devlette tüp bebeğim maliyeti nedir acaba bilen varmı?
devlette bilmiyorum canım.ben anlaşmalı yerlerde yaptırdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devlette tüp bebeğim maliyeti nedir acaba bilen varmı?
berceste bahçeci fulya da bana 10.000 fiyat çıkardı.fazlası var eksiği yok.
İnşallah yetşir canım. Sen nerede çalışıyorsun?
Benimkini açamadılar. İşin komik tarafı benim tüplerin kapalı olduğu laparaskopide belli oldu.
Orada rapor geçmiyor de mi? Ben Bahçeci umutla görüştüm raporlu fiyat 2000 tl + ilaç dedilerdi...
ilk defa duyuyorum gerçekten başka bir prof.dr a gitseydin tüpler açılır açarlar mutlaka birinden biri yapar yaniii
hsg röntgeninde çıkmadı mı ? yani anlamadım çok tuaf gerçekten yaaa
verilebilir rezerv azlığı vardı değilmi.ben 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmiştim ama eğer sorun ileriyse direk tüp bebek için rapor veriyorlar.ulun beye aşılamaları gereksiz yapılmış demişti.bence araştır.fiyat yarı yarıya düşüyor.
HSG'de tek taraf kapalı ama normal yoldan olur dediler. Yumurta takibi aşılama falan derken 2-2.5 yıl geçti. Geçen yıl tanı amaçlı laparaskopi yapıldı. Tüpler kapalı çıktı. Açamadık dediler. Ben de yaş geçiyor diye direkt tüp bebeğe yönlendim ama olmadı![]()
HSG'de tek taraf kapalı ama normal yoldan olur dediler. Yumurta takibi aşılama falan derken 2-2.5 yıl geçti. Geçen yıl tanı amaçlı laparaskopi yapıldı. Tüpler kapalı çıktı. Açamadık dediler. Ben de yaş geçiyor diye direkt tüp bebeğe yönlendim ama olmadı![]()
evet canım ama çok şaşırdım
gerçekten aşılama yaptırmadım diye hiç araştırmamıştım
peki ben bu raporlarla heryerde yaptırabiliyormuyum
memorilde mesela
peki rapor almak zor mu:44:
bu arada amh 0.6
sol tüp tıkalı
evet canım ama çok şaşırdım
gerçekten aşılama yaptırmadım diye hiç araştırmamıştım
peki ben bu raporlarla heryerde yaptırabiliyormuyum
memorilde mesela
peki rapor almak zor mu:44:
bu arada amh 0.6
sol tüp tıkalı
hiç böyle bişey duymadım
nasıl açamadılar
inşallah bir sonraki olur canım
memorildede geçiyor oraylada görüşmüştüm.ben burda araştırma hastanesinden aldım.şubatta düşünüyorsan git görüş.rapor 1 ayı geçiyor alması.tahlil falan istiyorlar.ama bence uğraşmaya değer.benimde amh 0.7
ahhhhhh ahhhhhhh hepimizin durumu farklı faklı işte ....... bende kilo vermeye çalşıyorum nasıl gidiyor kilo vermen
memorildede geçiyor oraylada görüşmüştüm.ben burda araştırma hastanesinden aldım.şubatta düşünüyorsan git görüş.rapor 1 ayı geçiyor alması.tahlil falan istiyorlar.ama bence uğraşmaya değer.benimde amh 0.7
anladım ylnız sana bir şey demek istiyorum belkide sadece laparoskopi para aldılar ekstra ödeme yapılmaddığı için ona ayrı para almak için yapmamış olmasınlar bence başka yere gitmelisin kesinlile açarlar bende hsg röntgeni çektirdim tıkalıydı benimde ama hsg da verilen ilaçla benimki açıldı .... artık ben polikistik over hastasıyım kilomda var ...
hiç böyle bişey duymadım
nasıl açamadılar
inşallah bir sonraki olur canım
iyi akşamlar bende geldim aranıza bende kasımda başliycam allah izin verirse