Akp seçimi kazanmış olabilir ama onların ayakkabı kutusu partisi olduğunu hiçbirşey değiştiremez.Akp=ayakkabı kutusu.Tarih bunu 2014'e not düştü.Yıllar geçse de bu değişmez,değiştirilemez.
Merhaba
Yok öyle şeyler. Onlar iddia bir kere iddia.
İspatlayın bakalım. :))
Akp seçimi kazanmış olabilir ama onların ayakkabı kutusu partisi olduğunu hiçbirşey değiştiremez.Akp=ayakkabı kutusu.Tarih bunu 2014'e not düştü.Yıllar geçse de bu değişmez,değiştirilemez.
Eskişehir 3 te 3 bizim CHP.
Çok şükür canım çok şükür bizim kaldı Eskişehirimiz üstelik AKP elindeki Odunpazarını da aldık şükürler olsun. Kaç ilçede birden elektrik kesmeler filan hiç işe yaramadı çok güçlü bir adaydı Harun başbakan çok güveniyordu olmadı. Kaç yaşına gelmiş hala siyaset yapıyor diyen kişiye cevabını Eskişehir çok iyi verdi daha çok yapacak işi var Büyükerşen hocamızın. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
ben herşeye eyvallah diyorum
ama şu egemen bağışın balkona çıkıp başbakanla beraber gövde gösterisi yapmasına çok şaşırdım ve kızdım.
sanki onun başarısıymış gibi
bu kadarıda fazla canım
başbakan almış tüm ailesini arkasına meydan okuyor
seçimden önce neden meydan okumadın?
ve suç duyurusunda bulunduğunu (bazı kişiler hakkında) neden sonuçlar açıklandıktan sonra söylüyor anlamış değilim
ama ben kısmende olsa sonuçlardan memnunum
hak eden kazandı kanımca
ama akpden adı yolsuzluğa bulaşmış bakan ve çocuklarının artı reza zarrafın hak ettiği cezayı almasını istiyorum o kadar!!
HAKKIM HELAL DEĞİL
Ülkenin aydınlarını rütbelilerini, içeri attılar sustunuz
teröristleri alkışlayarak davullu zurnalı ülkemize sokturdunuz sustunuz
teröristbaşına sayın dendi sustunuz
İşsizlik oranı kadın öldürülmeleri çocuk tacizleri en fazla bu dönemde arttı yine sustunuz
barzani itiyle el ele fotoğrafları gördünüz yine sustunuz
Kasetleri tapeleri ses kayıtlarını gördünüz izlediniz yine sustunuz
YARIN BİRGÜN ÜLKE BÖLÜNMEYE GİDERSE Kİ GİDECEK SAVAŞA GİRERSEK Kİ GİRECEK
Bu ülkenin sarı yanan kesimleri gidecek mi girecek mi çok merak ediyorum
BİZİM GELECEĞİMİZ VE EN ÖNEMLİSİ ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İLE OYNANIYOR
HAKKIM HELAL DEĞİL
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR.
düştük adracım düştük tabii ki tarihe notumuzu. Bu adam bu kadar iyi bu kadar mükemmel ama bize rahat batıyor zaten dimi neden oy vermek istemiyoruz acaba yoksa başbakana kişisel düşmandlığımız mı, ülkemiz çok ileri seviyede, herkes mutlu mesut, tüm ülkeyi başbakan kucaklamış ama biz mi itmişiz de haberimiz yokmuş. Her neyse bu ülkede kimler % 50-60 larda oy alarak 10 sene başbakanlık yaptı hepsi gitti mevkiler makamlar geçicidir insanlıktır baki kalan yine biz bize kalacağız nedir bu gözü kara şekilde bağlanma olgusu. Bu adam zamanı gelince ya yargılanacak yaa kaçacak ama o zaman biz yine de bakın gördünüz mü demicez, alay etmicez, çatlayın patlayın da demicez sadece boşa geçen yıllara üzülücez.
Tahminimce yok ya da çok çok az.
Benim de karşılaştığım durum pek farklı değil, genelde "hırsızlar" diyen bir kitleyi görüyorum listemde ama kesinlikle bu tavırları desteklemiyorum.
Herkes önce kendisine bakmalı, kaybettiğinde acaba neden olmadı demesini bilmeli. Hak ve özgürlüklerden en çok dem vuran kitlenin birilerinin tercihine saygı duymaması, dinden Müslümanlıktan en çok bahsedenlerin bu kavramlara yakışmayacak tavılar sergilemesi kadar bana garip geliyor, daha az değil. Her iki kesimden de çok sevdiğim insanlar var, sanırım bu biraz bahsettiğiniz gibi bu taraflardan her biriyle günlük yaşamında ilişki içerisinde olmakla alakalı. Benim gördüğüm o ki hayatında farklı düşünen yakınları olmayan kişilerin diğer gruba/gruplara tahammülsüzlüğü en üst seviyede oluyor.
"Koyduk hepinize" ya da "Hırsızlar, ahlaksızlar" sözleri tereddütsüz benim için aynı derecede vahim ama daha da vahim olan bir şey var ki o da bu sözlerin/bu mantığın sürdürülen politikanın gerçekten çalıştığını kanıtlar nitelikte olması
Harun Karacan'ın arkası güçlüydü ETO başkanlığı falan derken sanayi çevresine güvendiler. İyi bir seçimdi AKP için ki ben Harun Karacan'ı AKP li olarak bilmezdim öncesinde..
Ama Büyükerşen CHP'nin olmasından çok halkın lideri artık.
nedense bu tarz üsluplar hepte sizlere ait oluyor
Allah ıslah etsin vicdanınız rahat mı gerçekten yahu
Yahu adam o kadar rezilliğe rağmen kazandı tabii ki o özgüvenle o yolsuzluk bakanlarını da çıkarır, oğlunu da koyar baş köşeye. Neden oğlu seçimden önce hiç görünmedi mitinglerde filan neden yanına alıp gezemedi de seçimden sonra aldı yanına çünkü ne yaparsam yapayım bana zaten oy veriyorlar ben çıkarsam da ses etmezler diyor. Egemen bağış kadar rezil birini görmedim Berkin'in cenazesine katılanlara nekrofili diyen bir adam ancak mide bulandırır ama alkışlıyorlar inan bana laf arasında bu söylentileirn hepsi doğruydu çaldık ama sorun bakalım neden çaldık dese yine de alkışlarlar. Ben de memnunum çok güçlü bir aday vardı Eskişehir'de ama alamadı üstelik ellerindeki ilçeyi de aldık şükürler olsun Eskişehirimiz kalmadı ellerine. Senelerdir Büyükerşene atmadığı iftiralar kalmadı, ödenek vermedi adam yurtdışından ödenek çıkardı yine de yaptı neyse ki Eskişehir halkı biliyor çalışanı.
Hani Gökçek halka hakkımı helal etmiyorum dedi ya asıl bizim hakkımız helal değil. haketmedikleri kadar para alıp hizmet yapmayanlar ne yüzde hak helaline giriyor acaba. Oy farkı 1 puan bile değil adam ıçıkıp tamamı açılmadan % 39 oyda kalacak chp dedi kazandık dedi. Şapkayı koysun önüne düşünsün artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?