• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Merhaba arkadaslar, bende Aralik ayinda kismetse dondurulmuslarla 2. tüp bebek denememi yapicam. Ilkinde pozitifi aldim ancak 8. haftada kaybettim bebegimi. Insallah bu sefer hersey yolunda gider. Ben cok üzülüyodum tup bebege baslamadan once bebegim olmuyo bi turlu hamile kalamiyorum diye ama is sadece hamile kalmakla bitmiyomus bunu anladim. O yuzden hep hayirlisini sagliklisini dileyin insallah isteyen herkese Allah o mucizeyi nasip eder.

Rabb'im hayırlısı ile sağlıklısı ile bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah...
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME SAYISI
[/TD]
[TD]TEDAVİ GÖRÜLEN MERKEZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Başkent Üniv. Hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]musmutlu
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]morfoloji
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RoyalGul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hashimoto Tiroid
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gergin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamda
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifmusti
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertiltesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burçin4054
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek intertilitesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut2255
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nanna
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Selam canım toplayın hayırlı olsun allahım hepimiz. Nasip etsin ınşaallah ıstenen beni ekler misin 34yaşındayım tüplerim tıkalı yumurta rezervimiz az sizler ile konusmak paylaşmak istiyorum ilk deneme agustos tan beri niyet ettik ertelendi insallah kasım da başlarız

Aynı problemden muzdaripmşiz. Allah yardımcımız olsun. Eksik bilgini eklersen sevinirm.

Merhabalar, eğerki raporum çıkarsa muhtemelen bende bu aylarda tüp bebeğe başlarım gibi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bugün bir yakınımın hamile haberini aldım, daha 2 aylık evli. Haberi aldığımdan beri ağlıyorum, :14:kıskanmıyorum asla, ama insan üzülüyor benim neden olmuyor diye, bir garibim bugün:14:

Tedavn hayırlı olsun. Eksk bilglerini eklersen sevinirim...

Merhaba arkadaslar, bende Aralik ayinda kismetse dondurulmuslarla 2. tüp bebek denememi yapicam. Ilkinde pozitifi aldim ancak 8. haftada kaybettim bebegimi. Insallah bu sefer hersey yolunda gider. Ben cok üzülüyodum tup bebege baslamadan once bebegim olmuyo bi turlu hamile kalamiyorum diye ama is sadece hamile kalmakla bitmiyomus bunu anladim. O yuzden hep hayirlisini sagliklisini dileyin insallah isteyen herkese Allah o mucizeyi nasip eder.

Insallah ikinci denemende pozitifi goruru bebegini de kucagina alirsin..ben de Kasim da baslayacagim ancak Ocak ta koyulacak dondurulmus embiryo/lar..hepimiz saglikli bebeklerimizi kavusuruz insallahhhh

bende şubat gibi düşünüyorum.3.denemem olacak.2. denemeyi bahçeci umutta ulun beyde olmuştum.tekrar orayı düşünüyorum.yumurta rezervim az.33 yaşındayım ve 11 yıllık evliyim.benide listeye ekleyin:16::16::16:

bende şubat gibi düşünüyorum.3.denemem olacak.2. denemeyi bahçeci umutta ulun beyde olmuştum.tekrar orayı düşünüyorum.yumurta rezervim az.33 yaşındayım ve 11 yıllık evliyim.benide listeye ekleyin:16::16::16:

Kızlar selam beni de aranıza alın ben bu ayki adetimle başlıyorum tüp bebeğe 27 yaşındayım eşimde de bende de hiç bir sorun yok. Rahim filminde rahimde yapışıklık var denildi.Histeroskopi yapıldı. O da temiz çıktı .Histeroskopide rahime çizikler atılmış,tutunmayı kolaylaştırıyormuş.Bu ay yasmin kullandım ve günüm geçti 2 gün eğer hasta olursam hemen başlıcam dua edin.Benim gibi rahime çizkler sonrası tüp bebekte başarı yakalayan varmı ?benide ekleyin listeye

merhaba arakadaşlar bende varım ocak ayında tedavim başlıyor inşallah 13 yıllık evliyim gözüken sorun polikistik over belası 13 yıl oyalandım yok klomen tedavisi yok iğne yok aşılamalar arada kendiliğinden oluşan dış gebelik sonunda tüp bebek tedavisi nihayet hazırlıklar başladı ilk önce operatif histereskopi ile septum ve polip alındı 2 hafta önce ilk ulun beyle karar verdim geçen sene ama bu ameliyat için 3000 tl isteyince vaz geçtim önce 22 kilo verdim sonra doktor değiştirdim doktorumda ameliyat deyince ameliyat oldum 1600 tl ye bugün muayenem var bakalım planlanan çerçevede ocak ayında ilk deneme olacak haaa bu arada benim polikistik yok oldu artık 2 yıldır düzenli adet görüyorum hayıt suyu ile tedavimi yaptım kendi kendime doktorum doç.dr. eray çalışkan ve opr.dr numan ulay şimdiye kadar dedikleri çıktı estrofem başladılar hemen ve follibiol eray bey bütün takipleri kendi yapacak transfer ya eurofertil yada acıbademde olacak kararı bana bıraktı eurofertili istemiyorum ama acıbadem parası yüksek doktoruma güveniyorum işini biliyor koskaca izmitte kimse olumsuz bişey demedi aramızda kalsın biraz suratsız ümit kırıcı biri ama işini biliyor allah hepimize pozitif sonuçlar göstersin:1: bu arada yaşım 39

Son düzenleme:
bende bu ocak ve şubatta tedaviye başlayacam benim bu ikinci denemem olacak
sol tüp tıkalı rahimde yapışıklıklar var rezervim az
ben bu şubatta dondurtcam daha sonra hiteroskopi olup yazın tekrar yumurta toplama yaptırıp hem
dondurulmuş hemde normal yumurtalarla transferimi yaptıracam inşallah
geçenkinde ankara gürgandaydık hiç beğenmedim
şimdi memorial e gidecem sonrada hep birlikte:49::49::49::49: inşallahhh

Merhaba bayanlar, beni de aranıza alın .Kadınlar kulubünde hem ilk yorumum hem de ocak ayında ilk tüp bebek denemesi yaptırmayı düşünüyorum. Bizim problemimiz erkek infertiltesi. Sayı, hız ve morfoloji kötü:50:Ama ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve çalışıyorum. Burada henüz tüp bebek konusunda gelişmiş merkez yok, bana en yakın il Malatya. Orda Doğu fertil tüp bebek merkezi var. Ben de orda yaptırmayı düşünüyorum.Aslında sormak istediğim birşey var: Çalışan bayan olupta tüp bebek tedavisi yaptırmiş olanlar var mı aranızda? Tedavi sürecinde ya da tedavi sonrasında çok fazla izin kullanmak ya da rapor almak gerekiyor mu? burda yakınlarımdan tüp bebek yaptıranlar 9 ay boyunca yatıyolar:26: Bütün tüp bebek tedavisinden hamile kalanlar hep yatmak zorundalar mı ki?Çalışma şartlarım biraz ağır iş yerinden izin alma problemim var bu sorunu nasıl aşabilirm bana yardımcı olabilir misinz ?

Çok haklısın, yaşamayanın tahmin ble edemeyeceği bir durum... Problem neydi sizin?

sperm rezervi çok az o kadar az ki yok neredeyse :((işte üroloji doktor halimize acıdı herhalde bir ilaç verdi eşime onu kullanıyoruz şu an bakalım.6 kullanmamız gerekiyormuş ama biz bu sefer SSG dan yararlanacağımız için üç ay sonra başlamamız gerekiyor çünkü raporun süresi bitiyormuş..
işte böyle şimdiden heyecan yapmaya başladım offffffffff diyorum offffff:(((((

Selam kizlar nasilsiniz? Nerese yaptirmayi dusunuyosunuz?

ben florance nıghtıngale yaptırdım ilkini doktor YÜCEL KARAMANDI(muayne olmaya falan bürüksel kadın sağlığı merkezine gittim ama yumurta toplama ve transfer içinflorance nıghtıngale yaptılar giden paranın haddi hesabı yoktu :(( )

avrupa şafakta yaptırdım olmadı.

sonra devlet hastanesi ilk denemem olmadı bu ikince devlette bakalım ne olacak ama şunu öğrendim hepsinde işlemler aynı devlet protokolü daha uzun sürüyor rapor falan o var işte...

doktorum dan çok memnunum iyi bir doktor ama ALLAH nasip etmeden olmuyor kızlar..

merhaba arkadaşlar bende kasım adetimde başlıcam hayırlısıyla oligospermi var bizde , bende kesin olmamakla beraber pko hastasıyım bazen var diyorlar diğer ay aynı dr bu ay normal hiçbir problem görünmüyor diyor bazen yumurtalama sorunu var diyorlar. dr.larda karar veremedi henüz anlayacağınız.. ilk deneme olacak , sperm azlığından dolayı ilaç tedavisi ya da aşılama yapılamadı. öylesine gittiğim bir muayene sonucu hızla gelişti süreç kendimi tüm bunların içinde buldum Allah hepimizin yüzünü güldürsün de kurtulalım bu sıkıntılardan inş. kimseye anlatamıoruz eşimle birlikte atlatmaya çalışıyoruz herşeyi.. umarım hepimizin kucağı bıcır bıcır bebeklerle dolar :) herşeye değer :)

merhaba bayanlar, beni de aranıza alın .kadınlar kulubünde hem ilk yorumum hem de ocak ayında ilk tüp bebek denemesi yaptırmayı düşünüyorum. Bizim problemimiz erkek infertiltesi. Sayı, hız ve morfoloji kötü:50:ama ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve çalışıyorum. Burada henüz tüp bebek konusunda gelişmiş merkez yok, bana en yakın il malatya. Orda doğu fertil tüp bebek merkezi var. Ben de orda yaptırmayı düşünüyorum.aslında sormak istediğim birşey var: çalışan bayan olupta tüp bebek tedavisi yaptırmiş olanlar var mı aranızda? Tedavi sürecinde ya da tedavi sonrasında çok fazla izin kullanmak ya da rapor almak gerekiyor mu? Burda yakınlarımdan tüp bebek yaptıranlar 9 ay boyunca yatıyolar:26: Bütün tüp bebek tedavisinden hamile kalanlar hep yatmak zorundalar mı ki?çalışma şartlarım biraz ağır iş yerinden izin alma problemim var bu sorunu nasıl aşabilirm bana yardımcı olabilir misinz ?

canım bende çalışıorm ve bizimde problemimiz sizinn gibi erkek infertilitesi. Kasım adetimde başlayacağım inş. Bugüne kadar rahim filmi, smear, 3. Gün testleri, 21. Gün testleri,genetik testi için yaklaşık 3 ay içinde 7 gün falan izin kullandım bunların bazıları yarım gündü hatta . Devlet hastanesinde tedavimi sürdürüyorum.bundan sonrası için de araştırdım yumurta takibi için vs. Gitmem gerekecekmiş transferden sonra da 3 gün yatmak yeterliymiş tabi riskli bir durum olmazsa.( hemen işe başlayanlar ya da 15 gün hep dinlenenler de var) ben senden önce başlıcam istersen paylaşırım seninle aldığım izinleri ve prosedürü tabi sen özelde yaptıracaksan çok daha hızlı olabilir herşey .. şimdiden hakkımızda hayırlısı

Insallah ikinci denemende pozitifi goruru bebegini de kucagina alirsin..ben de Kasim da baslayacagim ancak Ocak ta koyulacak dondurulmus embiryo/lar..hepimiz saglikli bebeklerimizi kavusuruz insallahhhh

Sagol canim insallah hepimiz pozitifi görür saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Senin sorun neydi ilk denemenmi?

Rabb'im hayırlısı ile sağlıklısı ile bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah...
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME SAYISI
[/TD]
[TD]TEDAVİ GÖRÜLEN MERKEZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Başkent Üniv. Hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]musmutlu
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]morfoloji
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RoyalGul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hashimoto Tiroid
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gergin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamda
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifmusti
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertiltesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burçin4054
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek intertilitesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut2255
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nanna
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Benimde eksik bilgilerimi girebilirmisin yas 24 sorun endometriozis ve bahceci fulyada tedavi görüyorum

benide listeye ekleyin.bende şubatta düşünüyorum.yaş 33 yumurta rezerv azlığı ve 3.deneme olacak inşallah.bahçeci umut ta düşünüyorum.:5::5::5:

ben yanlış bir topikte mi soru sordum acaba ? kimse yok mu beni yönlendirebilecek :26:

canım ne iş yapıyorsun
ben öğretmenim ilkinde şubat-martta yaptırmıştım
maalesef biraz zaman alıyor
ben çorumdayım
ankarada yaptırdım bir ayım tedavi ve transfere gitti
ve işe gidebirsin ama eğer işin yorucuysa çok zor
benim ilkinde çok kasılıyodu
yani en azından bir ay izin şart eğer çalıştığın yer tedavinle aynı yerdeyse
iki günde tahlil ve takip yaparlar
vee tüp bebekte ilk üç ay dikkat edilmesi gerekir
sorun yoksa 9 ay yatmana gerek kalmaz benim tanıdığım arkadaşım yatmadı yanii:34::34:
yardım edebildimmi:26:

benide listeye ekleyin.bende şubatta düşünüyorum.yaş 33 yumurta rezerv azlığı ve 3.deneme olacak inşallah.bahçeci umut ta düşünüyorum.:5::5::5:

inşallah bu son denem olur da bebişlerin sana ikiz ikiz gelir :48:
bu arada moralini yüksek tuuttt
bende 33 yaşındayım rezervim az sol tüp tıkalı

inşallah bu son denem olur da bebişlerin sana ikiz ikiz gelir :48:
bu arada moralini yüksek tuuttt
bende 33 yaşındayım rezervim az sol tüp tıkalı[/QU
inşallah canım hepimizin olur.sadece korkularım var.yine az ve kalitesiz yumurtayla karşılaşmaktan korkuyorum.ama hakkımızda hayırlısı.Rab bim emeklerimizi boşa çıkarmasın.hayıt suyu aldım bugün kürlere başlayacağım bu sefer inşallah faydasını görürüm.sen daha önce denedinmi?

Back