2014 Şubat Anneleri

Bebeğin duruşundan kaynaklanıyor o. Akıntılarıma alıştım ben artık ya. En başından beri fazlalık var zaten :)

vallahi bende birtek bende oluyor zannediyordum bu aşağıya vurma durumunu bazen çıkacak zannediyorum öyle vuruyor sanırım buda normal :)) bu arada neredeyse 7 ay bitecek akıntılara hiç bir çözum bulamadım doğuma kadar böyle devam edecek sanırım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş. insan kendi kendinden tiksiniyor....

Selam bazen banada oluyo hatta sanki bacagimla kasigimin arasinda gibi oluyo bazende taa migdeme cikiyo yani yerleri cok degisiyor merak etme ama bi takip et hepte assadaysa sor doktoruna.Akinti konusu benim hamilelik oldugundan befi var cok sik ic camasiri ddgistiriyorum bu yüzden bazen su gibi yada beyaz kremsi oluyo doktor suyunda problem yok dedi ondan takmiyorum bende

Ben yarin bebikimi görücdm kontrolümüz var gelince yazarim gelismeleri özledim bakayim poposu tompullasmismi :) iyi geceler herkeze ...

sende haline şükret canım benim k.validem bi üstümde görümcem altta annemde yakın ama ilk günnü kimse yoktu yanımda evi dağıtmışlardı geldiğimde birde geldim seeryanlı halimle düzenledim kızımada baktım ve kimseye de muhtaç olmadım şimdiye kadar ve bu halimde yine kimse yok yanımda kızımda bakarımoğlumada yeterki güçlü olun ALLAH'ım yardım ediyor.herkes nasıl bakacan ikisine diyor ilkine nasıl baktıysam onada bakkarım diyorum yeterki bana yük olmasınlar karışmasınlar.eşimsaolsun yardım ediyor her konuda yanımda olmasada fırçayı yiyince paşa paşa yardım ediyor:)bizimkilerdee çok seviyorlar iki tarafta ama yardıma gelince kimse yok işte.....boş verrrrrrrrrrrr hayat güzel kimseye taviz vermiyorum....

Günaydın ;

haftasonu akşamları güzel sohbet etmişsiniz
şafak 69 kızıma kavuşmama az kaldı

hamilelik hormonları bende tavan yapmış durumda saçma sapan şeylere takılıyorum
sizde de var mı böyle bir durum

gunaydın kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
yeni yeni şeyler aldım kızıma şimdi eklicem çok bişi değil ama
dolabımızında resmini çektim onuda koydum eklicem birazdan

lohusa pijamamdanda sandık lekesi çıkmadı yenisini aldım hafta sonu ama onun resmini çekmeyi unuttum :26:

günaydınlar herkese güzel bir hafta diliyorum,

haftasonu naptınız bakiim, biz cumartesi günü alışverişe çıktık, önce pijama, sabahlık ve geceliğim alındı, sonra bebek şekerlerine, sepete, kapı süsüne baktık ama burada çok pahalı, k.v. istanbul'dan alacak. daha sonra da birkaç bebe mağazasına girdik, en son baktığımız yerden 10 'lu yenidoğan takımı, ağız silme mendili, fermuarlı kundak gibi bir sey ve havlu aldık. aslında daha fazla şey alacaktık ama eşim annesiyle konuşunca k.v.nin baya bir şey aldığını öğrendik, o bize kargo yapacak aldıklarını, biz de eksiklere göre hareket edeceğiz.
bakım ürünleri olarak eczanede satılan organicare ürünlerinden almayı düşünüyorum.nevresimini de english home'dan bakacağız. karyolanın içine bir de yatak alınacak, buna da önümüzdeki hafta bakacağız. bebek arabası ile oto koltuğu akrabalar tarafından hediye alınacak. ama port bebe mi yoksa ana kucağı mı almalı, yoksa hiçbiri mi buna karar veremedim. siz ne yaptınız arakadaşlar?

bblimmmmm herşey harika görünüyor. Senin bebişin dolabını da elbiselerini de yerim ben yerimmm

ayy ben buna bayıldım çok tatlı olmuş elinize sağlık..
bu arada ben yeni katıldım herkese merhabalar kısmetse oğlum 13/02/14 de yanımda olacak
hoşgeldin canım çok sağol
bblimmmmm herşey harika görünüyor. Senin bebişin dolabını da elbiselerini de yerim ben yerimmm
elmayraaaaaaaaaaaa hoşgeldin sefalar getirdin tatlım topiğe nasılsın
çok sağol tezyesi inş. seninde bebişinin güzel cicilerini görürüz
Günaydin ciciş annneler...canim benim cok güzelller kizin güle güle giyinsin..

çok sağol canım daha iyileri senin bebikinin olsun

ayy ben buna bayıldım çok tatlı olmuş elinize sağlık..
bu arada ben yeni katıldım herkese merhabalar kısmetse oğlum 13/02/14 de yanımda olacak

Benimde son tarihim 13/02/2014 görünüyor bakalım ne zaman gelecek.Sağlıkla gelsinler inşallah.

Eki Görüntüle 872230 Eki Görüntüle 872231 Eki Görüntüle 872232

ortadaki uğur böcülü alt açmayı annemle beraber diktik kızlar nasıl olmuş ??

Oy uğur getirsin inşallah uğur böcülü alt açması ona.. Çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık..

gunaydın lip seninde hafta sonun çarşıyla alış verişle geçmiş güle güle kullanın hepsini fakat resim isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…