2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

İnşallah yetşir canım. Sen nerede çalışıyorsun?

Benimkini açamadılar. İşin komik tarafı benim tüplerin kapalı olduğu laparaskopide belli oldu.

ilk defa duyuyorum gerçekten başka bir prof.dr a gitseydin tüpler açılır açarlar mutlaka birinden biri yapar yaniii

hsg röntgeninde çıkmadı mı ? yani anlamadım çok tuaf gerçekten yaaa

Orada rapor geçmiyor de mi? Ben Bahçeci umutla görüştüm raporlu fiyat 2000 tl + ilaç dedilerdi...

evet evet geçiyor canım.ilaçlarda en fazla 1000 tl tutuyor. yani en azından benim öyle olmuştu.oldukça iyi diğer merkezlere göre.zaten önemli olan labaratuar.ben bahçeci fulya düşünüyordum annem ısrarla orayı istiyorlar.ama 12000 bulur diye tahmin ediyorum.raporda geçmiyor orda.

ilk defa duyuyorum gerçekten başka bir prof.dr a gitseydin tüpler açılır açarlar mutlaka birinden biri yapar yaniii

hsg röntgeninde çıkmadı mı ? yani anlamadım çok tuaf gerçekten yaaa

HSG'de tek taraf kapalı ama normal yoldan olur dediler. Yumurta takibi aşılama falan derken 2-2.5 yıl geçti. Geçen yıl tanı amaçlı laparaskopi yapıldı. Tüpler kapalı çıktı. Açamadık dediler. Ben de yaş geçiyor diye direkt tüp bebeğe yönlendim ama olmadı

evet canım ama çok şaşırdım
gerçekten aşılama yaptırmadım diye hiç araştırmamıştım
peki ben bu raporlarla heryerde yaptırabiliyormuyum
memorilde mesela
peki rapor almak zor mu:44:
bu arada amh 0.6
sol tüp tıkalı

Son düzenleme:

anladım ylnız sana bir şey demek istiyorum belkide sadece laparoskopi para aldılar ekstra ödeme yapılmaddığı için ona ayrı para almak için yapmamış olmasınlar bence başka yere gitmelisin kesinlile açarlar bende hsg röntgeni çektirdim tıkalıydı benimde ama hsg da verilen ilaçla benimki açıldı .... artık ben polikistik over hastasıyım kilomda var ...

hiç böyle bişey duymadım
nasıl açamadılar
inşallah bir sonraki olur canım

ahhhhhh ahhhhhhh hepimizin durumu farklı faklı işte ....... bende kilo vermeye çalşıyorum nasıl gidiyor kilo vermen

memorildede geçiyor oraylada görüşmüştüm.ben burda araştırma hastanesinden aldım.şubatta düşünüyorsan git görüş.rapor 1 ayı geçiyor alması.tahlil falan istiyorlar.ama bence uğraşmaya değer.benimde amh 0.7

hiç böyle bişey duymadım
nasıl açamadılar

aynen kattılılyorum sana bende duymadım gerçekten çoğu kadın doğum uzmanı bu yöntemi yapıyor onların işine gelmemiştir ....gerçekten anamıyrum yaaaaaaaa

özelde de mi bir ay sürüyor rapor alması ???????

ahhhhhh ahhhhhhh hepimizin durumu farklı faklı işte ....... bende kilo vermeye çalşıyorum nasıl gidiyor kilo vermen

canım benim boy 175 kilom 98di ve beden eğt
öğretmeniyim
şimdi 92.5 oldum çook şükür
dahada verecem şubata kadar 10 kilo daha inşallahh
görürsünüz verecem kızlar sizlede paylaşabilirim kilolarımı

iyi akşamlar bende geldim aranıza bende kasımda başliycam allah izin verirse

anladım peki önceki tahlillerim olmaz mı
amh geçen şubatta çektirmiştim ankarada çorumda yokki

Valla bilemiyorum Doktor çok denedm ama açılmadı dedi. Günahı boynuna. Aslında başka yere gitmek istyorum ama eşim sıcak bakmıyor. "ameliyatla uğraşmayalım tüp bebebek yaptıralım" diyor. Ama Ocakta da sonuç alamazsam düşünüyorum yenden ameliyatı.
hiç böyle bişey duymadım
nasıl açamadılar

İnşallah canım, Rabb'im hiç birimizin kucağını boş; boynunu bükük bırakmasın. İnşallah listemizdek herkesin karşısına ikizlere hamiş yazalım...( Sanan üçüz yazmak istiyorum. Bak içimden geldi...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…