Rabb'im hayırlısı ile sağlıklısı ile bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah...
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME SAYISI
[/TD]
[TD]TEDAVİ GÖRÜLEN MERKEZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Başkent Üniv. Hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]musmutlu
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]morfoloji
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RoyalGul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hashimoto Tiroid
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gergin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamda
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifmusti
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertiltesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burçin4054
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek intertilitesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut2255
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nanna
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
arkadaşlar dün doktoruma gittim muayene oldum herşey yolunda ameliyattan sonra rahim olması gereken görüntüye ulaşmış 3 çizgi var dedi inanırmısın ulturosana bakınca ben bile netliği gördüm önceden bulanıktı zannederdim hep böyle şimdi aydınlık bi görüntü var çizgileri bende farkettim geri sayım başladı aralıkta testler falan olacak ocakta start veriliyor bu arada yumurta rezervi için hangi test ve ne zaman yapılıyordu bilen varmı ben önden yaptırmak istiyorum o testleri allah doktorun odasından hep güler yüzle çıkmayı nasip etsin:))
canım benimde yumurta rezervim az AMH testi yaptırman gerekli hayırlsı inşallah
Merhaba arkadaşlar bayağı bir kalabalık olmuş burası ne güzel. ..:) ben bugün istanbul tüp bebek merkezinle ve Memorial Şişli ile fiyat hakkında görüştüm. Bu sefer ki denememde rapor çıkarıyorum. Memorial da raporla sadece 400 euro indirim yapıyor ve 1700 euro fiyat verdi. Ilaclar haric. İstanbul tüp bebek 740 tl +ilaçlar icin de 500 tl civarında birsey sanırım. Zaten aret bey doktor listemde ust siralardaydi. Sanırım oraya gidicem. Sonucta fiyat bayağı bir fark ediyor. Bakalım hayırlısı. Sizler karar verebildiniz mi nereye yaptiricaksiniz?
AMH testi yaptırman gerekiyor.aslında doktorun seni yönlendirir.benimde yumurta rezervi az.amh 0.70 .tedavin şimdiden hayırlı olsun canımarkadaşlar dün doktoruma gittim muayene oldum herşey yolunda ameliyattan sonra rahim olması gereken görüntüye ulaşmış 3 çizgi var dedi inanırmısın ulturosana bakınca ben bile netliği gördüm önceden bulanıktı zannederdim hep böyle şimdi aydınlık bi görüntü var çizgileri bende farkettim geri sayım başladı aralıkta testler falan olacak ocakta start veriliyor bu arada yumurta rezervi için hangi test ve ne zaman yapılıyordu bilen varmı ben önden yaptırmak istiyorum o testleri allah doktorun odasından hep güler yüzle çıkmayı nasip etsin:))
hakkında hayırlısı olsun canım.ben 2. denememi bahçeci umutta yaptırmıştım.ulun beydi doktorum.negatif sonuç alsamda yine orayı düşünüyorum.fiyat olarakta iyi.arayıp öğrenebilirsin.
evet kadıköyde laparoskopinin fiyatını bilmiyorum.tüp bebekte raporlu olursa baya uygun.kişiye göre değişebilir.arayıp öğrenebilirsin.fiyat nekadardı acaba
birde kadıköydeymiş galiba
laparoskopi ne kadardır acaba
hakkında hayırlısı olsun canım.ben 2. denememi bahçeci umutta yaptırmıştım.ulun beydi doktorum.negatif sonuç alsamda yine orayı düşünüyorum.fiyat olarakta iyi.arayıp öğrenebilirsin.
evet kadıköyde laparoskopinin fiyatını bilmiyorum.tüp bebekte raporlu olursa baya uygun.kişiye göre değişebilir.arayıp öğrenebilirsin.
verilebilir rezerv azlığı vardı değilmi.ben 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmiştim ama eğer sorun ileriyse direk tüp bebek için rapor veriyorlar.ulun beye aşılamaları gereksiz yapılmış demişti.bence araştır.fiyat yarı yarıya düşüyor.rapor için olması gereken aşımaları olmadım ben
ona rağmen rapor verilir mi bana
ben direk tüp bebek denedim:26:
Ben 3 denememide ulun beyle yaptım. Ulun bey iyi bir doktor iyi de bir insan ama belki de benim için farklı bir bakış açısı gerekiyordur. Yarın kendisiyle neden olmadı konuşması yapıcaz. .. artik orada devam etmeyi düşünmüyorum
Keyifler iyidir umarım... Aramıza yen katılan arkadaşları ve eksik bilgileri en kısa zamanda listeye ekleyeceğim. Bugün okul yordu beni...
Arkadaşlar, ben ilk 3 denemeyi kendim yaptırdım. Ama bu tedavide rapor almak stiyorum. Tüplerm kapalı direkt rapor alabilir miyim? Tüpleri kapalı birine aşılama yapmazlar de mi, ya tutarsa diye?(Burası Türkiye malum)
Arkadaşlar, ben ilk 3 denemeyi kendim yaptırdım. Ama bu tedavide rapor almak stiyorum. Tüplerm kapalı direkt rapor alabilir miyim? Tüpleri kapalı birine aşılama yapmazlar de mi, ya tutarsa diye?(Burası Türkiye malum)
bence direk alırsın.ben 2 tüp bebek için rapor aldım.şuan kendim yaptıracağım ama devlette 3. deneme içinde yasa değişikliği yapıyor.yetişirse yine çıkartırım.
İnşallah yetşir canım. Sen nerede çalışıyorsun?bence direk alırsın.ben 2 tüp bebek için rapor aldım.şuan kendim yaptıracağım ama devlette 3. deneme içinde yasa değişikliği yapıyor.yetişirse yine çıkartırım.
kapalı tüğlere aşılama yapıp yapmadıklarını bilmiyorum ama mantıken yapmamaları lazım ....birşeyy soracağım tüpleri tıkalı olanlara bildiğim kadarııyla laparoskopiyle açıyorlar neden düşünmedniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?