Amin inşallah hamileligimizi sağ salim atlatalım
Ay canım inşallah benim hesaplamama göre 4 haftaligiz yarin doktor keseyi görür mu acaba
ALLAHIM BUGÜN BAYRAMIM BUGÜN BENİM DÜĞÜNÜM AZ ÖNCE HASTANEDEN GELDİM SONUÇ 541 12 GÜN HAMİLEYİM ALLAHIM 2 DE NASİP OLSU YARABBİM ÖLÜYORUM YAGMURLAR BUGUN BENİM YAĞIYOR İZMİR BENİM İÇİN SEVİNÇTEN AGLIYOŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME ÖLÜYORUM BUGUN LERİ GÖRRDÜM ŞÜKÜR ............ [/QUOTE
Masallah canim benim coook sevindim Allah herkese bu mutlulugu nasip etsin mukemmel bi duygu insallah tamamina erdirir Allahim..insallah bu sitedeki herkes hamile kalir bu sene:)))))
benim bakalım cnm 541 çıktı hayırlısı :)
ALLAHIM BUGÜN BAYRAMIM BUGÜN BENİM DÜĞÜNÜM AZ ÖNCE HASTANEDEN GELDİM SONUÇ 541 12 GÜN HAMİLEYİM ALLAHIM 2 DE NASİP OLSU YARABBİM ÖLÜYORUM YAGMURLAR BUGUN BENİM YAĞIYOR İZMİR BENİM İÇİN SEVİNÇTEN AGLIYOŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME ÖLÜYORUM BUGUN LERİ GÖRRDÜM ŞÜKÜR ............ [/QUOTE
Masallah canim benim coook sevindim Allah herkese bu mutlulugu nasip etsin mukemmel bi duygu insallah tamamina erdirir Allahim..insallah bu sitedeki herkes hamile kalir bu sene:)))))
kızlar ikinize de hayırlı olsun darısı bize ben de adet olsam da başlasam..ta nerelerden geldik ama daha başlayamadık(( hayatında hiç gecikmeyen sevgili adetim beni mahvetti offff
canım kafaya takmamak elde değil gaziantepten geldim gidiş geliş tüm biletleri aldık çünkü adetim hiç şaşmazdı...ve misafir olarak kalıyorum kimseye rahatsızlık vermek istemiyorum...iş yerinden 10 gün izin almıştım izin bitmeden rapor alacaktım ama bu gidişle bitecek öle rapor alacam öle işte canımmm neyse senin canını sıkmıyım ..sen keyfini çıkar hatta bence pek takılma buralara.....tadını çıkar eşinle bu günlerinin...saol cnm rabbim sanada nasip etsin umudunu yitirme herşeyde bir hayır vardır geç olsun güç olmasın kafaya takma benimde geçen ay öle oldu bekledikçe psikolojık olmadı sonra oldu ve nasip oldu :)
Merhaba bende persembe gunu sonuc alicam 2 transferim oldu dondurulmuslarla dilerim hepimizinki tutunur
Nerde yaptırdın transferi? Heyecan var. Bir de ben hiç bişey hissetmiyorum. Bazen adet olacakmış gibi bi sancı oluyor o kadar acaba tutulamadı mı bebişimgüzel haberlerini bekliyorum yaz buraya emi
Goztepe medikal parkta yaptirdim agrilarim bayagi azaldi ara ara sancim oluyor sadece bende birsey hisetmiyorum ama olumsuz dusunmek istemiyorum allah sonumuzu hayir etsin
Bugun rapor almak icin hastaneye gittim baska doktor tahlil istedi benden bugun 10. Gunum olmasina ragmen aksam 4 gibi sonuc alicam bakalim hayirlisiÂmin canım..! Ben bu sabah bi hapşurdum ki kasıklarım patladı sandım.korktum ya.bu gün transfer sonrası 10. Gün artık bişey olmaz diliyorum. Baya interneti taradım hiç bişey hissedilmiyor.daha önce denedin mi? Ilk mi bu?ilk ve son olsun diliyorum tek seferde gelir bebişlerimiz.bu arada benim burda bir tanıdığım var 43 yaş geç evlendi tüp bebekle şuan 1 yaş oğlu var..o da Göztepe'de yaptırmış sonuç güzel oldu
Bugun rapor almak icin hastaneye gittim baska doktor tahlil istedi benden bugun 10. Gunum olmasina ragmen aksam 4 gibi sonuc alicam bakalim hayirlisi
Bugun rapor almak icin hastaneye gittim baska doktor tahlil istedi benden bugun 10. Gunum olmasina ragmen aksam 4 gibi sonuc alicam bakalim hayirlisi
Yarin sonuc alcak bir cok arkadas var ins. Gune sabah sizin mutlu haberlerinizi okuyarak baslarim ben aksamdan beri basim felaket agiriyor, hemde donuyor. Stres ten mi yoksa heycandanmi bilemedim. ins. Bunlar mutlu sonun isaretleri olur
Sonuç negatif olursa sakın kendini üzme bebeği germe karnında :) boşuna 13-15 günden önce bakmayın demiyorlarannesi kendini göstermezse fındığın üzülme emi erken daha bana da haber ver bak
4gun daha var ama doktor bakmam lasim dedi rapor verecegi icin bisi diyemedim bu ikinci denememi stressiz gecirdim ama kader artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?