inşallah bu son denem olur da bebişlerin sana ikiz ikiz gelir
bu arada moralini yüksek tuuttt
bende 33 yaşındayım rezervim az sol tüp tıkalı[/QU
inşallah canım hepimizin olur.sadece korkularım var.yine az ve kalitesiz yumurtayla karşılaşmaktan korkuyorum.ama hakkımızda hayırlısı.Rab bim emeklerimizi boşa çıkarmasın.hayıt suyu aldım bugün kürlere başlayacağım bu sefer inşallah faydasını görürüm.sen daha önce denedinmi?
ben geçtiğimiz martta negatif denemem oldu
ama benimki tamamen cahillikti
doktora çok fazla güvendim
ilkten havuz sistemi yapacaz dedi sonra hoop transfer ettiler
bu sefer onlar değil ben konuşacam
neyse
benim sadece bir yumurtam oluyo o yüzden iki defa yum. top. yaptıracam biraz maliyetli ama öyle bakalım
inşallah bu sefer miniklerimize kavuşuruz
ben geçtiğimiz martta negatif denemem oldu
ama benimki tamamen cahillikti
doktora çok fazla güvendim
ilkten havuz sistemi yapacaz dedi sonra hoop transfer ettiler
bu sefer onlar değil ben konuşacam
neyse
benim sadece bir yumurtam oluyo o yüzden iki defa yum. top. yaptıracam biraz maliyetli ama öyle bakalım
inşallah bu sefer miniklerimize kavuşuruz
inşallah canım.benim 1.de 4 yumurta 4 ü döölendi 3 transver sonuç negatif.2. demede 3 yumurta 1 döllenme sonuç yine negatif.rezerv az olduğu için kalitede az oluyor.ama bu sefer kürler uygulayacağım hiç değilse kaliteyi arttıralım.hayıt suyuna başladım bugün.arısütü+bal+polen karışımınada başlayacağım.sonrada soğan ve incir kürüyle tüpe gideceğim inşallah.sende yap illaki faydası oluyormuş.
inşallah canım.benim 1.de 4 yumurta 4 ü döölendi 3 transver sonuç negatif.2. demede 3 yumurta 1 döllenme sonuç yine negatif.rezerv az olduğu için kalitede az oluyor.ama bu sefer kürler uygulayacağım hiç değilse kaliteyi arttıralım.hayıt suyuna başladım bugün.arısütü+bal+polen karışımınada başlayacağım.sonrada soğan ve incir kürüyle tüpe gideceğim inşallah.sende yap illaki faydası oluyormuş.
oooo maşallah, istemz bayağı kabarmış. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. İnşallah bol hamişli bol bebişli bir topik olur...Yeni gelen arkadaşları da birazdan ekleyeceğim...
inşallah canım Allah gönlüne göre versin bebeğini kucağına alırsın inşallahcanım ben zaten kür yapıyordum arısütü bal polen
bakalım şimdi yine başlayacam
hemde biraz kiloluyom zayıflamam gerekiyor bakalım
o zamana kadar 10 kilo verecem inşallah
inşallah canım Allah gönlüne göre versin bebeğini kucağına alırsın inşallah
hepimiz inşallah canım arada gelde sohbet edelim
tamm canım gelirim tabiki.hangi merkezde denemeyi düşünüyorsun
Rabb'im hayırlısı ile sağlıklısı ile bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah...
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME SAYISI
[/TD]
[TD]TEDAVİ GÖRÜLEN MERKEZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Başkent Üniv. Hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]musmutlu
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]morfoloji
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RoyalGul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hashimoto Tiroid
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gergin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamda
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifmusti
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertiltesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burçin4054
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek intertilitesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut2255
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nanna_24
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]endometriozis
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/FULYA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinq
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]reallove
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnf.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebr74
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Tek tüp kapalı/ rezerv prob.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seker_im
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naiadd
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Demetdemet28
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Kromozom Bozukluğu
[/TD]
[TD] ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Unuttuğum varsa br zahmet hatırlatsın. Ayrıca eksik bilgiler yazarsanız sevinirim...
Tedavin hayırlı olsun canım. Seni listeye ekleyelim mi?Insallah ikinci denemende pozitifi goruru bebegini de kucagina alirsin..ben de Kasim da baslayacagim ancak Ocak ta koyulacak dondurulmus embiryo/lar..hepimiz saglikli bebeklerimizi kavusuruz insallahhhh
Ekledim bile. Son tedavin olur inşallah...bende şubat gibi düşünüyorum.3.denemem olacak.2. denemeyi bahçeci umutta ulun beyde olmuştum.tekrar orayı düşünüyorum.yumurta rezervim az.33 yaşındayım ve 11 yıllık evliyim.benide listeye ekleyin
Tedavin hayırlı olur inşallah...Kızlar selam beni de aranıza alın ben bu ayki adetimle başlıyorum tüp bebeğe 27 yaşındayım eşimde de bende de hiç bir sorun yok. Rahim filminde rahimde yapışıklık var denildi.Histeroskopi yapıldı. O da temiz çıktı .Histeroskopide rahime çizikler atılmış,tutunmayı kolaylaştırıyormuş.Bu ay yasmin kullandım ve günüm geçti 2 gün eğer hasta olursam hemen başlıcam dua edin.Benim gibi rahime çizkler sonrası tüp bebekte başarı yakalayan varmı ?benide ekleyin listeye
Tedavin hayırlı olur inşallah. Doktorların oyalaması ne demek iyi bilirm. Allah cümlemizin yardımcısı olsun...merhaba arakadaşlar bende varım ocak ayında tedavim başlıyor inşallah 13 yıllık evliyim gözüken sorun polikistik over belası 13 yıl oyalandım yok klomen tedavisi yok iğne yok aşılamalar arada kendiliğinden oluşan dış gebelik sonunda tüp bebek tedavisi nihayet hazırlıklar başladı ilk önce operatif histereskopi ile septum ve polip alındı 2 hafta önce ilk ulun beyle karar verdim geçen sene ama bu ameliyat için 3000 tl isteyince vaz geçtim önce 22 kilo verdim sonra doktor değiştirdim doktorumda ameliyat deyince ameliyat oldum 1600 tl ye bugün muayenem var bakalım planlanan çerçevede ocak ayında ilk deneme olacak haaa bu arada benim polikistik yok oldu artık 2 yıldır düzenli adet görüyorum hayıt suyu ile tedavimi yaptım kendi kendime doktorum doç.dr. eray çalışkan ve opr.dr numan ulay şimdiye kadar dedikleri çıktı estrofem başladılar hemen ve follibiol eray bey bütün takipleri kendi yapacak transfer ya eurofertil yada acıbademde olacak kararı bana bıraktı eurofertili istemiyorum ama acıbadem parası yüksek doktoruma güveniyorum işini biliyor koskaca izmitte kimse olumsuz bişey demedi aramızda kalsın biraz suratsız ümit kırıcı biri ama işini biliyor allah hepimize pozitif sonuçlar göstersinbu arada yaşım 39
Tedavin hayırlı olur inşallah...bende bu ocak ve şubatta tedaviye başlayacam benim bu ikinci denemem olacak
sol tüp tıkalı rahimde yapışıklıklar var rezervim az
ben bu şubatta dondurtcam daha sonra hiteroskopi olup yazın tekrar yumurta toplama yaptırıp hem
dondurulmuş hemde normal yumurtalarla transferimi yaptıracam inşallah
geçenkinde ankara gürgandaydık hiç beğenmedim
şimdi memorial e gidecem sonrada hep birlikteinşallahhh
Ben öğretmenim. Geçen yıl ocak ayında 2.denemeyi yaptım. yarıyıl tatilne denk geldi. bu yıl nasıl olur, naparım bilmiyorum...Merhaba bayanlar, beni de aranıza alın .Kadınlar kulubünde hem ilk yorumum hem de ocak ayında ilk tüp bebek denemesi yaptırmayı düşünüyorum. Bizim problemimiz erkek infertiltesi. Sayı, hız ve morfoloji kötüAma ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve çalışıyorum. Burada henüz tüp bebek konusunda gelişmiş merkez yok, bana en yakın il Malatya. Orda Doğu fertil tüp bebek merkezi var. Ben de orda yaptırmayı düşünüyorum.Aslında sormak istediğim birşey var: Çalışan bayan olupta tüp bebek tedavisi yaptırmiş olanlar var mı aranızda? Tedavi sürecinde ya da tedavi sonrasında çok fazla izin kullanmak ya da rapor almak gerekiyor mu? burda yakınlarımdan tüp bebek yaptıranlar 9 ay boyunca yatıyolar:26: Bütün tüp bebek tedavisinden hamile kalanlar hep yatmak zorundalar mı ki?Çalışma şartlarım biraz ağır iş yerinden izin alma problemim var bu sorunu nasıl aşabilirm bana yardımcı olabilir misinz ?
Sakin ol... Bu süreçte strese, aşırı gerginliğe, heyecana yer yok...sperm rezervi çok az o kadar az ki yok neredeyse(işte üroloji doktor halimize acıdı herhalde bir ilaç verdi eşime onu kullanıyoruz şu an bakalım.6 kullanmamız gerekiyormuş ama biz bu sefer SSG dan yararlanacağımız için üç ay sonra başlamamız gerekiyor çünkü raporun süresi bitiyormuş..
işte böyle şimdiden heyecan yapmaya başladım offffffffff diyorum offffff((((
Amin, inşallah canım. Hiç fira vermeden hepimiz hamile kalırız nşallah...merhaba arkadaşlar bende kasım adetimde başlıcam hayırlısıyla oligospermi var bizde , bende kesin olmamakla beraber pko hastasıyım bazen var diyorlar diğer ay aynı dr bu ay normal hiçbir problem görünmüyor diyor bazen yumurtalama sorunu var diyorlar. dr.larda karar veremedi henüz anlayacağınız.. ilk deneme olacak , sperm azlığından dolayı ilaç tedavisi ya da aşılama yapılamadı. öylesine gittiğim bir muayene sonucu hızla gelişti süreç kendimi tüm bunların içinde buldum Allah hepimizin yüzünü güldürsün de kurtulalım bu sıkıntılardan inş. kimseye anlatamıoruz eşimle birlikte atlatmaya çalışıyoruz herşeyi.. umarım hepimizin kucağı bıcır bıcır bebeklerle dolar :) herşeye değer :)
Ekledim. Hayırlı olsun inşallah...benide listeye ekleyin.bende şubatta düşünüyorum.yaş 33 yumurta rezerv azlığı ve 3.deneme olacak inşallah.bahçeci umut ta düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar bende ocakta başlıyacağım bende kromozom bozukluğu var allahım inş herkese evlat duygusunu tattırır ben gata ,hacettepe yada centrum düşünüyorum karar vermedim
ayy inşallah hepimiz haile kalırız
hani listenin sonuna hamile yazıliyo ya ben ondan istiyorum
Hemen yazayım mı? Topiğin ilk hamşi sen ol...
Sagol canim insallah hepimiz pozitifi görür saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Senin sorun neydi ilk denemenmi?
Allah büyüktür, Rabb'im gönlüne göre versin..yok yaa nerde benim biraz uzun sürecek tedavim 2014 yazı bulacak transferim
ilk önce donduracaz yazın tazelerle transfer yapılacak
inşallah ben sizi takip edecem
evet canim ilk denemem olcak, sorunumuz erkek infertilitesi..
Tedavi öncesi uyguladığımız bir kür vs. varsa paylaşalım. Örneğin ben geçen tedavimde arısütü-bal-polen yemiştim. İşlem gören bütün yumurtalar döllenmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?