Kızlar iyi akşamlar nasılsınız . Benim bebiş bugün aşşagıya vuruyo arada aşşagı dediğim sanki çıkıcak sanıyorum bazen afedersiniz deliğe nişan alıyo sanki .. Ama genelde yukarılara vuruyo :)) bide kızlar akıntılarınız ne alemde ??
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız . Benim bebiş bugün aşşagıya vuruyo arada aşşagı dediğim sanki çıkıcak sanıyorum bazen afedersiniz deliğe nişan alıyo sanki .. Ama genelde yukarılara vuruyo :)) bide kızlar akıntılarınız ne alemde ??
haline şükret benim kayınvalide yan binada. keşke gelip 3 gün kalıp gitse. ilk doğumumda annemle gerildiler. herkes çekti gitti 4 günlük sezeryanlı ben yalnız kaldım. yardımcı ama anlayışsızlar. biri de susim demedi. ne annem ne o. şimdi kimseyi istemiyorum açıkçası. ama ne olur bilemem. torunlarına pek bağırmaz sever öper. ama bebeğe de çok fazla korumacı olacak eminim oğlum o açıdan kıskanabilir
Eki Görüntüle 872230 Eki Görüntüle 872231 Eki Görüntüle 872232
ortadaki uğur böcülü alt açmayı annemle beraber diktik kızlar nasıl olmuş ??
canim dolabini cok begendimmm güle güle kullansin...ne güzel bi duyguuu.bunlarda dolabımızın resimleri kızlar
hoşgeldin canım çok sağolayy ben buna bayıldım çok tatlı olmuş elinize sağlık..
bu arada ben yeni katıldım herkese merhabalarkısmetse oğlum 13/02/14 de yanımda olacak
elmayraaaaaaaaaaaabblimmmmm herşey harika görünüyor. Senin bebişin dolabını da elbiselerini de yerim ben yerimmm
Günaydin ciciş annneler...canim benim cok güzelller kizin güle güle giyinsin..
ayy ben buna bayıldım çok tatlı olmuş elinize sağlık..
bu arada ben yeni katıldım herkese merhabalarkısmetse oğlum 13/02/14 de yanımda olacak
ayy ben buna bayıldım çok tatlı olmuş elinize sağlık..
Eki Görüntüle 872230 Eki Görüntüle 872231 Eki Görüntüle 872232
ortadaki uğur böcülü alt açmayı annemle beraber diktik kızlar nasıl olmuş ??
günaydınlar herkese güzel bir hafta diliyorum,
haftasonu naptınız bakiim, biz cumartesi günü alışverişe çıktık, önce pijama, sabahlık ve geceliğim alındı, sonra bebek şekerlerine, sepete, kapı süsüne baktık ama burada çok pahalı, k.v. istanbul'dan alacak. daha sonra da birkaç bebe mağazasına girdik, en son baktığımız yerden 10 'lu yenidoğan takımı, ağız silme mendili, fermuarlı kundak gibi bir sey ve havlu aldık. aslında daha fazla şey alacaktık ama eşim annesiyle konuşunca k.v.nin baya bir şey aldığını öğrendik, o bize kargo yapacak aldıklarını, biz de eksiklere göre hareket edeceğiz.
bakım ürünleri olarak eczanede satılan organicare ürünlerinden almayı düşünüyorum.nevresimini de english home'dan bakacağız. karyolanın içine bir de yatak alınacak, buna da önümüzdeki hafta bakacağız. bebek arabası ile oto koltuğu akrabalar tarafından hediye alınacak. ama port bebe mi yoksa ana kucağı mı almalı, yoksa hiçbiri mi buna karar veremedim. siz ne yaptınız arakadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?