• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

tedavi öncesi uyguladığımız bir kür vs. Varsa paylaşalım. örneğin ben geçen tedavimde arısütü-bal-polen yemiştim. Işlem gören bütün yumurtalar döllenmişti.

ironik merhaba beni de ekler misin listeye
ilk denemem olacak, sorun sperm hareketsizliği doktorum ankara dr cihan bey

ironik merhaba beni de ekler misin listeye
ilk denemem olacak, sorun sperm hareketsizliği doktorum ankara dr cihan bey
bu arada yaşım 30,inşalah güzel ilerler ve hamiş kalırız yaa bugün bihaber okudum kadın evde 2 aylık bebeğibırakıp bayram tatiline gitmişyavrucak ölmüş açlıktan:((( allah isteyen herkese versin ne diyelim..

ben daha önceki tedavilerimde hiç kür yapmamıştım ama bu sefer hepsini yapacağım inşallah.hayıt suyuna başladım bugün.arısütü bal polenede başlayacağım.

bu arada yaşım 30,inşalah güzel ilerler ve hamiş kalırız yaa bugün bihaber okudum kadın evde 2 aylık bebeğibırakıp bayram tatiline gitmişyavrucak ölmüş açlıktan:((( allah isteyen herkese versin ne diyelim..

Bende dün o haberi okudum ve agladim. Biz cocuk sahibi olmak icin canimizi veririz ugruna herseyi yapariz ama kadin bebegi ölüme terketmis diyecek söz yok yani bir de ögretmen olacak... Insallah tedavin cok güzel gecer ve bebegine kavusursun canim Allah isteyen herkese nasip etsin..

ben daha önceki tedavilerimde hiç kür yapmamıştım ama bu sefer hepsini yapacağım inşallah.hayıt suyuna başladım bugün.arısütü bal polenede başlayacağım.

inşallah hepsi yarar canım
ben soğan suyuda yapmıştım transferden önceki ay
bir dahaki ay yapayım bende

bende dün o haberi okudum ve agladim. Biz cocuk sahibi olmak icin canimizi veririz ugruna herseyi yapariz ama kadin bebegi ölüme terketmis diyecek söz yok yani bir de ögretmen olacak... ınsallah tedavin cok güzel gecer ve bebegine kavusursun canim allah isteyen herkese nasip etsin..

evet canım ben de okadar etkilendim ki etkisinden kurtulamadım hala sürekli aklımda :(yavrum benim saatlerce ağlamıştır:((((( allahım cennetine aldı onu...
Inşallah bizlere nasip eder kıymetlerini de biliriz dimi çok istiyoruz çünkü. Ben çok heyecanlıyım ilk denemem olacağıiçin..inşallah bebeklerimize kavuşuruz

berceste canım merhaba neden ilk deneme başarısız oldu

canım benim rahmimde biraz sıkıntılar var
rahim duvarım kalınlaşıyor sol tüpüm tıkalı birde çikolata kistim var
doktor ilk muayene ettiği zaman yumurta toplama işleminden sonra
yumurtaları dondurup rahmi temizleyip
daha sonra taze yumurtalarla transfer edeceğiz dedi havuz sistemi diyorlar buna
ama hiçbirini yapmadı direk transfer ettiler bana tabii negatif
inşallah bu sefer kontrol bende olacak

canım benim rahmimde biraz sıkıntılar var
rahim duvarım kalınlaşıyor sol tüpüm tıkalı birde çikolata kistim var
doktor ilk muayene ettiği zaman yumurta toplama işleminden sonra
yumurtaları dondurup rahmi temizleyip
daha sonra taze yumurtalarla transfer edeceğiz dedi havuz sistemi diyorlar buna
ama hiçbirini yapmadı direk transfer ettiler bana tabii negatif
inşallah bu sefer kontrol bende olacak
canım ya üzüldüm inşallah diğer sefere dediğin gibi,önümüzdeki 4-5 ay içinde hamile kaldığımızı da konuşuruz allahımnasip ederse

canım ya üzüldüm inşallah diğer sefere dediğin gibi,önümüzdeki 4-5 ay içinde hamile kaldığımızı da konuşuruz allahımnasip ederse

ayy bir anda heyecanlandım :16::16: inşallah dediğin gibi hamile olduğumuzu konuşuruz
hemde ikiz olur inşallaahhh:49::49::26:

Eylülde eurofertileyaptırdımsonuç negatif. 2. Ci istanbultüp bebek de düşünüyordum. 250 tl muayene ücreti saçma geldiği için ordan da vazgeçtim. Iyi düzgün güvenilir ticari olarak bakmayan bir yer bulmaya çalışıyorum. Bulamazsamda zeynep kamilde yaptıracağım

selam kizlar nasilsiniz? Nerese yaptirmayi dusunuyosunuz?

Merhaba arkadaşlar bayağı bir kalabalık olmuş burası ne güzel. ..:) ben bugün istanbul tüp bebek merkezinle ve Memorial Şişli ile fiyat hakkında görüştüm. Bu sefer ki denememde rapor çıkarıyorum. Memorial da raporla sadece 400 euro indirim yapıyor ve 1700 euro fiyat verdi. Ilaclar haric. İstanbul tüp bebek 740 tl +ilaçlar icin de 500 tl civarında birsey sanırım. Zaten aret bey doktor listemde ust siralardaydi. Sanırım oraya gidicem. Sonucta fiyat bayağı bir fark ediyor. Bakalım hayırlısı. Sizler karar verebildiniz mi nereye yaptiricaksiniz?

tesekkurler arkadasim insallah hepimiz sag salim...ben yurt disindayim canim..bugun adet oldum bakalim 3. gun testleri nasil cikicakk

Bende yurtdisinda yasiyorum ama Türkiyenin bu konuda daha iyi oldugunu söylüyo herkes o yüzden ben burada tedavi olmadim zaten buradaki doktorlar cok oyaliyorlar ama tabi senin yasadigin ülkeyi bilemem belki daha iyidir. Umarim güzel sonuclar alirsin hersey yolunda gider

evet canım ben de okadar etkilendim ki etkisinden kurtulamadım hala sürekli aklımda :(yavrum benim saatlerce ağlamıştır:((((( allahım cennetine aldı onu...
Inşallah bizlere nasip eder kıymetlerini de biliriz dimi çok istiyoruz çünkü. Ben çok heyecanlıyım ilk denemem olacağıiçin..inşallah bebeklerimize kavuşuruz

Böyle cani insanlarda var malesef nasil bir bebege kiyabilir insan aklim almiyor gercekten..
Tabi ki biz yavrularimiz ugrunda her yolu deniyoruz sirf o mis kokusuna kavusmak icin bizim bebeklerimiz cok kiymetli olacak buradaki herkes icin öyle olacagindan eminim.. Insallah en kisa zamanda pozitifi alirsin canim ama sakin kendini kasma strese girme mümkün oldugunca sakin ol ki bebeginde sana gelsin hemencecik :16:

arkadaşlar dün doktoruma gittim muayene oldum herşey yolunda ameliyattan sonra rahim olması gereken görüntüye ulaşmış 3 çizgi var dedi inanırmısın ulturosana bakınca ben bile netliği gördüm önceden bulanıktı zannederdim hep böyle şimdi aydınlık bi görüntü var çizgileri bende farkettim geri sayım başladı aralıkta testler falan olacak ocakta start veriliyor bu arada yumurta rezervi için hangi test ve ne zaman yapılıyordu bilen varmı ben önden yaptırmak istiyorum o testleri allah doktorun odasından hep güler yüzle çıkmayı nasip etsin:))

Eylülde eurofertileyaptırdımsonuç negatif. 2. Ci istanbultüp bebek de düşünüyordum. 250 tl muayene ücreti saçma geldiği için ordan da vazgeçtim. Iyi düzgün güvenilir ticari olarak bakmayan bir yer bulmaya çalışıyorum. Bulamazsamda zeynep kamilde yaptıracağım

arkadaşım eurofertilden memnun kaldınmı yani ellerinden geleni yaptılarmı sence ben eurofertil ve acıbadem arasında kaldım yani ikisinden birini seçmek zorundayım doktorum onlarla çalışıyor sanada umut tüp bebeği tavsiye edebilirim ama muayene ücreti hepsinde var duyduğum kadarıyla tüp bebek için umut tüp bebekte karar verirsen muayene ücretini tüp bebek fiyatından düşüyorlarmış bi araştır istersen allahım inşallah en kısa zamanda bir melek versin kucağınada bizlerde umut ol

rabb'im hayırlısı ile sağlıklısı ile bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah...
[table="width: 500"]
[tr]
[td]isim
[/td]
[td]yaş
[/td]
[td]sorun
[/td]
[td]deneme sayısı
[/td]
[td]tedavi görülen merkez
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ironik
[/td]
[td]33
[/td]
[td]tüpler tıkalı
[/td]
[td]3.deneme
[/td]
[td]başkent üniv. Hast.
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]musmutlu
[/td]
[td]26
[/td]
[td]morfoloji
[/td]
[td]2.deneme
[/td]
[td]memorial/şişli
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]royalgul
[/td]
[td][/td]
[td]hashimoto tiroid
[/td]
[td]3.deneme
[/td]
[td]???
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gergin
[/td]
[td]33
[/td]
[td][/td]
[td]4.deneme
[/td]
[td]???
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duamda
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1.deneme
[/td]
[td]bahçeci/umut
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elifmusti
[/td]
[td]27
[/td]
[td]erkek infertiltesi
[/td]
[td]4.deneme
[/td]
[td]memorial/şişli
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burçin4054
[/td]
[td]28
[/td]
[td]erkek intertilitesi
[/td]
[td]4.deneme
[/td]
[td]bahçeci/umut
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umut2255
[/td]
[td]34
[/td]
[td]tüpler tıkalı
[/td]
[td]ilk deneme
[/td]
[td]???
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nanna_24
[/td]
[td]24
[/td]
[td]endometriozis
[/td]
[td]2.deneme
[/td]
[td]bahçeci/fulya
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrinq
[/td]
[td]33
[/td]
[td]rezerv azlığı
[/td]
[td]3.deneme
[/td]
[td]bahçeci/umut
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]reallove
[/td]
[td]27
[/td]
[td]sebepsiz inf.
[/td]
[td]ilk deneme
[/td]
[td]???
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebr74
[/td]
[td]39
[/td]
[td]pko
[/td]
[td]ilk deneme
[/td]
[td]
[/tr]
[tr]
[td]berceste
[/td]
[td]???
[/td]
[td]tek tüp kapalı/ rezerv prob.
[/td]
[td]2.deneme
[/td]
[td]memorial
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker_im
[/td]
[td]???
[/td]
[td]erkek infertilitesi
[/td]
[td]ilk deneme
[/td]
[td]malatya doğufertil
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naiadd
[/td]
[td]???
[/td]
[td]pko
[/td]
[td]ilk deneme
[/td]
[td]???
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]demetdemet28
[/td]
[td]???
[/td]
[td]kromozom bozukluğu
[/td]
[td] ilk deneme
[/td]
[td]???
[/td]
[/tr]

[/td]
[/tr]

[/table]

unuttuğum varsa br zahmet hatırlatsın. Ayrıca eksik bilgiler yazarsanız sevinirim...

canım benim eksiklerini tamamlar mısın yaş :26 sebep : Pko+oligospermi merkez :izmir ege tüp bebek merkezi

rabb'im hayırlısı ile sağlıklısı ile bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah...
[table="width: 500"]
[tr]
[td]isim
[/td]
[td]yaş
[/td]
[td]sorun
[/td]
[td]deneme sayısı
[/td]
[td]tedavi görülen merkez
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ironik
[/td]
[td]33
[/td]
[td]tüpler tıkalı
[/td]
[td]3.deneme
[/td]
[td]başkent üniv. Hast.
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]musmutlu
[/td]
[td]26
[/td]
[td]morfoloji
[/td]
[td]2.deneme
[/td]
[td]memorial/şişli
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]royalgul
[/td]
[td][/td]
[td]hashimoto tiroid
[/td]
[td]3.deneme
[/td]
[td]???
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gergin
[/td]
[td]33
[/td]
[td][/td]
[td]4.deneme
[/td]
[td]???
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duamda
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1.deneme
[/td]
[td]bahçeci/umut
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elifmusti
[/td]
[td]27
[/td]
[td]erkek infertiltesi
[/td]
[td]4.deneme
[/td]
[td]memorial/şişli
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burçin4054
[/td]
[td]28
[/td]
[td]erkek intertilitesi
[/td]
[td]4.deneme
[/td]
[td]bahçeci/umut
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umut2255
[/td]
[td]34
[/td]
[td]tüpler tıkalı
[/td]
[td]ilk deneme
[/td]
[td]???
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nanna_24
[/td]
[td]24
[/td]
[td]endometriozis
[/td]
[td]2.deneme
[/td]
[td]bahçeci/fulya
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrinq
[/td]
[td]33
[/td]
[td]rezerv azlığı
[/td]
[td]3.deneme
[/td]
[td]bahçeci/umut
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]reallove
[/td]
[td]27
[/td]
[td]sebepsiz inf.
[/td]
[td]ilk deneme
[/td]
[td]???
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebr74
[/td]
[td]39
[/td]
[td]pko
[/td]
[td]ilk deneme
[/td]
[td]
[/tr]
[tr]
[td]berceste
[/td]
[td]???
[/td]
[td]tek tüp kapalı/ rezerv prob.
[/td]
[td]2.deneme
[/td]
[td]memorial
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker_im
[/td]
[td]???
[/td]
[td]erkek infertilitesi
[/td]
[td]ilk deneme
[/td]
[td]malatya doğufertil
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naiadd
[/td]
[td]???
[/td]
[td]pko
[/td]
[td]ilk deneme
[/td]
[td]???
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]demetdemet28
[/td]
[td]???
[/td]
[td]kromozom bozukluğu
[/td]
[td] ilk deneme
[/td]
[td]???
[/td]
[/tr]

[/td]
[/tr]

[/table]

unuttuğum varsa br zahmet hatırlatsın. Ayrıca eksik bilgiler yazarsanız sevinirim...

CANIM yaş :26 sebep : Pko+oligospermi merkez :izmir ege tüp bebek merkezi

Back