2014 Seçim Sonuçları

iste bu AKPyi kimse yikamaz

AKP oy cogunlugu alinca,diger taraf cekemedi sahte oy denmeye basladi,bunlar dogal kiskanclik biz insanlara mahsus

istendi kadar sahte yakilan oylar densin,TÜRKIYENIN birincisi AKP
 
Bende açıkçası ilk defa bu kadar umutluydum Akp nin alacağından Ama bizim izmir de şöyle bir düşünce var ,

'Biz izmirliyiz cumhuriyetçiyiz o yüzden Chp ye veririm ne olursa olsun ' Aynen bu düşüncede milyar tane insan var

Evet bizde Atatürk'e saygımız sonsuz ama , izmire bir şey katmıyor chp ön yargılardan arınıp değişikliğe gitmek zorundayız.

Biz modern köy izmir derken ezbere de konuşmuyoruz annem babam doğma büyüme izmirli bende öyle bir luna park değişti

Hayvanat bahçesi değişti bir kaç heykel ... Onun dışında izmiri zengin gösteren ne var ? HİÇ


İnşallah değişiriz inat uğruna değilde şehrimizi kendimizi düşünerek değişikliğe gideriz .. Vallahi kimse işsizlikte yakınmasın ,
Belediyeyi değiştirme sonra orası böyle şurası şöyle olmaz öyle ...
 
sarıgül açıklama yapmış

şu ana kadar ki en yüksek oyumuzu aldık
bundan sonra daha çok çalışacaz demiş

şişliyi kim aldı bu arada bilen var mı

Evet ya mhp oylarıda eklenince tabiki en iyi oyu alır chp İstanbulda
mhp ülke genelinde 14 küsür oyda Ankara ve İstanbulda yüzde 4 de sanırım .yüzde 10 oy kime giti eceba?.
sarıgül oldu morgül.
 
Son düzenleme:
Hırsızları seven oldukça etkili bir guruh olduğu garanti. Mevcut hükümetin politikaları ile 2014 yılı içinde Güneydoğu özerk bölge olur o arada biz de abd yerine Suriye ile savaşa giriveririz. O vakit akp ye oy veren seçmenlerin Suriye de savaşmak için gönüllü olmalarını ve yeni kurulacak olan Kürdistan için ise kendi rizklarindan kesip göndermelerini temenni ederim.
 

Öyle diyorsunuz ama bu kara oyunu başlatan başbakan olsa bile diğerleri de devam ettirmeyebilirdi. Biz farkındaysak eğer bu taktiğin, buna nefretle değil sükunetimizle cevap vermeliydik. Ben aslında muhalefet partilerinden çok, muhalefeti destekleyenlerin bu duruma neden olduğunu düşünüyorum. Siz öyle değilsiniz belki ama o kadar çok kişi var ki kinini AKP'ye oy verenlere kusan ve bu da asla onlara kazandıramaz bence, kazandırmadı da gördük. Ha kendilerinin oy verdiği kişilerin partisi yükselişe geçmiş olabilir geçen senelere göre, ama bu davranışlarıyla kendi partilerine kazandırdıklarından daha çok AKP'ye kazandırdılar. Eğer karşındakinin cahil olduğunu, koyun olduğunu düşünüyorsan kendinin öyle olmadığını kanıtlamak zorundasın. Eğitimli, aydın olduğunu iddia eden kişilerin biraz daha "uyanık" olması gerekmiyor mu?

Öyle bile olsa birisine cahilsin işte koyunsun demek bence çok büyük bir "acizlik" ve çok büyük bir hata. Hadi tamam hararetlisin, kendine ait değerlerin için endişeleniyorsun ama çözüm senin bu tavrın değil bunun farkına var ve "daha bilgili", "daha okumuş", "daha adil" olduğunu iddia ettiğin gibi bir de bunu kanıtla, gerçekten öyleysen eğer.
 
Son düzenleme:
muheyeşem.
fark yok bizim yasadıklarımızdan. acaba gaz odalarını nereye yapacaklar


Selam

Vallahi burada Uluslar ötesi boyutta olacakları çok iyi bilebilen bir hanım var, sanırım gaz odalarının planlaması ve yeri hakkında en sağlam bilgi de kendilerinde mevcuttur büyük bir olasılıkla. :))

Yalnız gördüğüm kadarıyla; nefes dahi almadan, hani şu hiç de adam yerine koymadığı muhalefete karşı ilgisi öylesine güçlenmiş ki şu anda, pek meşgul ve arka arkaya karikatürleri sıralamacılık oynuyor.

Belki bir ara tenezzül buyurur ve lütfederse, paşa gönlü de arzu ederse en azından ipuçu olsun verir bakarsınız. :))
 
Son düzenleme:
bende ankaradayım arkadaşım siz yapılan anketleri görmediniz mi neden bu kadar ümitlenmiştiniz ki

açıkçası pek anket sonuçlarının gerçeği yansıttığını düşünmüyordum, ki halen daha şüphelerim var bilmiyorum ya..
 

acı gerçekler işte...

sürekli kaldırım taşı değişiyor İzmir'de

BİZDE SEVİYORUZ ATAMIZI, CUMHURİYETİMİZİ,VATANIMINIZI...

CHP İzmir'e bir şey katamıyor, bunu görenlerde kabullensin artık, kabul etmiyorlarsa 'köy' dediğimiz yerler bile büyük şehirler gibi gelişirken İzmir bu lakabı sonuna kadar hakkediyor ne yazık ki...

 

genelde konular kişiselleştiriyor .her ne görüşte olursa olsun kendidini bilene kimsenin lafı yok aslında ..
 

Üslubunuza dikkat edin, saygı çerçevesinde düşünceleri söylemek zor olmasa gerek...

bu kadar nefret duygusu size iyi duygu ve hayat şartı getirmez, yazık ya tartışmayı bile beceremeyekmiyiz...
 
Son düzenleme:
son sözüm;kim alırsa alsın unutmayalım ki hepimiz bu ülkede yaşıyoruz ve hepimiz kardeşiz,bu genel değil yerel seçimdi,geçen seçimde ilçemde mhp ye oy attım,bu seçimde chp ye oy attım çünkü ilim yada ilçem için kim iyi olacaksa ona oy veririm.ben açık bir bayanım,mini eteğimide giyerim içkimide içerim ama orucumu tutar namazımıda kılarım,başörtüsü takanada saygı duyarım.ben nasıl başımı açıp gezebiliyorsam başkasıda başörtüsü takabilir.bunda hepimiz hemfikiriz değilmi?

ama işte sorun şu ki akp hep din siyaseti yaptı,insan odaklı olmadı,ben insan odaklı bir hükümet istiyorum,açıkla kapalının omuzomuza Türkiyeyi nasıl daha refah bir ülke yaparız diyen bir toplum istiyorum,görüyorumki ülke bölünmüş,bunlara itibar etmeyin arkadaşlar.akp,chp li,mhp lisine de güzel, özgür ve barışçıl yarınlar diliyorum.

lütfen yazımı alıntılamayın,gayet iyi niyetle yazılmış bir temennidir.
 
Son düzenleme:
Sandıkları sayılırken onlarca il ve ilçede elektriklerin gitmesi, daha sabahtan seçim hile haberleri gelmeye başlaması, çalınan muhurler, evet basılı oy pusulalari, gramlarla altın dağıtılması, ve de son olarak adeta ibretlik bir ornek: genel seçimlerde bakanlıktan çekilmek zorunlulugu olan iç işleri bakanın in yerel seçimlerde sandık başında beklemesi ve nihayet atak yapan bir parti. Zafer çığlıkları atan insanlar yeni Kürdistan in kurulmasına mi seviniyor, evinde milyon dolarlar barındıran bir başkan ve parti üyelerinin varlığına mi seviniyor, yoksa Suriye ile savasacak olmaya mi? Bu kadar göze sokula sokula yapılan hile hurdadan sonra milli irade falan diyenlere ancak gulunebikir.
 

Bizler, izmirde yaşamayanlar söyleyince kızıyorlar ..
 

Başka bir arkadaşa da söyledim şimdi, bence insanları muhalefet partileri aşağılamıyor. Zaten bunu yapamazlar, oy kapma çabasına aykırı bi kere. Gördüğüm kadarıyla tüm muhalefet partileri halka AKP'ye de oy vermiş kardeşlerim falan gibi cümlelerle konuşmalarını tamamladı. "Siz koyunsuzun hadi lan" dedi mi Devlet Bahçeli ya da Kemal Kılıçdaroğlu ya da diğerleri?

Bence bu seçimde eğer muhalefet kaybettiyse ya da başka bir deyişle AKP kazandıysa, daha çok muhalefeti destekleyenlerin "ayrıştırma", "tarafını seçmeye zorlanma" oyununa gelmeleri yüzünden oldu. Siz karşınızdakine koyun diyeceksiniz salak diyeceksiniz o da evet arkadaşım ben koyunum dur bi bakayım bi düşüneyim diyecek. Bana söylenseydi ben de dur bakalım acaba bunlar ne diyor diye durup düşünmezdim sanırım.
 
İzmir büyük bir fırsatı kaçırdı. Binali YILDIRIM çok güzel projeleri olan ve çalışmayı da çok seven biriydi. Eminim İzmir'i bambaşka bir şehir yapardı. Melih GÖKÇEK'le zafere koştuk Ankara durmak yok yola devam
 

ben zaten partileri değil seçmenleri kastettim canım
hem oy vermeyin diyolar burda mesela hem de ardından bi ton hakaret ediyolar
kılıçdaroğlu öyle diyo öte yanda seçmeni sosyal medyada aşağılıyo mesela
bu durumda insanlar da sizin görüşünüz bu demek ki diyolar
oy almak için böyle söylüyosunuz sonra değişeceksiniz diye düşünüyolar sanırım
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…