Negatifimi yeni aldığım için bu hafta beni sonuç değerlendirmeye çağırdılar. Gidip görüşücem ama yeni tedavimi orda yapmayacağım. Sadece ne söyleyeceğini merak ediyorum. Aslında doktorumu seviyorum, belki bu sefer farklı tedaviler uygulamak ister ama maddi anlamda orayı karşılayamam artık.
Paylasirsan doktorla gorusmeni sevinirim, banada bayagi isik tutacagini tahmin ediyorum. Bakalim ne onerecek bu kez. Bence PGT deme ihtimali yuksek. Kimdi doktorun orada? Benimkisi Erbil Bey'di. Aslinda bende uzuluyorum iyi bir ortam vardi klinikde ama sonuc almak onemli degilmi sonunda ne gerekirse onu yapmak lazim. Ben yasim ileri oldugu icin pek zaman kaybetmek istemiyorum su asamada. Onumuzdeki ay karar vermem sart nereye gidecegim konusunda. Ilk gittigim Maslak Acibadem mi yoksa, Istanbul Tup mu karar veremiyorum.
Benimde Erbil beydi. Hem doktoru hemde hemşiresini çok seviyorum ama tekrar orada yapmayı düşünmüyorum. Benim ne zaman yapacağımda belli değil. Şuanki planlarıma göre ocak-şubat ama belki baharada kalabilir. Sende İstanbul tüpe gidersen haber ver orayıda çok merak ediyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bende sevmistim kendisini dogrusu. Tamam Istanbul Tup gidersem haber vericegim. Su bagisilik sorunun cozmek icin ozel bir doktora gidecegim once. Bakalim sirf bu konuyla ugrasanlar ne diyor? Memorial icin neler dusunuyorsun? Bu sabah bayagi bir yazi okudum burada. Cok karisik bir ortam var galiba orada da. Ama basarili sonuclarda aliyorlar. Ne bileyim herkes baska seyler soyluyor. Herkesinde bir sebebi var tabiki. O kadar zorki su asamada karar vermek heran fikrim degisiyor.
Merhaba arkadaşlar bendebir sonraki adetimle yeniden tedaviye başlıyorum. 3. Negatifimi bayramda aldım. 4.yu deniycem. Ama henüz nerede olacağına karar veremedim. Bizim ana sorun erkek infertilitesi ama kaliteli embriyo verilmesine rağmen
1.deneme: negatif(1 tane 5. Gün embriyosu)
2.deneme:kimyasal(2 tane 5. gün embriyosu)
3.deneme:negatif(2 tane 5. Gün embriyosu)
hepsini bahceci umut tüp bebek merkezinde dr. Ulun Uluğ ile denedim. Hepsi dondurulmuş embriyo transferi oldu. 1.den sonra genetik iyi çıktı. 2.den sonra histereskopi oldum. Rahime çizik atıldı. Ayrıca gebelik aşısı oldum. Bakalım şimdi ne diyecek. Bu arada bende hasimato tiroidi var.
Merhaba arkadaşlar bendebir sonraki adetimle yeniden tedaviye başlıyorum. 3. Negatifimi bayramda aldım. 4.yu deniycem. Ama henüz nerede olacağına karar veremedim. Bizim ana sorun erkek infertilitesi ama kaliteli embriyo verilmesine rağmen
1.deneme: negatif(1 tane 5. Gün embriyosu)
2.deneme:kimyasal(2 tane 5. gün embriyosu)
3.deneme:negatif(2 tane 5. Gün embriyosu)
hepsini bahceci umut tüp bebek merkezinde dr. Ulun Uluğ ile denedim. Hepsi dondurulmuş embriyo transferi oldu. 1.den sonra genetik iyi çıktı. 2.den sonra histereskopi oldum. Rahime çizik atıldı. Ayrıca gebelik aşısı oldum. Bakalım şimdi ne diyecek. Bu arada bende hasimato tiroidi var.
Ulun Bey benim ilk doktorumdu. Sonuç ile ilgili görüştünüz mü, embriyonun tutunmaması ile ilgili ne düşünüyor merak ediyorum. Burdan paylaşırsan sevinirim. Bende de aynı problem var.
Tedavin hayırlı olsun. İnşallah bu son olur...
Canım sen bağışıklık için test yaptırdın mı, bu problemle ilgili hangi doktora gidiceksin. Ben Zeynep kamilden randevu aldım ama yaparlar mı bilmiyorum.
Memorial aslında benim bahçeciden önce gitmek istediğim yerdi. Burda bir topik vardı orada herkes çok memnundu ve hamilelik oranı çok yüksekti. Ama sonra birkaç doktoru ayrıldı. Şuan oranın durumu nasıl hiç bilmiyorum. Orada tedavi gören yada görüşmeye giden arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse çok iyi olur.
Bu bağışıklık testi nasıl ve nerelerde yapılıyor? Bende yaptırmak istiyorum.
Benimde onu hakkında bilgim yok. Çarşamba gününe kadın doğumdan randevu aldım hem smear yaptırıcam hemde bu testi sorucam. Bilgi alınca sanada haber veririm.
Merhaba hanımlar,
Ben 33 yaşındayım, 7 yıllık evliyim. Tüplerim kapalı. Ocak ayında 4. tedavme başlayacağım. Daha önce 2 kez negatif, br kezde iptal edilen tedavilerim var. Bu zor süreçte birbirimize destek olalım.
Arkadasim bende varim insallahh. 26 yasindayim. Haziranda negatif bi denemem var, ocak veya subatta tekrar deniycez insallahh
Bizde sorun morfoloji. Sizde neydi? Bu arada ankarada hakan satiroglu ve hakan yarali iyi diye biliyorum. Istersen onlari da bi arastir. Aslinda bende bahceciyi dusunuyodum ama yumurta takibini memlekette yaptirmak istiyorum, bahceci kabul etmiyo. Ben ilkini acibadem maslakta yaptim, cok zor ve stresli oldu bu sefer evimde olmak istiyorum
Canım sen bağışıklık için test yaptırdın mı, bu problemle ilgili hangi doktora gidiceksin. Ben Zeynep kamilden randevu aldım ama yaparlar mı bilmiyorum.
Memorial aslında benim bahçeciden önce gitmek istediğim yerdi. Burda bir topik vardı orada herkes çok memnundu ve hamilelik oranı çok yüksekti. Ama sonra birkaç doktoru ayrıldı. Şuan oranın durumu nasıl hiç bilmiyorum. Orada tedavi gören yada görüşmeye giden arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse çok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?