Facebookuma bakiyorum da biri koyduk hepinize eğleniyoruz diyor öbürü hırsızlar ahlaksizlar diyor. Bunların farklı partiye oy vermis yakınlari yok mu yahu? Resmen savaş var hakaret savaşı.
Kanımca ben bu ülkeye çok fazlayim ya.
Acaba chp önde olsaydı o zaman da chp oyları çalıyor olacak mıydı, nedir bu kabul edememezlik.
O zaman bana göre de chp oyları çalıyor çünkü % 20 ler de oy chp ye çok, çalmış olabilir mi?
yok elektirikler kesilmiş, yok oyları çalmışlar, yok sular kesilmiş, bu bahaneler ilkokulda kalmadı mı?
sizin ne kadar hür iradeniz varsa, sizin ne kadar aklınız varsa, sizin ne kadar hakkınız varsa,
akp ye oy verenlerinde o kadar aklı, hakkı, iradesi var.
bunu sorgulamak, yok öyle, yok böyle, yok elektirikler kesildi diye kendini kandırıp,
akp bu kadar oyu alamaz diyip, bu milleti bu oy verenleri, ne yerine koyuyorsunuz anlamadım.
chp önde olsaydı, ak pak bir seçim olurdu kesin.
kabul edelim, akp aldı yürüdü, bununda nedenleri var elbette kişiye göre.
10 seneyi aşkın bir süredir sürekli ''KOYUN'' diye tabir ettiğiniz,elit görmediğiniz,zekasıyla ciddi anlamda alay ettiğiniz insanlar tarafından yönetilmek gerçekten acı olsa gerek
Yani bu memleketin yüzde bilmem kaçına aziz nesin ağzı ile ''salak'' diyeceksiniz..Sonra bir umit bu zekasıyla ciddi anlamda alay ettiginiz miletten sizi zirveye taşımasını bekleyeceksiniz (!)
Sözüm ona partilerin yapay koalisyon girişimleri bile sonuç vermedi..N'aaber diyesi geliyor insanın..
Birleşmelerin bile sonuç vermediği şu tabloya bakıp hâlâ çalmadığımız için kazanamadık demeniz cıkssss işte burada bir sorun var
Neyse düşünmek için uzunca vaktiniz/vaktimiz var.
Hayırlı olsun TÜRKİYE'm
paza(RTE)si sabahı zaferinle uyanmak ayrı bir güzel oluyormuş be UZUN ADAM !
nedense bu tarz üsluplar hepte sizlere ait oluyor
Allah ıslah etsin vicdanınız rahat mı gerçekten yahu
Facebookuma bakiyorum da biri koyduk hepinize eğleniyoruz diyor öbürü hırsızlar ahlaksizlar diyor. Bunların farklı partiye oy vermis yakınlari yok mu yahu? Resmen savaş var hakaret savaşı.
Kanımca ben bu ülkeye çok fazlayim ya.
10 seneyi aşkın bir süredir sürekli ''KOYUN'' diye tabir ettiğiniz,elit görmediğiniz,zekasıyla ciddi anlamda alay ettiğiniz insanlar tarafından yönetilmek gerçekten acı olsa gerek
Yani bu memleketin yüzde bilmem kaçına aziz nesin ağzı ile ''salak'' diyeceksiniz..Sonra bir umit bu zekasıyla ciddi anlamda alay ettiginiz miletten sizi zirveye taşımasını bekleyeceksiniz (!)
Sözüm ona partilerin yapay koalisyon girişimleri bile sonuç vermedi..N'aaber diyesi geliyor insanın..
Birleşmelerin bile sonuç vermediği şu tabloya bakıp hâlâ çalmadığımız için kazanamadık demeniz cıkssss işte burada bir sorun var
Neyse düşünmek için uzunca vaktiniz/vaktimiz var.
Hayırlı olsun TÜRKİYE'm
paza(RTE)si sabahı zaferinle uyanmak ayrı bir güzel oluyormuş be UZUN ADAM !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?