Canim sigortali olarak 900 ilaclara 400 hastaneye verdik ama sigortasiz olanlar da var onlardan duydugum kadariyla ilaclar dahil 3000 tl yi buluyormus temizlik acisindan bence temizdi sterildi ameliyathane ve transfer olunan oda ben su anda 11. gunumdeyim ve betahcg sonucum 81.02 (degere gore hamileyim)fakat kanamam oldugu icin yarin tekrar gidicem bakalim herseyin hayirlisi .canım benim hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin... eşimin çocukları olduğu için rapor çıkartamıyorum sigorta var ama bu şekilde fiyatı ne kadar oluyor biliyormusun ve arkadaş temiz olmadığını söylemiş sence nasıl ortam temizlik konusunda takıntılıyım da
bugün 9 şubat bugün rabbim yeniden doğdum dünyaya allahım hala şoktayım :) ben dıyodum acaba bende yasarmıyım rabbim yaşattı aglayamadım bile allah isteyen herkese yaşatsın 12 gun rabbim yüzüme güldü allahımrabbim çok büyük yüreğim içinde çanlar çalıyo :) isteyen herkese nasip etsin ......
Allah tamamına erdirsin çok sevindim artık darısı. İsteyip olmayan arkadaşlarımıza kib
saol cnm allah ısteyen herkese nasip etsın :)
saol cnm allah ısteyen herkese nasip etsın :)
Bildigin dualar varmi okumamiz gereken birbirimizede okuyalim
Songül.. Sonuç? Ne gelmiş
Bakmadimki bakamadim sen geldin aklima
Bakmadimki bakamadim sen geldin aklima
:) gidip almadın dimi sonucu. Boşver en güzelini yapmışsın! Ben de kitap okuyorum aklım dağılıyor 3 kitap roman bitirdim bu süreç içinde :) aklını dağıt. Perşembe gitcez Dr a sonuç kaçta çıkar bilmiyorum Allah hayırlılarını versin hepimize
Okudugun dua varmi okuyalim
Kizlar Ben 2tup bebegi Ankara recai pabuccuda yaptiracagim bu ay AMA okadar kararsizimki antamam istihareye yattim 3kere AMA iyi gitmedin.olmycak diye cok korkuyrm benim esimde sorun var.nolur banada cvp yazin.kendimi yalniz hissetmek istemiyrm
bende bi suru kitap aldim kendime trasnferim ertelenince...umarim sizler guzel haberler alir bizlerede umut olursunuz kizlar..
Senin sonuç günün ne zaman?
Tv izlemeyen ben butun programlari izler hale geldim faydasida oldu ama burda dertlesmekde fayda sagliyor
Canım test sonucunu aldın mı merak ettim, inşallah güzel haberler alırız senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?