2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Pinar sozunu dinlicem bakmicam sonuca erkenden moralimi neden bozayimki

Pinar sozunu dinlicem bakmicam sonuca erkenden moralimi neden bozayimki

Artık tatlil vermiştin bakmasan da seni yer bitirir merak ama pozitif çıkabilir. Büyük ihtimalle günü erken olduğu için negatiftir. Sadece bilinçli anne ol :) vakti gelmedi henüz. Sabırlı ol Perşembe bile deme daha rahat ol çıkmayabilir Perşembe de kese bekle

Kizlar Ben 2tup bebegi Ankara recai pabuccuda yaptiracagim bu ay AMA okadar kararsizimki antamam istihareye yattim 3kere AMA iyi gitmedin.olmycak diye cok korkuyrm benim esimde sorun var.nolur banada cvp yazin.kendimi yalniz hissetmek istemiyrm

Selam öncelikle tedavin şimdiden hayırlı olsun. Rabbim inşallah iyi insanlarla karşılaştırsın ve sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin.Ben de transferimin 6. Günündeyim. Ankara'da uzunca zaman merkez ve doktor araştırdım. Recai beyi ben de düşündüm. Gerçekten iyi bir doktor ama merkez konusunda aynı şeyi söyleyemem. Laboratuvar ve embriyolog çok önemli. Bu nedenle ben Mehmet Erdem'i tercih ettim. Yeni açtığı muhteşem bir merkezi var, çok temiz lüks ve çalışanları harika insanlar. Ayrıca Mehmet hoca Gazi'de Prof. Rapor konusunda çok yardımcı oldu. Yani benim tedavim için ne gerekiyorsa yapıldı. Şimdi sonuç bekliyoruz. Allahım evladımızı bize bağışlar inşallah ama bu olmazsa dondurulmuşlarla devam edicez. Başka bir yere gitmediğime çok memnunum.

Transferde kaçıncı günün? Nerde yaptırdın sen? İlaçlardan başağrısı benim hergün ağrıyor güm güm kalbim dolgun atıyor

Benim daha once oylen bir sey olmsdi, bugun 11.gunum yarin test gunum. Kuzey America da yasiyorum , burda yaptirdim. Seninde son iki guj, rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin ins.

Cvp yazdigin icin cok tesekkur ederim Cnm.insallahh pozitif sonuc alirsin.sizdeki sorun neydi.bende sadece recai pabuccunun iyi oldugunu dusunyorum onun disindakileri hic begenmedim clinik Biraz pis gibi AMA ilk denememde kimse esime Tedavi uygulamadi ve negatif oldu bu Dr.ilacla sperm sayisini artirmaya calisiyor.peki tedavi oldugunuz yerdekilerin ilgisi nasildi

Kızlar bugün yumurtalarım toplandı bakalım bizi neler bekliyo yarin dualarim hepimiz icin rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kullarına bizede hayırlı evlatlar nasip etsin aminnn..

Kizlar Ben 2tup bebegi Ankara recai pabuccuda yaptiracagim bu ay AMA okadar kararsizimki antamam istihareye yattim 3kere AMA iyi gitmedin.olmycak diye cok korkuyrm benim esimde sorun var.nolur banada cvp yazin.kendimi yalniz hissetmek istemiyrm

Canım moralini bozma, bol bol dua et veren Allah alanda, biz elimizden geleni yapalım ol derse olur demezse olmaz sonuçta takdiri ilahi zamanı geldiyinde önünde dağ dursa bişey olmaz, içini ferah tut

Bu arada Saras88 arkadasim.sizin sonuc pozitifmi

Canım ben ilk tedavimi ekimde yaptırdım pozitif sonuç aldım ama gelişim geriliğinden 8. haftada kürtaj oldum şimdi dondurulmuşlarla 2. tedavime bu adetimle başlıycam hayırlısıyla....

Canım test sonucunu aldın mı merak ettim, inşallah güzel haberler alırız senden

Ya kesinlikle dua okusak birbirimize cok inaniyorum Ben bunun gücüne.Ben 7 gun boyunca hergun bitane yusuf suresi okudum.salavat peygamberimize hediye edince dualar Kabul oluyormus salavata baslasak binlerce ne kadar okuyabilirsek sonra duasini ederiz

Canım ben yarım rahimliyim eşimde sorun yok benim yumurtlama problemim de yok sadece rahim yapım biraz küçük. Önceden bir gebeliğim var ama pıhtılaşmadan dolayı kaybettim sonra gebe kalamadım Dr tüp bebek önermedi ama ben beklemek istemedim ilk denemem inşallah hayırlısıyla sonuçlanır. Bir arkadaşım var onlarda da erkekte problem vardı tüp bebek denediler erkek için ilaç önermedi Dr şimdi hamile inşallah doğuracak. Sen de içini ferah tut Rabbim zamanını bilir ve inşallah hayırlıca sağlıklıca verir

Merkez de çalışan ekip gayet deneyimli bir ekipti. Ilgi alaka her şey yerindeydi. Hep iletişim halindeydik. Ayrıca tertemiz bir yer. Sürekli kontrollere gittim hiç beklemedim. İlaçlarım ayağıma kadar geldi. Her şey yolunda gitti yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…