2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Malesef isler paralarini alana kadar yuruyor senin psikolojini hic dusunmuyorlar bir an once bebek sahibi oluruzda bu insanlarla muhatap olmak zorunda kalmayiz moralini bozacak birsey yok degmez insanlar icin az kaldi sonucu ogrenmeye nasilsa

Sen nasılsın? Moralin nasıl? Sürekli bi ateş hissi var serin kompostu yoğurt veriyor annem.son 3 gündür yani transfer sonrası 8-9.günden itibaren şiddetli başağrısı çekiyorum. Hiç stresli falan da değilim hep pozitif düşünüyorum.bebişimle konuşuyorum. Sende başağrısı oldu mu hiç?

Malesef isler paralarini alana kadar yuruyor senin psikolojini hic dusunmuyorlar bir an once bebek sahibi oluruzda bu insanlarla muhatap olmak zorunda kalmayiz moralini bozacak birsey yok degmez insanlar icin az kaldi sonucu ogrenmeye nasilsa

Yemin ediyorum aynen öyle hissettim. Daha takipte yum. Toplatmaya gitmeden tedavi ücretini peşin istediler verdik. Kız kahkahayı bastı benimle işiniz bitti dedi .

Biliyorum suheybe..senin üzüntünü kalbimde hissetmiştim o günlerde, dediğin gibi umut olmadan hayat da olmaz zaten, doktorum görüşmeye çağırdı adetimden sonra.. Bakalım neler söyleyecek, neler yapılabilir? İki kez denedim ve bu denememden önceki düşüncem; bunu da yapayım olursa olur olmazsa olmaz napalım idi ama öyle olmuyor işte..hep ya bu defa olursa, denememden vazgeçme , gücünü topla ve tekrar şansını dene diyor bir ses

5.gun embriyom donduruldu bugun 11.gunum bu surece kadar genelde uyumak tv izlemek ve dua okumakla gecti 2.denemem oldugu icin alistim belkide ilkinde cok dusunerek uyku uyuyamadim ondan olmadi diye dusunerek kendimi telkin ediyorum

transfer olmadı mı anlamadım.eğer 5.gün embriyosu ise,ben yazınki denememde hamile kaldım ve 8.gün oöğrenmiştim.hamile olduğumu.test yap derim ben :)

İnşallah hayırlısı ile pozitif çıkar canım:)

teşekkür ederim seninde tedavin hayırlı olsun.benimki 2.gün emriyosu.inşallah hepimiz güzel haber alırız

aminnnn.:)ilk gün hafif şişliğim vardı korktum ama .artık kuş gibiyim.bugün baya ağladım moralim bozuldu.Allah ım hayırlısını nasıi etsin..denemem artık normal bi durum gibi karşılıoruz.ne yapsakta elimizden gelen sınırlı.Allah büyük sadace il gün dinlendim.sonra normal hayata devam 3.gün işe bşladım hatta.

11.gun belirti olmamasi normal mi dune kadar agrilarim vardi

neden bekliyosun kuzum ya.kan testi yaptırsan çıkardı.ben yazın dayanamayıp 8.gün yaptırmıstım çünkü zerre kadar belirtim yoktu tedavi olmamış gibiydim.ki ben 3 kere doğal yoldan hamile kaldım o zaman belirtilerim oluyodu hissediyordum olduğunu.tamam olmadı bu da derken pozitif aldım.tamam bebik 10.haftada beni bıraktı ama güzeldi.

Bugun bel agrim oldu ama yok denecek kadar az bu durumda korkuttu beni biden agrilarim kesildi bas agrisi 1yada 2kez oldu ben son 1 gun sayiyorum artik ates basmasi neden oldu anlamadim herkesde farkli sanirim

Kan testini yaptirdim ben 10.gunde ama son anda erken oldunu dusunerek hast gitmedim sonuc almaya persembe sonuc alicam umarim hayirli haberi size veririm

avitor canım
okuduğum kadarıyla olumsuz sonuç almışsın galiba herseyin hayırlısı canım rabbim en yakın zamanda bebeklerimizi gönderir ve yüzümüzü güldürür inşallah

kızlar bakın bendede bel agrısı oldu hatta 11 gun kahverengı lekelenmem oldu göğüslerim şişti baş ağrısı oldu bıde ates bastı son gunler de halada bel agrısı var bıde sıvılce oldu yuzumde normalde hıç bılmem sıvılce çıksın vucudumda bıde işallah hayırlısıysa sızede nasip etsın rabbım bana nasip etti darısı sızın basınıza dualarım sızınle
Bugun bel agrim oldu ama yok denecek kadar az bu durumda korkuttu beni biden agrilarim kesildi bas agrisi 1yada 2kez oldu ben son 1 gun sayiyorum artik ates basmasi neden oldu anlamadim herkesde farkli sanirim

belirtilerin test gününe kadar devam ettimi canım bende birde halsizlik mevcut ama ağrım yok gibi bişiy

Merhaba hanimlar , cok suk guzel haberlerle geldim. Sonuc pozitif. Cok mutluyum yarim saat aglamaktan kendime gelemedim herhalde herkes sasti kaldi. Degerim 698 cikti ins. Devami gelir, tum.sonuc alcak arkadaslar allah sizlerede hayirli sonuclar nasip etsin ins.

süper allah devamını getirsin bizlerede nasip etsin inşallah çok sevindim adına

süper allah devamını getirsin bizlerede nasip etsin inşallah çok sevindim adına

Allah razi olsun, bol bol dua edin, rabbim her kapiyi dua ile axiyor.belirti filan takilmayin..

Benim ilk 5 gun yogun kasik agrisi oldu, kram oldu, goguslerim sizladi , sirtimda sivilce cikti, sonra hepsi gitti arada bir kasik agrisi iluyordu o kadar, gogusler sonmus balon gibiydi. Son iki gun bide cok basim dondu ve agirdi ilaclardan dedim, cunku bunlarin hepsi bi yandan ilaclarin etkiside olabiliyor, cok sukur rabbim ilk asamayi gecmeyi nasip etti devamida gelir ins.

canım yumurta toplamadan sonra bende şişlik vardı allahtan transferden bir gün sonra geçti.inşallah güzel haberleri alırız rabbim bunu bize nasip eder inşallah..neden moralini bozdun? sakın kötü düşünüp moralini bozma pozitif düşün ki pozitif olsun. ben hamileymişim gibi düşünüp bebeklerimle konuşuyorum...eşimde aynen benim gibi artık evde yanlız degilsin sıkılmazsın diyip beni annelige alışştırıyor. ben hale dinlenme modundayım. koktum artık banyo bile yapmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…