Aynen ya annemle sıradan diziler evlenme programı nefret ederdim. Arada kitaplar... Çalışıyorsun sen de benim gibi çalışana ev hayatı zor. Ne iş yapıyorsun sen?
Canim ben ogretmenim ogrencilerim zihinsel engelli oldugu icin stressiz bir hafta gecireyim dedim okulumda durumumu bildigi icin rapor aldim tatilim tedaviyle gectiginden pek bisi anlamadim ama umrarim degmistir sen hangi ildesin
Ayni belirtiler bendede var bel kasik bolgem daha belirgin agriyo ara ara karnim sisip iniyor dislerimde bi sizlama geliyor ayaklarimi uzatmayinca rahatlayamiyorum ben adet goremedgimden tarihide belli deil ilacla gorebiliyorum polikistik overim varBen izmirdeyim. Yenigeldik ama eskisen Büyükçekmece'de oturuyorduk. Buraya tayin olduk eşim İzmirli.merak etme değmiştir. Bu akşam çok kasıklarım ağrıdı ya yattım şimdi. Adet olacak gibi rahimde bi karşılama var. 14 ü de adet tarihim korktum şimdi acaba adet mi olucam bebişim Annesine tutunmadı mı diye :/ belirtiler belli olmuyor kesin bir şey yok teste kadar.
Ayni belirtiler bendede var bel kasik bolgem daha belirgin agriyo ara ara karnim sisip iniyor dislerimde bi sizlama geliyor ayaklarimi uzatmayinca rahatlayamiyorum ben adet goremedgimden tarihide belli deil ilacla gorebiliyorum polikistik overim var
Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle bizde başladık tüp bebeğe ilk iğnemi oldum bugün cuma günü kontrole gideceğim ayın 20 si 21 i gibi yumurta toplama işlemi yapılacak bakalım hayırlısı ...
kızlar vajinal jel kaşıntı yaptıgı için merkezi aradım hemşirede en yakın hastaneye git krem verirler dedi.hastaneye gittim çok tatlı bir bayan doktora tüp bebek yaptırdıgımı bugün 4. günüm olduğunu buna göre krem yazmasını istedim o da gel bir ultrasondan bakalım dedi...sanki gebeliğin tutmuş kan pıtısı gibi birşeyler gördüm dedi..sizce bunu söylemesi için çok mu erken ?bu arada verdigi ilaç fuggy bunuda çok kullanma dayanamayacak kadar olursan kullan dedi.
Canim ben ogretmenim ogrencilerim zihinsel engelli oldugu icin stressiz bir hafta gecireyim dedim okulumda durumumu bildigi icin rapor aldim tatilim tedaviyle gectiginden pek bisi anlamadim ama umrarim degmistir sen hangi ildesin
5.gun embriyom donduruldu bugun 11.gunum bu surece kadar genelde uyumak tv izlemek ve dua okumakla gecti 2.denemem oldugu icin alistim belkide ilkinde cok dusunerek uyku uyuyamadim ondan olmadi diye dusunerek kendimi telkin ediyorumKacinci gunun canim?stresten uzak duracakmisiz.nasi olacaksa??
Ben izmirdeyim. Yenigeldik ama eskisen Büyükçekmece'de oturuyorduk. Buraya tayin olduk eşim İzmirli.merak etme değmiştir. Bu akşam çok kasıklarım ağrıdı ya yattım şimdi. Adet olacak gibi rahimde bi karşılama var. 14 ü de adet tarihim korktum şimdi acaba adet mi olucam bebişim Annesine tutunmadı mı diye :/ belirtiler belli olmuyor kesin bir şey yok teste kadar.
Hayirli olsun benin de 3.gunum yaniniz 5.gun emb benimki .sennki kacinci gun?gorunur mu hicc fikrim yok.:)
Aldım ve maalesef negatif ....
Ben izmirdeyim. Yenigeldik ama eskisen Büyükçekmece'de oturuyorduk. Buraya tayin olduk eşim İzmirli.merak etme değmiştir. Bu akşam çok kasıklarım ağrıdı ya yattım şimdi. Adet olacak gibi rahimde bi karşılama var. 14 ü de adet tarihim korktum şimdi acaba adet mi olucam bebişim Annesine tutunmadı mı diye :/ belirtiler belli olmuyor kesin bir şey yok teste kadar.
Canım hayırlısı böyleymiş ama üzülmemekte elde değil biliyorum, braz kendini toparladıktan sonra tekrar denersin Rabbim'in ol diyeceği güne kadar sabrederek yılmadan yola devam,Allah yardımcın olsun
Canım üzülme diyemeyeceğim çünkü insan atlatamıyor. Sabır ve zamanla bunun üstesinden geleceğiz. Çok üzüldüm.
Pinarcim belitiler ne alemde ben bugun hic agri hissetmedim
Sağol canım, zamana bıraktım ben de, düşünmemeye çalışıyorum, dediğin gibi yaradanın ol dediği zaman en doğru zaman....
Yatarken daha iyi de ayağa kalkınca adet sancısı rahim ağrısı karma karışık :/ bir de merkezi aradım özel bi Kadındoğum polk.ne gidiyordum ben o tüp bebekte özel hastane ile anlaşmalı oraya sadece işlem için yolluyor. Dr un yanındaki ebe ilgileniyor taliplerde başından beri ısınamadık o kıza zaten . Bu gün onu aradım uZakta ilçede oturuyoruz, sadece bhcg ise burda yaptıralım mi nasıl bi yol izleyeceğiz dedim hiç bilmiyorum ya ilk denememiz. Ne dese beğenirsin siz bi baktırsın sonucu bize bildirin negatifse ilaçları kesersiniz! Moralini sıfıra indirdi kadın ya.. Hiç yok olmadı diye alıştırmadım kendimi
Yatarken daha iyi de ayağa kalkınca adet sancısı rahim ağrısı karma karışık :/ bir de merkezi aradım özel bi Kadındoğum polk.ne gidiyordum ben o tüp bebekte özel hastane ile anlaşmalı oraya sadece işlem için yolluyor. Dr un yanındaki ebe ilgileniyor taliplerde başından beri ısınamadık o kıza zaten . Bu gün onu aradım uZakta ilçede oturuyoruz, sadece bhcg ise burda yaptıralım mi nasıl bi yol izleyeceğiz dedim hiç bilmiyorum ya ilk denememiz. Ne dese beğenirsin siz bi baktırsın sonucu bize bildirin negatifse ilaçları kesersiniz! Moralini sıfıra indirdi kadın ya.. Hiç yok olmadı diye alıştırmadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?