Malesef isler paralarini alana kadar yuruyor senin psikolojini hic dusunmuyorlar bir an once bebek sahibi oluruzda bu insanlarla muhatap olmak zorunda kalmayiz moralini bozacak birsey yok degmez insanlar icin az kaldi sonucu ogrenmeye nasilsa
Malesef isler paralarini alana kadar yuruyor senin psikolojini hic dusunmuyorlar bir an once bebek sahibi oluruzda bu insanlarla muhatap olmak zorunda kalmayiz moralini bozacak birsey yok degmez insanlar icin az kaldi sonucu ogrenmeye nasilsa
11.gun belirti olmamasi normal mi dune kadar agrilarim vardi
Rabbim sabır ve sukunet versin canım seninle tedavimiz aynı zamanlardaydı ben transfer aşamasına bile gelemedim ki çok üzüldüm
o yüzden senide anlıyorum ama şu var bi zaman sonra umut doluyor hemen içimiz inşaAllah Rabbim en güzelini vericek bizlerede...
5.gun embriyom donduruldu bugun 11.gunum bu surece kadar genelde uyumak tv izlemek ve dua okumakla gecti 2.denemem oldugu icin alistim belkide ilkinde cok dusunerek uyku uyuyamadim ondan olmadi diye dusunerek kendimi telkin ediyorum
Biz de sonuç bekliyoruz hiç üzülme diyemem yaşayan bilir lakin bu senin sınavınsa sakın kalma! Alnının akı ile geç arkadaşım. Perşembe bana da sonuç negatif çıkabilir asla isyan edemem üzüntümü de engelleyemem tabi .. Hakkımızda hayırlısı olsun..
teşekkür ederim seninde tedavin hayırlı olsun.benimki 2.gün emriyosu.inşallah hepimiz güzel haber alırız
11.gun belirti olmamasi normal mi dune kadar agrilarim vardi
Sen nasılsın? Moralin nasıl? Sürekli bi ateş hissi var serin kompostu yoğurt veriyor annem.son 3 gündür yani transfer sonrası 8-9.günden itibaren şiddetli başağrısı çekiyorum. Hiç stresli falan da değilim hep pozitif düşünüyorum.bebişimle konuşuyorum. Sende başağrısı oldu mu hiç?
neden bekliyosun kuzum ya.kan testi yaptırsan çıkardı.ben yazın dayanamayıp 8.gün yaptırmıstım çünkü zerre kadar belirtim yoktu tedavi olmamış gibiydim.ki ben 3 kere doğal yoldan hamile kaldım o zaman belirtilerim oluyodu hissediyordum olduğunu.tamam olmadı bu da derken pozitif aldım.tamam bebik 10.haftada beni bıraktı ama güzeldi.
Kan testini yaptirdim ben 10.gunde ama son anda erken oldunu dusunerek hast gitmedim sonuc almaya persembe sonuc alicam umarim hayirli haberi size veririm
Bugun bel agrim oldu ama yok denecek kadar az bu durumda korkuttu beni biden agrilarim kesildi bas agrisi 1yada 2kez oldu ben son 1 gun sayiyorum artik ates basmasi neden oldu anlamadim herkesde farkli sanirim
5.gun mbriyosu ise zaten test günü 10.gün
keşke alsaydın
kızlar bakın bendede bel agrısı oldu hatta 11 gun kahverengı lekelenmem oldu göğüslerim şişti baş ağrısı oldu bıde ates bastı son gunler de halada bel agrısı var bıde sıvılce oldu yuzumde normalde hıç bılmem sıvılce çıksın vucudumda bıde işallah hayırlısıysa sızede nasip etsın rabbım bana nasip etti darısı sızın basınıza dualarım sızınle
Merhaba hanimlar , cok suk guzel haberlerle geldim. Sonuc pozitif. Cok mutluyum yarim saat aglamaktan kendime gelemedim herhalde herkes sasti kaldi. Degerim 698 cikti ins. Devami gelir, tum.sonuc alcak arkadaslar allah sizlerede hayirli sonuclar nasip etsin ins.
süper allah devamını getirsin bizlerede nasip etsin inşallah çok sevindim adına
aminnnn.:)ilk gün hafif şişliğim vardı korktum ama .artık kuş gibiyim.bugün baya ağladım moralim bozuldu.Allah ım hayırlısını nasıi etsin..denemem artık normal bi durum gibi karşılıoruz.ne yapsakta elimizden gelen sınırlı.Allah büyük sadace il gün dinlendim.sonra normal hayata devam 3.gün işe bşladım hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?