2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canım eksik bilgimi ekler misin acıbadem maslak

canım benimde yumurta rezervim az AMH testi yaptırman gerekli hayırlsı inşallah

hakkında hayırlısı olsun canım.ben 2. denememi bahçeci umutta yaptırmıştım.ulun beydi doktorum.negatif sonuç alsamda yine orayı düşünüyorum.fiyat olarakta iyi.arayıp öğrenebilirsin.

AMH testi yaptırman gerekiyor.aslında doktorun seni yönlendirir.benimde yumurta rezervi az.amh 0.70 .tedavin şimdiden hayırlı olsun canım

hakkında hayırlısı olsun canım.ben 2. denememi bahçeci umutta yaptırmıştım.ulun beydi doktorum.negatif sonuç alsamda yine orayı düşünüyorum.fiyat olarakta iyi.arayıp öğrenebilirsin.

fiyat nekadardı acaba
birde kadıköydeymiş galiba
laparoskopi ne kadardır acaba

Ben 3 denememide ulun beyle yaptım. Ulun bey iyi bir doktor iyi de bir insan ama belki de benim için farklı bir bakış açısı gerekiyordur. Yarın kendisiyle neden olmadı konuşması yapıcaz. .. artik orada devam etmeyi düşünmüyorum

evet kadıköyde laparoskopinin fiyatını bilmiyorum.tüp bebekte raporlu olursa baya uygun.kişiye göre değişebilir.arayıp öğrenebilirsin.

rapor için olması gereken aşımaları olmadım ben
ona rağmen rapor verilir mi bana
ben direk tüp bebek denedim:26:

aslında ben memoriali istiyorum
ama dün bir maliyet çıkardım 10.000 lira istiyo
acaba bahçeci nasıl olur dedim :44::44:

rapor için olması gereken aşımaları olmadım ben
ona rağmen rapor verilir mi bana
ben direk tüp bebek denedim:26:
verilebilir rezerv azlığı vardı değilmi.ben 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmiştim ama eğer sorun ileriyse direk tüp bebek için rapor veriyorlar.ulun beye aşılamaları gereksiz yapılmış demişti.bence araştır.fiyat yarı yarıya düşüyor.

Keyifler iyidir umarım... Aramıza yen katılan arkadaşları ve eksik bilgileri en kısa zamanda listeye ekleyeceğim. Bugün okul yordu beni...

senin sorunun neydi canım.3 ünüdemi ulun beyde yaptırdın.

Arkadaşlar, ben ilk 3 denemeyi kendim yaptırdım. Ama bu tedavide rapor almak stiyorum. Tüplerm kapalı direkt rapor alabilir miyim? Tüpleri kapalı birine aşılama yapmazlar de mi, ya tutarsa diye?(Burası Türkiye malum )

Keyifler iyidir umarım... Aramıza yen katılan arkadaşları ve eksik bilgileri en kısa zamanda listeye ekleyeceğim. Bugün okul yordu beni...

selam merhaba bende şubatta yada martta tüp bebek yaptırmayı hedefleyenlerdenimmm

Arkadaşlar, ben ilk 3 denemeyi kendim yaptırdım. Ama bu tedavide rapor almak stiyorum. Tüplerm kapalı direkt rapor alabilir miyim? Tüpleri kapalı birine aşılama yapmazlar de mi, ya tutarsa diye?(Burası Türkiye malum )

bence direk alırsın.ben 2 tüp bebek için rapor aldım.şuan kendim yaptıracağım ama devlette 3. deneme içinde yasa değişikliği yapıyor.yetişirse yine çıkartırım.

kapalı tüğlere aşılama yapıp yapmadıklarını bilmiyorum ama mantıken yapmamaları lazım ....birşeyy soracağım tüpleri tıkalı olanlara bildiğim kadarııyla laparoskopiyle açıyorlar neden düşünmedniz ??

bence direk alırsın.ben 2 tüp bebek için rapor aldım.şuan kendim yaptıracağım ama devlette 3. deneme içinde yasa değişikliği yapıyor.yetişirse yine çıkartırım.

devlette tüp bebeğim maliyeti nedir acaba bilen varmı?

İnşallah yetşir canım. Sen nerede çalışıyorsun?

Benimkini açamadılar. İşin komik tarafı benim tüplerin kapalı olduğu laparaskopide belli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…