2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

bugün 9 şubat bugün rabbim yeniden doğdum dünyaya allahım hala şoktayım :) ben dıyodum acaba bende yasarmıyım rabbim yaşattı aglayamadım bile allah isteyen herkese yaşatsın 12 gun rabbim yüzüme güldü allahım rabbim çok büyük yüreğim içinde çanlar çalıyo :) isteyen herkese nasip etsin ......

Ay canım inşallah benim hesaplamama göre 4 haftaligiz yarin doktor keseyi görür mu acaba

Canim ben bildim simdi iki gunde bir kan testo yapilcak degerin artisini takip etmek icin 3 veya 4 kan testinden bir hafta sonra kese gormek icin cagiriyorlar anliycan en az 1 hafta daha bekliycen kese gormek icin 1 ile 3 hafta arasi, ben kese gormeye esimle gitmistim adamin heycandan kan sekeri dusmustu, iciccek almaya gittinde beno iceri aldilar, esimde tabiki hangi oda oldunu bulamadi, ben elimde ultrasuyon kagidi, ofis tr bir suru insan ama ben esimden baskasini gormuyorum , ikiz ikiz diye bir bagirdim herkes bana nasil bakti ama herkes turkce dedim icin anlamadi tabiki sonradan ingilizce diyince hrkrs bir guldu bana, rabbim bir daha nasip etsin ayni heycani ins. Son iki gun test icin

amin cnm işallah allah büyük :) allah gönlümüze göre versin.......

saol cnm rabbim sanada nasip etsin umudunu yitirme herşeyde bir hayır vardır geç olsun güç olmasın kafaya takma benimde geçen ay öle oldu bekledikçe psikolojık olmadı sonra oldu ve nasip oldu :)
kızlar ikinize de hayırlı olsun darısı bize ben de adet olsam da başlasam..ta nerelerden geldik ama daha başlayamadık (( hayatında hiç gecikmeyen sevgili adetim beni mahvetti offff

saol cnm rabbim sanada nasip etsin umudunu yitirme herşeyde bir hayır vardır geç olsun güç olmasın kafaya takma benimde geçen ay öle oldu bekledikçe psikolojık olmadı sonra oldu ve nasip oldu :)
canım kafaya takmamak elde değil gaziantepten geldim gidiş geliş tüm biletleri aldık çünkü adetim hiç şaşmazdı...ve misafir olarak kalıyorum kimseye rahatsızlık vermek istemiyorum...iş yerinden 10 gün izin almıştım izin bitmeden rapor alacaktım ama bu gidişle bitecek öle rapor alacam öle işte canımmm neyse senin canını sıkmıyım ..sen keyfini çıkar hatta bence pek takılma buralara.....tadını çıkar eşinle bu günlerinin...

Merhaba bende persembe gunu sonuc alicam 2 transferim oldu dondurulmuslarla dilerim hepimizinki tutunur

Nerde yaptırdın transferi? Heyecan var. Bir de ben hiç bişey hissetmiyorum. Bazen adet olacakmış gibi bi sancı oluyor o kadar acaba tutulamadı mı bebişim güzel haberlerini bekliyorum yaz buraya emi

Yarin sonuc alcak bir cok arkadas var ins. Gune sabah sizin mutlu haberlerinizi okuyarak baslarim ben aksamdan beri basim felaket agiriyor, hemde donuyor. Stres ten mi yoksa heycandanmi bilemedim. ins. Bunlar mutlu sonun isaretleri olur

Nerde yaptırdın transferi? Heyecan var. Bir de ben hiç bişey hissetmiyorum. Bazen adet olacakmış gibi bi sancı oluyor o kadar acaba tutulamadı mı bebişim güzel haberlerini bekliyorum yaz buraya emi

Goztepe medikal parkta yaptirdim agrilarim bayagi azaldi ara ara sancim oluyor sadece bende birsey hisetmiyorum ama olumsuz dusunmek istemiyorum allah sonumuzu hayir etsin

Goztepe medikal parkta yaptirdim agrilarim bayagi azaldi ara ara sancim oluyor sadece bende birsey hisetmiyorum ama olumsuz dusunmek istemiyorum allah sonumuzu hayir etsin

Âmin canım..! Ben bu sabah bi hapşurdum ki kasıklarım patladı sandım.korktum ya.bu gün transfer sonrası 10. Gün artık bişey olmaz diliyorum. Baya interneti taradım hiç bişey hissedilmiyor.daha önce denedin mi? Ilk mi bu?ilk ve son olsun diliyorum tek seferde gelir bebişlerimiz.bu arada benim burda bir tanıdığım var 43 yaş geç evlendi tüp bebekle şuan 1 yaş oğlu var..o da Göztepe'de yaptırmış sonuç güzel oldu

Bugun rapor almak icin hastaneye gittim baska doktor tahlil istedi benden bugun 10. Gunum olmasina ragmen aksam 4 gibi sonuc alicam bakalim hayirlisi

Bugun rapor almak icin hastaneye gittim baska doktor tahlil istedi benden bugun 10. Gunum olmasina ragmen aksam 4 gibi sonuc alicam bakalim hayirlisi

Bak şimdi bişey söyleyeceğim sana. Bu arada ben hemşireyim eşim Dr bilgimize nazaran söylüyorum bunu. Ikiz gebeliklerde erken sonuç verebiliyor hcg iki kat olabiliyor tekse de çıkabilir ama gebelik çıkmayabilir olduğu halde. O tanıdık oğlu olan arkadaşın 13. Günde negatif 15.günde yüksek sonra da düşük çıkmış olmadı demişler ama bir hafta sonra tekrar çağırmış kese görmüşler yani negatif çıkabilir ben bir ay sonra kesin belli olucak kese var mı yok mu diye şartlandırıyorum kendimi. Negatif çıkabilir. Tutmamış da olabilir Allah hayırlısını versin ama erken baktırmayı iyi değil moralin bozulmasın. Rahime yerleşmişse bile hcg kanda yeterince salgılanmamış olabilir

Sonuç negatif olursa sakın kendini üzme bebeği germe karnında :) boşuna 13-15 günden önce bakmayın demiyorlar annesi kendini göstermezse fındığın üzülme emi erken daha bana da haber ver bak

Yarin sonuc alcak bir cok arkadas var ins. Gune sabah sizin mutlu haberlerinizi okuyarak baslarim ben aksamdan beri basim felaket agiriyor, hemde donuyor. Stres ten mi yoksa heycandanmi bilemedim. ins. Bunlar mutlu sonun isaretleri olur

Transferde kaçıncı günün? Nerde yaptırdın sen? İlaçlardan başağrısı benim hergün ağrıyor güm güm kalbim dolgun atıyor

Sonuç negatif olursa sakın kendini üzme bebeği germe karnında :) boşuna 13-15 günden önce bakmayın demiyorlar annesi kendini göstermezse fındığın üzülme emi erken daha bana da haber ver bak

4gun daha var ama doktor bakmam lasim dedi rapor verecegi icin bisi diyemedim bu ikinci denememi stressiz gecirdim ama kader artik

4gun daha var ama doktor bakmam lasim dedi rapor verecegi icin bisi diyemedim bu ikinci denememi stressiz gecirdim ama kader artik

Çok saçma ya!!! Negatif pozitif ona ne tedavi görüyorsun evraklarında gidince rapor yazmak zorunda! Sonuç onu ilgilendirmez negatif olsa da erken dönem yazmak zorunda. Ben bir ay heyet raporu aldım. Kendi doktoruna kadındoğuma gitseydin keşke

Kizlar Ben 2tup bebegi Ankara recai pabuccuda yaptiracagim bu ay AMA okadar kararsizimki antamam istihareye yattim 3kere AMA iyi gitmedin.olmycak diye cok korkuyrm benim esimde sorun var.nolur banada cvp yazin.kendimi yalniz hissetmek istemiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…