boyunca hastanede serumlarla yattım cnm..herkes kendi çektiğini bilir hemşireler yıkıyodu saçımı..çok zor günler atlattık gerçekten geçer diyenlere inanmıyodum ama geçiyomuş cidden..allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..herşeye değer miniklerimiz![]()
kuzum maşallahhhh bebişkona.bende 20 ocakta ayrılacağım sat ım 5 mayısiyi geceler sevgili anneler.
bizde dün dr gittik 28+3 te. bebişin kg 1270 boyuda 35 cm olmuş.
maşallah kuzucuğuma.
birdaha muayeneye 32. haftada çağırdı. 18 aralıkta gideceğim.
çalışabilir raporumu alacağım işyerine vermek için.
17 ocaktada izne çıkmayı düşünüyorum.
sizde ne var ne yok.
aynı şeyleri yaşamışızz 17. haftada geçti birden perişan olmuştum psikolojim yerle bir tek yediğim çubuk krakerdi![]()
selam kızlar ben artık çok yoruluyorum böyle giderse işimiz var yanibu arada öğretmen annişlerin öğretmenler günü kutlu olsun seneye bebişlerimiz de kutlar artık günümüzü
![]()