Çok saçma ya!!! Negatif pozitif ona ne tedavi görüyorsun evraklarında gidince rapor yazmak zorunda! Sonuç onu ilgilendirmez negatif olsa da erken dönem yazmak zorunda. Ben bir ay heyet raporu aldım. Kendi doktoruna kadındoğuma gitseydin keşke
Pinar sozunu dinlicem bakmicam sonuca erkenden moralimi neden bozayimki
Kizlar Ben 2tup bebegi Ankara recai pabuccuda yaptiracagim bu ay AMA okadar kararsizimki antamam istihareye yattim 3kere AMA iyi gitmedin.olmycak diye cok korkuyrm benim esimde sorun var.nolur banada cvp yazin.kendimi yalniz hissetmek istemiyrm
Transferde kaçıncı günün? Nerde yaptırdın sen? İlaçlardan başağrısı benim hergün ağrıyor güm güm kalbim dolgun atıyor
Benim daha once oylen bir sey olmsdi, bugun 11.gunum yarin test gunum. Kuzey America da yasiyorum , burda yaptirdim. Seninde son iki guj, rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin ins.
Kizlar Ben 2tup bebegi Ankara recai pabuccuda yaptiracagim bu ay AMA okadar kararsizimki antamam istihareye yattim 3kere AMA iyi gitmedin.olmycak diye cok korkuyrm benim esimde sorun var.nolur banada cvp yazin.kendimi yalniz hissetmek istemiyrm
Bu arada Saras88 arkadasim.sizin sonuc pozitifmi
Âmin. Sabırlı sakin ve pozitif olmak gerek :)
Canım ben ilk tedavimi ekimde yaptırdım pozitif sonuç aldım ama gelişim geriliğinden 8. haftada kürtaj oldum şimdi dondurulmuşlarla 2. tedavime bu adetimle başlıycam hayırlısıyla....
Cvp yazdigin icin cok tesekkur ederim Cnm.insallahh pozitif sonuc alirsin.sizdeki sorun neydi.bende sadece recai pabuccunun iyi oldugunu dusunyorum onun disindakileri hic begenmedim clinik Biraz pis gibi AMA ilk denememde kimse esime Tedavi uygulamadi ve negatif oldu bu Dr.ilacla sperm sayisini artirmaya calisiyor.peki tedavi oldugunuz yerdekilerin ilgisi nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?