özelde de mi bir ay sürüyor rapor alması ???????
Sadece ikimiz mi varız? Kimse yok mu tedavi olacak?
Valla bilemiyorum Doktor çok denedm ama açılmadı dedi. Günahı boynuna. Aslında başka yere gitmek istyorum ama eşim sıcak bakmıyor. "ameliyatla uğraşmayalım tüp bebebek yaptıralım" diyor. Ama Ocakta da sonuç alamazsam düşünüyorum yenden ameliyatı.
İnşallah canım, Rabb'im hiç birimizin kucağını boş; boynunu bükük bırakmasın. İnşallah listemizdek herkesin karşısına ikizlere hamiş yazalım...( Sanan üçüz yazmak istiyorum. Bak içimden geldi...)
sanada iyi akşamlar
hoş geldin
inşallah aralıkta hamiş olursun canım
canım benim boy 175 kilom 98di ve beden eğt
öğretmeniyim
şimdi 92.5 oldum çook şükür
dahada verecem şubata kadar 10 kilo daha inşallahh
görürsünüz verecem kızlar sizlede paylaşabilirim kilolarımı
anladım peki önceki tahlillerim olmaz mı
amh geçen şubatta çektirmiştim ankarada çorumda yokki
yok canım.özelden rapor alınmıyor.sgk anlaşmalı tüp bebek merkezlerinde tüp yaptırmak istiyorsanız araştırma hastanesine gidiyorsunuz.muayene hormon testleri eşinizden sperm testi istiyorlar onları yapıyorlar.belli bir süre sonra raporunuz çıktı diye arıyorlar.bu bekleme süresindede tüp yaptıracağınız merkezle görüşüp ordaki hazırlıkları bitirebilirsiniz.rapor 2 tane oluyor.1 tanesi eczaneye iğneleri ilaçları alırken.1 taneside merkeze veriyoruz.zaten ne yapacağınızı söylüyorlar.
Zor ama imkansız değil... transfer edilen embriyolarda biri bölündü mü tamamdır...AMİİNN canım biliyorum özellikle tüp bebek topiklerindeki tüm kaderdaşlarımın
umudu bebek sahibi olmak inşallah birgün hepimiz hamile olacağız canım üçüz çok zor ama
artık hiiç mırın kırın etme lüksüm yok
Allah ne verdiyse kabulümyeterki hepimizin evi şenlensin
Merhabalar
Eylülde negatif sonuçlanan bir tüp bebek sürecim oldu.Ankara'da Ankara Tıp Fakültesi prof. dr. Murat Sönmezer gerçekleştirdi..Doktoruma güveniyorum ancak İstanbul'da olduğum için ikinci denememi burada yaptırmayı düşünüyorum.Şu an aklımdaki merkez İstanbul Cerrahi Hastanesi ancak henüz net bir karar veremedim.
AMİİNN canım biliyorum özellikle tüp bebek topiklerindeki tüm kaderdaşlarımın
umudu bebek sahibi olmak inşallah birgün hepimiz hamile olacağız canım üçüz çok zor ama
artık hiiç mırın kırın etme lüksüm yok
Allah ne verdiyse kabulümyeterki hepimizin evi şenlensin
pekii çok oldum biliyorumda
bu raporu şimdi alsam ne kadar süre geçerli
hoş bulduk canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin
Merhabalar
Eylülde negatif sonuçlanan bir tüp bebek sürecim oldu.Ankara'da Ankara Tıp Fakültesi prof. dr. Murat Sönmezer gerçekleştirdi..Doktoruma güveniyorum ancak İstanbul'da olduğum için ikinci denememi burada yaptırmayı düşünüyorum.Şu an aklımdaki merkez İstanbul Cerrahi Hastanesi ancak henüz net bir karar veremedim.
yok canım.özelden rapor alınmıyor.sgk anlaşmalı tüp bebek merkezlerinde tüp yaptırmak istiyorsanız araştırma hastanesine gidiyorsunuz.muayene hormon testleri eşinizden sperm testi istiyorlar onları yapıyorlar.belli bir süre sonra raporunuz çıktı diye orlar.bu bekleme süresindede tüp yaptıracağınız merkezle görüşüp ordaki hazırlıkları bitirebilirsiniz.rapor 2 tane oluyor.1 tanesi eczaneye iğneleri ilaçları alırken.1 taneside merkeze veriyoruz.zaten ne yapacağınızı söylüyorlar.
pekii çok oldum biliyorumda
bu raporu şimdi alsam ne kadar süre geçerli
Estağfirullah canım neden yanlış anlayayım ki. Doğru söylüyorsun. Ama ne bileyim doktor tüpbebekten başka çareniz yok deyince feleğmz şaştı. Ocaktaki tedavi öncesi hstreskopi yapılacak zaten. inşallah açılır...
Arkadaşlar tüpler kapalıyken tüp bebek tutsa bile tutunamıyormuş, kesin bilgi!
amh istemiyorlar rapor için.fsh ve diğer hormonlara bakıp muayene ediyorlar.bende birşey soracağım.arı sütü bal polen kullanmışsın.yumurtalara faydası oldumu canım.bende başlayacağımda.kürleride ihmal etmeyelim
Arkadaşlar tüpler kapalıyken tüp bebek tutsa bile tutunamıyor, kesin bilgi! Arkadaşım 10 senedir deniyorsdu. En sonunda tüplerini açtırdı ve ilk denemede tuttu!
..hmmmm....anladım ben 1.60 boyum kilom şuan 82 beş ayda 10 kilo verdim yavaş yavaş ...15 kilo daaha vermek istiyorum inşallah başaracağım bende...
OTE=ironik;32364814]Valla bilemiyorum Doktor çok denedm ama açılmadı dedi. Günahı boynuna. Aslında başka yere gitmek istyorum ama eşim sıcak bakmıyor. "ameliyatla uğraşmayalım tüp bebebek yaptıralım" diyor. Ama Ocakta da sonuç alamazsam düşünüyorum yenden ameliyatı.
bence ilk önce tüplerini açtır ondn sonraa yaptır maddi manevi yıpranmanı istemem yanlış analama beni lütfn .
Arkadaşlar tüpler kapalıyken tüp bebek tutsa bile tutunamıyormuş, kesin bilgi!
Estağfirullah canım neden yanlış anlayayım ki. Doğru söylüyorsun. Ama ne bileyim doktor tüpbebekten başka çareniz yok deyince feleğmz şaştı. Ocaktaki tedavi öncesi hstreskopi yapılacak zaten. inşallah açılır...
rose canım kilon varsa tedaviye başlamadan önce şeker hapı veriyor dr ben baya zayıflamıştım
canım bende metforminle verim yoksa zor veriyordum hatta veremyordum glifor kullanıyorum günde 2 kere o iyi geliyor verdiler zaten kullanıyorum şuan...polikistik over için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?