Selam canım toplayın hayırlı olsun allahım hepimiz. Nasip etsin ınşaallah ıstenen beni ekler misin 34yaşındayım tüplerim tıkalı yumurta rezervimiz az sizler ile konusmak paylaşmak istiyorum ilk deneme agustos tan beri niyet ettik ertelendi insallah kasım da başlarız
Merhabalar, eğerki raporum çıkarsa muhtemelen bende bu aylarda tüp bebeğe başlarım gibi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bugün bir yakınımın hamile haberini aldım, daha 2 aylık evli. Haberi aldığımdan beri ağlıyorum,kıskanmıyorum asla, ama insan üzülüyor benim neden olmuyor diye, bir garibim bugün
Merhaba arkadaslar, bende Aralik ayinda kismetse dondurulmuslarla 2. tüp bebek denememi yapicam. Ilkinde pozitifi aldim ancak 8. haftada kaybettim bebegimi. Insallah bu sefer hersey yolunda gider. Ben cok üzülüyodum tup bebege baslamadan once bebegim olmuyo bi turlu hamile kalamiyorum diye ama is sadece hamile kalmakla bitmiyomus bunu anladim. O yuzden hep hayirlisini sagliklisini dileyin insallah isteyen herkese Allah o mucizeyi nasip eder.
bende şubat gibi düşünüyorum.3.denemem olacak.2. denemeyi bahçeci umutta ulun beyde olmuştum.tekrar orayı düşünüyorum.yumurta rezervim az.33 yaşındayım ve 11 yıllık evliyim.benide listeye ekleyin
Çok haklısın, yaşamayanın tahmin ble edemeyeceği bir durum... Problem neydi sizin?
Selam kizlar nasilsiniz? Nerese yaptirmayi dusunuyosunuz?
merhaba bayanlar, beni de aranıza alın .kadınlar kulubünde hem ilk yorumum hem de ocak ayında ilk tüp bebek denemesi yaptırmayı düşünüyorum. Bizim problemimiz erkek infertiltesi. Sayı, hız ve morfoloji kötüama ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve çalışıyorum. Burada henüz tüp bebek konusunda gelişmiş merkez yok, bana en yakın il malatya. Orda doğu fertil tüp bebek merkezi var. Ben de orda yaptırmayı düşünüyorum.aslında sormak istediğim birşey var: çalışan bayan olupta tüp bebek tedavisi yaptırmiş olanlar var mı aranızda? Tedavi sürecinde ya da tedavi sonrasında çok fazla izin kullanmak ya da rapor almak gerekiyor mu? Burda yakınlarımdan tüp bebek yaptıranlar 9 ay boyunca yatıyolar:26: Bütün tüp bebek tedavisinden hamile kalanlar hep yatmak zorundalar mı ki?çalışma şartlarım biraz ağır iş yerinden izin alma problemim var bu sorunu nasıl aşabilirm bana yardımcı olabilir misinz ?
Insallah ikinci denemende pozitifi goruru bebegini de kucagina alirsin..ben de Kasim da baslayacagim ancak Ocak ta koyulacak dondurulmus embiryo/lar..hepimiz saglikli bebeklerimizi kavusuruz insallahhhh
Rabb'im hayırlısı ile sağlıklısı ile bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah...
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME SAYISI
[/TD]
[TD]TEDAVİ GÖRÜLEN MERKEZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Başkent Üniv. Hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]musmutlu
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]morfoloji
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RoyalGul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hashimoto Tiroid
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gergin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamda
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifmusti
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertiltesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burçin4054
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek intertilitesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut2255
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nanna
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben yanlış bir topikte mi soru sordum acaba ? kimse yok mu beni yönlendirebilecek :26:
benide listeye ekleyin.bende şubatta düşünüyorum.yaş 33 yumurta rezerv azlığı ve 3.deneme olacak inşallah.bahçeci umut ta düşünüyorum.
inşallah bu son denem olur da bebişlerin sana ikiz ikiz gelir
bu arada moralini yüksek tuuttt
bende 33 yaşındayım rezervim az sol tüp tıkalı[/QU
inşallah canım hepimizin olur.sadece korkularım var.yine az ve kalitesiz yumurtayla karşılaşmaktan korkuyorum.ama hakkımızda hayırlısı.Rab bim emeklerimizi boşa çıkarmasın.hayıt suyu aldım bugün kürlere başlayacağım bu sefer inşallah faydasını görürüm.sen daha önce denedinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?