2014 Seçim Sonuçları


Polemiğe girmeye gerek yok ....aç bak dün nerler olmuş suç üstü yakalananlardan bahsediyoruz siz niçin kabullenmek istemiyorsunuz.......dünyalar çalınmış sınav soruları çalınmış oy sayımımı düzgün olacaktı konu chp ye neden gelip duruyor anlamadım.........suç üstü yakalananlar var ....ıssız adaya düşseniz yanınîza alacağınız üç şeyden biri chp olacak nerdeyse konu chp değil
 

Yapmayın lütfen sırf meydanlara başbakanın kışkırtlamalarına gelen insanlar palalarla saldırıya geçtiler. sırf karşı tarafa cevap olsun diye kefen gibi örtülerle kendilerini sarıp kefenimizle geldik dediler. Yani inanılmaz bir başbakan hayranlığı var belki de başbakan gitse ak parti bu kadar oy alamaz. Sırf kızlı erkekli olaylarına girip insanların dikkatini oraya çektiği için insanlar kızlı erkekleri sarılanlara tepki göstermeye başladı. Başbakan ne diyorsa o uygulanır oldu. Biz ona oy vermeyenler olarak yeterince öteki olmadık mı adımız nelere çıktı tamam gösterilerde aşırı uçlarda vardı ama hepimiz o kefeye konduk onlar ve biz olduk. Ben kendi yüzde elli halkımı evde zor tutuyorum oldu. Öbür yüzde elli ondan değil çünkü. O zaman vergi de almasın bizden halkı değilsek miting meydanlarında düşman ede ede o insanlar dinleyerek ve hak vererek karşı tarafa diş bilediler gördünüz mü hangi dönemde oldu böyle bir şey seçimler yapılır hileler konuşulmazdı bile halk birbirini yemezdi. Saygı duyardı hiçbir başbakan çıkıp ona oy vermeyenleri çeşitli sıfatlarla itham etmez kitleleri de buna inanmaları için sürüklemezdi. Her neyse. Biz başbakanı gözünde neyse ona oy verenlerin gözünde de oyuz başbakanı yedirmeyiz diyenler ellerine verseler bizi çiğ çiğ yiyecekler.
 

tabi ki parti önemli değil,önemli olan şehrimize büyük adımlar atılması...

lakin göz göregöre bir kitle oluşturup peşinden sürüklenirsek, daha çok yakınacağız gibi...

madem aldılar yine kazandılar bari iş yapsınlar, pişman etmesinler...

üzmesinler artık bizleri...
 
soda icat edilmiş, sindiremeyenler için...

değmez düşünmeye bile bunları yazanları

Bizim her snuca saygımız var artık bu tabirleri bıraksanız yani yok soda yok çatlayın yok bilmem ne yani bizim kişisel birşeymiz yok ülke adına konuşuyoruz. Ülke adına üzülüyoruz oy veren kesimle şahsım adına alıp veremediğim yok bunca olaydan sonra vicdanınız rahatsa yapacak birşeyde yok. Ona bakarsanız tek kişi üzerinden genelleme yapacaksak dün burada da birisi hükümeti beğenmeyenler memursa olmasın inşallah atanamazlar, evlerinde oturur çatlayıp patlarlar dedi mesela. Beddua etti resmen ama genelleme yapıp işte siz böylesiniz diyemeyiz. Burada akp alınınca bizlere daha neler neler dendi bizde onları söyleyelim o zaman hiçbirşey tek taraflı değil yani.
 
Son düzenleme:

inşallah hakkını vermeli izmir halkının bu kadar güvenini kazanmış bir insan hizmet için koşturmalı..
 
Yalnız cemaati de gözümüzde cok fazla büyütmüşüz. Yok akepe bitti, yok chpye destek verdiler falan derken gördük ki cemaatin oy oranı 0,001 miş :)

Ellerindeki bütün kozları oynadılar ama hakl acmadı gözünü. Gerçi kimi kime kırdırıyoruz ki, zamanında baykalın kasetini cıkaran da onlar bugünkü hortumcu tapeleri yayınlayanlar da.

Ama sonuç aynı; padişahım çok yaşa.
 
Evet degmediginin farkindayim,
ama gercekten cok sasiriyorum, ne zaman seninle ayni görüste olmayanin ölmesini dileyecek hale geldik?

Özgürlük ! diye bağıranlar değil miydi bunlar?

bunun bile kavramını bile anlamayan bir kesime laf anlatmak bizi yormaktan ileri gitmez...

bunlardan bitmez, tükenmez, görmezden gelmek en doğrusu

toplumumuz artık saygı kavramını çoktan yitirdi,geçmiş olsun...

çok klişe ama lafı söyleyen, bedduasını da eden kesim kendine yakışanı yapıyor, hepsi onlara ait...
 

yooo diğer mesajlarıma bakın hep saygıya davet ettim laf söyleyenleri...

ama hırsız yandaşı ne derece doğru AKP ye oyumuzu verdik diye ?

bunları söyleyenlerin vicdanı rahat mı?

ben kendi düşüncesini hakkıyla savunup, saygıyı ve hoşgörüyü elden bırakmayanları ayakta alkışlarım...

lütfen çarpıtmayalım, neler denildi AKP seçmenlerine, biz taş atmadıysak karşıt görüşünde beddua ve küfür etme hakları yok...

yapanda kendisinden bulsun...

sözüm size değil yazınıza istinaden genel bir yorumdur...

ayrıca belirtmek isterim geçen Genel oy seçimlerinde CHP ye oyumu vermiş bir seçmendim ben...
 
cemaatin 90 lı yıllarda ki hallerini de biliyoruz,
öss birinciliklerinde mutlaka bir cemaat derhanesi veya okulu olurdu hemde ilk üçlerde felan bu bir tesadüfmüydü.
ben çocukken herkes cemaat dershnalerine yazılırdı çok kazandıran dershane diye demekki tesadüf değilmiş bazı şeyler,
ayrıca zaman gazetesi sızıntı dergileri, bu dershaneler bu özel okullar ne zaman dan beri var araştrımalısınız bence..

 

Bakın ben başbakan kışkırtmadı demedim :) Sözleriyle kışkırttı, birilerine sözleri cesaret verdi buna ben zaten katılıyorum ama bu siyasi bir taktik zaten, ama bu taktiğe sadece AKP yandaşları cevap verdi, muhalefet eden kişiler öylece sessiz sakin bekledi hiçbir şey yapmadı diyemezsiniz. Ben de ne insanlar tanıyorum AKP'li görse çiğ çiğ yiyecek. Bu psikolojik baskının ben şahsen farkında olduğum için AKP taraftarlarına hiçbir hakarette bulunmadım (yanlış anlaşılmış olduğum/kendimi yanlış ifade ettiğim durumlar da vardır muhakkak ama amacım asla hakaret olmamıştır), bulunmam da çünkü az çok onların tarafından da bakabiliyorum. Eğer başbakan kışkırttıysa muhalefeti destekleyen bazı kimseler de onun bu sözlerine destek verdi hareketleriyle, ben bunu demeye çalışıyorum.

Kızlı erkekli olayını örnek verdiniz, ben de şu şekilde bir yorum yapayım. Öyle noktalardan konular açılıyor ki aksi düşüncedeki insanlar cevaplarıyla ters köşe yapılıyor. Biraz kurnaz olmak derken verdiğiniz örnek güzel oldu.

Diyor ki kızlı erkekli nasıl kalınır aynı evde!
Siz de diyorsunuz ki kızlı erkekli nasıl da kalır gör bakalım kimse karışamaz
Hop bi anda toplumu yozlaştıran kesim olup çıkıveriyorsunuz.

Kürtaj diyor yasak!
Sen de diyorsun ki kadının bedenine karışmak senin ne haddine
Ondan sonra ordan bir cevap geliyor, işte bunlar hep katil! Hiç ana bebeğini öldürebilir mi cinayete bak.

Biri çıkıp diyor benim başörtülü bacım! basıyor da basıyor damarına
Ondan sonra sen de gaza gelip bunu söyleyeni bile bi kenara bırakıyorsun başlıyorsun başörtülü "bacını" ayağının altına alıp ezmeye, aslında o başörtülü bacı onun değil HEPİMİZİN bacısı, ama öyle bir hale getiriyor ki senin benim oluyor.

Yani demem o ki koyun diye gördüğünüz kişilere başkaları üzerinden haksızlık ediyor olabilir miyiz acaba? Ya da şöyle, bazı insanlar gerçekten koyun tabirine uyuyor (ideolojisi fark etmez, her kesimden böyleleri var lütfen yanlış anlaşılmasın) diye kalkıp da sen koyunsun demek bize ne kazandırır? Evet hıncımızı alırız bir nebze ama bu şekilde bizi anlamasını sağlayamayız ki, sağlayabilir miyiz sizce?

Şimdi biraz da olsa anlatabildim mi kendimi?
 
iste bu AKPyi kimse yikamaz

AKP oy cogunlugu alinca,diger taraf cekemedi sahte oy denmeye basladi,bunlar dogal kiskanclik biz insanlara mahsus

istendi kadar sahte yakilan oylar densin,TÜRKIYENIN birincisi AKP

elektrik kesintilerini, yakılan oyları ki bunlar video ve resimlerle ispat edilmiş.bunların hepsinin yalan olduğunumu düşünüyosunuz. gerçekten yazık komiksiniz:)
 
demek istediğim de bu, gelip yaşayıp görsünler halimizi, yemin ederim İzmir'de doğup büyüdüm ama ilk kez İzmir'e ön yargı ile baktım...

İzmirde doğdum büyüdüm ninem dedem dahil herkes İzmirde doğmuş buyumus ne var halinizde açar mısınız bu kadar vahmet gösterecek ?
Cidden merak eediyorum.
Genelge verip herkesin eline İzmir köyleşti diyeceksiniz mi deniyor anlamıyorum.Belçika'da yaşayan,Kırşehirde yaşayan adam da İzmir köyleşiyor diyor diğeri kalkıp Buca'da denize girecek 1 tane kumsal yok işte İzmir belediyeciliği bu kadar diyor ve bunları hepsi farklı yerlerden okuyup duyuyorum.Cidden anlam veremiyorum.
 
Son düzenleme:
elektrik kesintilerini, yakılan oyları ki bunlar video ve resimlerle ispat edilmiş.bunların hepsinin yalan olduğunumu düşünüyosunuz. gerçekten yazık komiksiniz:)

Arkadaşım haksızlığa karşı susan dilsiz şeytan gibidir hadisini hiç duymadın mı? Kimseye laf anlatamazsın.

Ankara'da oylar 90bin farktan 1.5 saat gibi bir sürede 2429 farka iniyor. çat diye bütün kanal ve sitelerde güncellemeler duruyor. yarım saat hiç oy sayılmazken, mansur yavaş ve chp liler, pusulalı çuvallardan bahsederek yardım istiyor. yarım saat sonra ilk güncelleme ile, fark tekrar 5bine çıkıyor. yarım saat yine güncelleme olmuyor, sonra yine ilk güncelleme ile fark 20bine çıkıp orada devam ediyor.

yemezler!




Burada da bunun kanıtı var, iki güncelleme arasında açılan 5 sandıkta tam olarak 900 oy sayılıyor, ve ne hikmetse 300 akp'ye, 300 chp'ye 300 de mhp'ye gidiyor. öbür partilere 0 oy var. böyle bir durumun denk gelme ihtimali imkansız.
 
buranın birde öteki tarafı var bu oley oley naraları atanaları ayakkabı kutularında yanarken göreceğiz hiç merak etmeyin
 
chp miting sonrası otobüsteki örtülü kızlara saldıranlara "onların chp.li olduğu ne malum" diyenler, şimdi gelmiş "akp.suç üstü falan filan"diyor. sormazlarmı adama "ne malum?"
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…