2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canım benim hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin... eşimin çocukları olduğu için rapor çıkartamıyorum sigorta var ama bu şekilde fiyatı ne kadar oluyor biliyormusun ve arkadaş temiz olmadığını söylemiş sence nasıl ortam temizlik konusunda takıntılıyım da
Canim sigortali olarak 900 ilaclara 400 hastaneye verdik ama sigortasiz olanlar da var onlardan duydugum kadariyla ilaclar dahil 3000 tl yi buluyormus temizlik acisindan bence temizdi sterildi ameliyathane ve transfer olunan oda ben su anda 11. gunumdeyim ve betahcg sonucum 81.02 (degere gore hamileyim)fakat kanamam oldugu icin yarin tekrar gidicem bakalim herseyin hayirlisi .

kızlar vajinal jel kaşıntı yaptıgı için merkezi aradım hemşirede en yakın hastaneye git krem verirler dedi.hastaneye gittim çok tatlı bir bayan doktora tüp bebek yaptırdıgımı bugün 4. günüm olduğunu buna göre krem yazmasını istedim o da gel bir ultrasondan bakalım dedi...sanki gebeliğin tutmuş kan pıtısı gibi birşeyler gördüm dedi..sizce bunu söylemesi için çok mu erken ?bu arada verdigi ilaç fuggy bunuda çok kullanma dayanamayacak kadar olursan kullan dedi.

bugün 9 şubat bugün rabbim yeniden doğdum dünyaya allahım hala şoktayım :) ben dıyodum acaba bende yasarmıyım rabbim yaşattı aglayamadım bile allah isteyen herkese yaşatsın 12 gun rabbim yüzüme güldü allahım :emir_bebek: rabbim çok büyük :49: yüreğim içinde çanlar çalıyo :) isteyen herkese nasip etsin ......

Allah tamamına erdirsin çok sevindim artık darısı. İsteyip olmayan arkadaşlarımıza kib

Bakmadimki bakamadim sen geldin aklima

:) gidip almadın dimi sonucu. Boşver en güzelini yapmışsın! Ben de kitap okuyorum aklım dağılıyor 3 kitap roman bitirdim bu süreç içinde :) aklını dağıt. Perşembe gitcez Dr a sonuç kaçta çıkar bilmiyorum Allah hayırlılarını versin hepimize

:) gidip almadın dimi sonucu. Boşver en güzelini yapmışsın! Ben de kitap okuyorum aklım dağılıyor 3 kitap roman bitirdim bu süreç içinde :) aklını dağıt. Perşembe gitcez Dr a sonuç kaçta çıkar bilmiyorum Allah hayırlılarını versin hepimize

bende bi suru kitap aldim kendime trasnferim ertelenince...umarim sizler guzel haberler alir bizlerede umut olursunuz kizlar..

Okudugun dua varmi okuyalim

Ben öyle özel bi dua bulamadım ama annem tedaviye Yasin okudu duasını edip te beni başlattı.sonra yumurta toplama da transferde her gün Yasin okudu. Hatta inanmazsınız ben annemi Yasin okurken videoya almıştım onu transfer sonrası eve gîtmedik otele gittik 3 gün otelde kaldık. Bebişimle daha annesinin Rahmi'ne düştüğü gün dinledik anneannesi Yasin okudu. Allahım nasip etti kavuştuk bence :) içimden hep öyle hissediyorum hayırlısı ile.

Kizlar Ben 2tup bebegi Ankara recai pabuccuda yaptiracagim bu ay AMA okadar kararsizimki antamam istihareye yattim 3kere AMA iyi gitmedin.olmycak diye cok korkuyrm benim esimde sorun var.nolur banada cvp yazin.kendimi yalniz hissetmek istemiyrm

hakkında biçok şey duydum..o merkezde herşey yapılıyomuş..önemli olan şey tamamen tüm süreçlerde yanında mı olacak..bunları araştır..bu işler kısmet işi hakkında hayırlısı...

Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle bizde başladık tüp bebeğe ilk iğnemi oldum bugün cuma günü kontrole gideceğim ayın 20 si 21 i gibi yumurta toplama işlemi yapılacak bakalım hayırlısı ...

Back
X