2014 Seçim Sonuçları


Öyle sanıyorum ki siyasi anlamda farklı düşüncelere sahibiz, fakat yazınızın gerçekten dikkate değer bir yazı olduğunu düşünüyorum. Birilerine "koyun" dediğimiz sürece bizimle aynı açıdan bakmasını beklememiz kesinlikle bir hata. Önce rakibini değerli göreceksin ki sen de değerli olasın.
 

Maalesef canım öyle. Bir fikir yürütmek, olanlar üzerine düşünmek, hiç olmazsa başka şekilde düşünene gazeteleri okuyup ya ne yazıyorlar çiziyorlar bir okuyalım onları da dinleyelim demek yok hani internet kullanmıyorsalar bile. Ya da karşısındakini dinleyip ya bak doğru olabilir diye düşünmek yok ya bir düşün, fikir yürüt sonra ver istersen oyunu yine. Adam ne derse doğru kabul edenler var. Montaj diye yırtındı durdu ama kimse hani belgesi kanıtı diyemedi meydanda ne diyorsa o montaj dedi mi bitti. Bir bahaneye bakıyor iş yani ne yaparsa yapsın bir bahane buldu mu tamam başbakan haklı ben bunu sindiremiyorum. Yazık ki insanlar makarna kömüre onları muhtaç edene oy veriyorlar, gerçek hakkını verecek olanı denemeyi bile düşünmüyorlar. Zaten hakları olan bir şey onlara lütufmuş gibi gösteriliyor neden ben asgari ücret alıp başbakanın vereceği gıdaya muhtaç olayım el açayım ki. Kendi paranı hakkını alıp kendi paranla almak daha iyi değil mi.
 

Ne desen boş canım boşver anlatamazsın. Yeri gelince ülke ekonomisi şu kadar sırada, yok kalkındık yok bilmem ne ee ama asgari ücret şu kadar, emekli yaşları yükseltildi insanlar hastalana bile çalışmak zorunda emekli olamıyor. Annem mesela rahatsızlandı ayrılmak zorunda kaldı yaşı bekliyor daha 3 sene beklicek yazık değil mi. İnsanlar sabahtan akşama üç kuruş için çalışıyor asgari ücret alıyor evde 2-3 kişi çalışmazsa o ev geçinmiyor hala 3 çocuk diyorlar. Allah verirmiş rızkını onlar için bu kadar kolay. Kızına 52 milyar danışman maaşı vermesin, oğlu paracıkları istiflemesin de halka gerçek hakettiği maaşı verip makarna kömüre muhtaç etmesinler herkes parasıyla alsın. sata sata hiçbirşey kalmadı elimizde.
 
Son düzenleme:

Merhaba

Eskişehir' de yaşamıyorum ve amcamlarla, kuzenlerle görüşmek için gittiğimde de genellikle çok fazla kalamıyorum.

Kısaca, kenti gözlemleyebilme ve değerlendirebilme imkanım olmuyor.

Ancak Eskişehir'lilerin mutluluğu ve memnuniyetlerini sağır sultan bile duyabiliyor, tabiri caiz ise. Siz böyle yazınca ister istemez ben de duygulandım birden.

Kaldı ki; Büyükerşen Hoca sadece Eskişehir'le sınırlandırılamayacak kadar da mühim işlere imza atmış, gerek donanımı ve çalışmalarıyla gerekse kişiliğiyle, beyefendi ve babacanlığıyla, bu ülkede her bakımdan örnek alınması gereken, herkes tarafından saygı duyulması ve teşekkür edilmesi gereken bir insan.

Allah razı olsun, yolunu açık etsin ve sağlıklı uzun ömürler versin inşallah O'na.


 
Akp'nin kazanmasının tek sebebi karşısında adam gibi muhalefetin olmamasıdır. Karşısında CHP ve MHP oldukça AKP her zaman kazanacaktır.

Bak işte onda hem fikirim. Çoğu kişi oy verecek kişi bulamadığından yakınıyor ama yeni kişilere de şans verilmeliydi Sarıgül, Mansur nasıl yönetecek diye ki söz söylemeye hakları olsun bakın size oy verdikte ne oldu gibi eğer başkaları denenmezse nasıl mukayese edilebilir ki hizmetler. Onların yaptğı hizmetler en iyisi kabul edilir Topbaş ve Gökçek senelerdir orada ve kilit noktalar. Özellikle Gökçek'in yaptığı bir hizmet yok.
 
Akp'nin kazanmasının tek sebebi karşısında adam gibi muhalefetin olmamasıdır. Karşısında CHP ve MHP oldukça AKP her zaman kazanacaktır.
doğru söze ne hacet...
ne CHP de nede MHP de iyi bir başkanmı varrrrr
bu şekilde devam ederse diktatörlük devam eder sürekli....yakında paşamda derizzzz
 
Daha ne olacak oy vermemek için demeyin artık. Inanmıyorlar ki kasetlere. Inansalar bile bu ülkede rusvet yolsuzluk kanıksanmis bir olay. Eskiler çalmadı mı sanki diyerek calsa da çalışıyor diye düşünüyorlar. Doğru yanlışa girmiyorum. Herkesin hür iradesi. Bu ülkede chp gelirse dinini yasayamazsin algisi degistirilmedikce Akp bunun daha çok ekmeğini yer. Ve bu ekmeği yemesine de chpliler yardımcı oluyor açıkçası. Düşünsenize adama kaç yıl başörtüsu üzerinden siyaset yapma imkanı verdiniz.

Ben Akpnin çözüm sürecinde olacaklar sonrası oy kaybedecegini düşünüyorum. Insallah düşündüklerim gerçeklesmez.

Şunu da eklemeden gecemicem kpss de bir zulüm yaşadık hesabı sorulmayan. Ve bundan dolayı ben kendi adıma A dan Z ye kimin en ufak bir sorumlulugu varsa ona hakkım helal değil.
 

Birileri daha çok, daha çok, daha da çok kazanıyor ama biz işte birbirimize düştük.

İçimizde böyle bir kin var mıydı birbirimize karşı yoksa bu nefret birilerinin eliyle mi içlerimize yerleştirildi, daha da artmasına neden olundu bilemiyorum. İnanmak istediğim çok üzülerek söylüyorum ki birilerinin oyununa geldiğimiz. Birbirimize karşı bu kadar nefret dolu bir millet olduğumuza inanmak istemiyorum ben
 

Allah razı olsun canım. Gerçekten halk onu bir baba, bir evlat gibi sever kimse belediye başkanı gibi görmez, asla kibri yoktur halkın içindedir. Bu ülkeye kattıkları yurtdışında bile ün yapmıştır. Anadolu Üniversitesi ve açıköğretimi kalkındıran odur eskişehirin kültür seviyesini arttırmak için elinden geleni yapar, insanlara yaşam alanları, parklar yapar, ulaşımı demiyorum bile Eskişehir'in her yan tramvayla kaplı son aşamada daha da uzadı. İstediğin yere rahatlıkla gidersin hızlıca. Hemen atla çarşının göbeğindesin. Tavsiyem geldiğinde uzun süreli gelip gezmendir. Müzeleri, parkları, el işçiliği yerlerini, balmumu müzesi mesela kendi elleriyle yapmıştır. Böyle adamlar lazım Türkiye'ye ki ödenek verilmiyor engelleniyor yoksa neler olur neler.
 
doğru söze ne hacet...
ne CHP de nede MHP de iyi bir başkanmı varrrrr
bu şekilde devam ederse diktatörlük devam eder sürekli....yakında paşamda derizzzz

yada padişahım çok yaşa hatta çarşafa girmemize az kaldııı
 
17 aralıkta yıkıldık..ses kaydının çıkmasıyla eğildik..mitinglere parayla insan topladık hatta istanbuldakilere insan montajladık..fetullahın beddularıyla çarpıldık! hırsızlık yaptık yolsuzluk yaptık kilolarca paraları sümeyyeye taşıttık..açlıktan ölüyoruz! 2009'da koyunduk 2014'te vatan haini..sonuç? oynamadığınız oyun atmadığınız iftira kalmadı..yüreğine sağlık Türkiye'm..artık yazdığınız herşeyi tebessümle okuyorum..bugünün kapanışı ; dünyaya gerçek bir dahi geldiğinde, onu şu işaretten tanıyabilirsiniz. Tüm ahmaklar, ona karşı birleşmişlerdir Rabbim başbakanımı mahçup etmesin inşallah..
 
insanların çoğu belediye seçimlerinde kişiye değil partiye oy veriyor,bazı şehirler dışında özellikle önceden AKP'nin olduğu bölgelerde hükümetin partisinden bir belediye başkanının devam etmesini tercih ediyor fakat bence de bu kez Sarıgül olabilirdi.
doğru söze ne hacet...
ne CHP de nede MHP de iyi bir başkanmı varrrrr
bu şekilde devam ederse diktatörlük devam eder sürekli....yakında paşamda derizzzz

bencede genel başkanları değişse belki bişeyler değişir, hele Bahçeli yıllardır aynı makamda durarak MHP'yi mahvetti. ya da sıfırdan güçlü bir parti olmalı.
 
arkadaşlar istanbul,ankara,eskişehir ve benim memleketim antalya kim kazandı bilenler lütfen acil yazsın,gece 4 te yattım hala sonuçlar belli değildi.
 
yada padişahım çok yaşa hatta çarşafa girmemize az kaldııı

aynen öleeee...ve ne yazıkki en yüksek oranda seçilen ilde ben oturuyorumm yaaaaa benim memleketlim bu kadarmı kör anlatamıyorum çok güzel galyana geliyorlar ne yazıkki...
bu hafta içi teşekkür mitingi varmış...hay Yarabbimmm...ben yedim içtim ama siz beni seçtiniz diye tşk edecek adammmm
 
Sempatik gelmek için özel bir çaba sarfetmediğim gibi itici gelmek içinde bir çaba sarfetmiyorum :)

Yani sen beni itici bulsan ne olur,bulmasan ne olur..Bi git allasen bacı :

bacımı hala devam ediyor yahu niye gideyim bacıııı sen kaybol benden rahatsızsan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…