2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Aynen ya annemle sıradan diziler evlenme programı nefret ederdim. Arada kitaplar... Çalışıyorsun sen de benim gibi çalışana ev hayatı zor. Ne iş yapıyorsun sen?

Canim ben ogretmenim ogrencilerim zihinsel engelli oldugu icin stressiz bir hafta gecireyim dedim okulumda durumumu bildigi icin rapor aldim tatilim tedaviyle gectiginden pek bisi anlamadim ama umrarim degmistir sen hangi ildesin

Canim ben ogretmenim ogrencilerim zihinsel engelli oldugu icin stressiz bir hafta gecireyim dedim okulumda durumumu bildigi icin rapor aldim tatilim tedaviyle gectiginden pek bisi anlamadim ama umrarim degmistir sen hangi ildesin

Ben izmirdeyim. Yenigeldik ama eskisen Büyükçekmece'de oturuyorduk. Buraya tayin olduk eşim İzmirli.merak etme değmiştir. Bu akşam çok kasıklarım ağrıdı ya yattım şimdi. Adet olacak gibi rahimde bi karşılama var. 14 ü de adet tarihim korktum şimdi acaba adet mi olucam bebişim Annesine tutunmadı mı diye :/ belirtiler belli olmuyor kesin bir şey yok teste kadar.

Ayni belirtiler bendede var bel kasik bolgem daha belirgin agriyo ara ara karnim sisip iniyor dislerimde bi sizlama geliyor ayaklarimi uzatmayinca rahatlayamiyorum ben adet goremedgimden tarihide belli deil ilacla gorebiliyorum polikistik overim var

Ayni belirtiler bendede var bel kasik bolgem daha belirgin agriyo ara ara karnim sisip iniyor dislerimde bi sizlama geliyor ayaklarimi uzatmayinca rahatlayamiyorum ben adet goremedgimden tarihide belli deil ilacla gorebiliyorum polikistik overim var

kızlar herkese iyi akşamlar,bizde bu ay tüp bebek yaptıracağız inşallah...

Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle bizde başladık tüp bebeğe ilk iğnemi oldum bugün cuma günü kontrole gideceğim ayın 20 si 21 i gibi yumurta toplama işlemi yapılacak bakalım hayırlısı ...

hayırlı olsun canım inşallah tutar.nerde yaptırıyorsun..

Hayirli olsun benin de 3.gunum yaniniz 5.gun emb benimki .sennki kacinci gun?gorunur mu hicc fikrim yok.:)

Kacinci gunun canim?stresten uzak duracakmisiz.nasi olacaksa??

Kacinci gunun canim?stresten uzak duracakmisiz.nasi olacaksa??
5.gun embriyom donduruldu bugun 11.gunum bu surece kadar genelde uyumak tv izlemek ve dua okumakla gecti 2.denemem oldugu icin alistim belkide ilkinde cok dusunerek uyku uyuyamadim ondan olmadi diye dusunerek kendimi telkin ediyorum

allah sizde nasip eder arkadaşlar işallah dualarım sizinle :)

Aldım ve maalesef negatif ....

Canım hayırlısı böyleymiş ama üzülmemekte elde değil biliyorum, braz kendini toparladıktan sonra tekrar denersin Rabbim'in ol diyeceği güne kadar sabrederek yılmadan yola devam,Allah yardımcın olsun

Pinarcim belitiler ne alemde ben bugun hic agri hissetmedim

Canım hayırlısı böyleymiş ama üzülmemekte elde değil biliyorum, braz kendini toparladıktan sonra tekrar denersin Rabbim'in ol diyeceği güne kadar sabrederek yılmadan yola devam,Allah yardımcın olsun

Sağol canım, zamana bıraktım ben de, düşünmemeye çalışıyorum, dediğin gibi yaradanın ol dediği zaman en doğru zaman....

Pinarcim belitiler ne alemde ben bugun hic agri hissetmedim

Yatarken daha iyi de ayağa kalkınca adet sancısı rahim ağrısı karma karışık :/ bir de merkezi aradım özel bi Kadındoğum polk.ne gidiyordum ben o tüp bebekte özel hastane ile anlaşmalı oraya sadece işlem için yolluyor. Dr un yanındaki ebe ilgileniyor taliplerde başından beri ısınamadık o kıza zaten . Bu gün onu aradım uZakta ilçede oturuyoruz, sadece bhcg ise burda yaptıralım mi nasıl bi yol izleyeceğiz dedim hiç bilmiyorum ya ilk denememiz. Ne dese beğenirsin siz bi baktırsın sonucu bize bildirin negatifse ilaçları kesersiniz! Moralini sıfıra indirdi kadın ya.. Hiç yok olmadı diye alıştırmadım kendimi

Sağol canım, zamana bıraktım ben de, düşünmemeye çalışıyorum, dediğin gibi yaradanın ol dediği zaman en doğru zaman....

Biz de sonuç bekliyoruz hiç üzülme diyemem yaşayan bilir lakin bu senin sınavınsa sakın kalma! Alnının akı ile geç arkadaşım. Perşembe bana da sonuç negatif çıkabilir asla isyan edemem üzüntümü de engelleyemem tabi .. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Aldım ve maalesef negatif ....

Rabbim sabır ve sukunet versin canım seninle tedavimiz aynı zamanlardaydı ben transfer aşamasına bile gelemedim ki çok üzüldüm
o yüzden senide anlıyorum ama şu var bi zaman sonra umut doluyor hemen içimiz inşaAllah Rabbim en güzelini vericek bizlerede...

Hiç moralini bozma pınarcım malesef insanlıkla alakası olmuyor bazı insanların bu tedavide en büyük şey moralimizin yüksek olması buda bi imtihan ama inşaAllah en güzel sonuçları alırız ve inşaAllah bebişin seninledir ve annesine en yakın zamanda burdayım diycektir...

Dualarımız sizin için..

Malesef isler paralarini alana kadar yuruyor senin psikolojini hic dusunmuyorlar bir an once bebek sahibi oluruzda bu insanlarla muhatap olmak zorunda kalmayiz moralini bozacak birsey yok degmez insanlar icin az kaldi sonucu ogrenmeye nasilsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…