slm kızlar..az buçuk okumaya çalıştım yorumlarınızı..rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah..ben 4 senelik evliyim.pcos var bende..defalarca iptal olan aşılamalardan sonra geçen sene 1 tüp denedim negatif oldu..geçen ay tekrar başladım..25 tane yumurtam oldu..16 tanesi toplandı veeee şiddetli ohss oldum..2 günde 7 kilo su topladı karnım..serumlar serumlarrrrrr derken tedavim kesildi hemen.8 tane embrio donduruldu..şimdi adetimin 3. günü ve pzrts kontrolüm var..allah kısmet ederse bidahakii adetimle tedaviye başlayıp donmuş bebişlerim transfer edilcek.allah yardımcımız olsun..benim tedavim çok ağır geçti bakalım sonu hayırlı biter inşallah..dualarım hepimiz için
en kısa zamanda işallah o mutluluk bizdede nasip olur :13::13::13::13::13:
burdaaayızzzzz
bende işe yakın olsun gidip gelmem diye düşünmüştüm emel hanımdan önce serap hanım vardı ondan çok eminimde emel hanımada güvenebilirmiyim ondan emin olamıyorum.Umut tüp bebegi çok duydum ben aynı doktorla doğuma kadar devam etmeyi hedefliyourm yoksa memorial veya acıbadem daha iyi diyorlar. birde bende bi huy var arkadaş düşündügüm her kötü şey gelir beni bulur iyi enerji lazım arkadaşlar bana ......
slm kızlar..az buçuk okumaya çalıştım yorumlarınızı..rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah..ben 4 senelik evliyim.pcos var bende..defalarca iptal olan aşılamalardan sonra geçen sene 1 tüp denedim negatif oldu..geçen ay tekrar başladım..25 tane yumurtam oldu..16 tanesi toplandı veeee şiddetli ohss oldum..2 günde 7 kilo su topladı karnım..serumlar serumlarrrrrr derken tedavim kesildi hemen.8 tane embrio donduruldu..şimdi adetimin 3. günü ve pzrts kontrolüm var..allah kısmet ederse bidahakii adetimle tedaviye başlayıp donmuş bebişlerim transfer edilcek.allah yardımcımız olsun..benim tedavim çok ağır geçti bakalım sonu hayırlı biter inşallah..dualarım hepimiz için
Nasilsin arkadasim ya bidahaki ay olan adetimle basliyorum kesinleşti gibi bisi umarim bi problem olmaz yaa
Arkadaşlar su rapor hususunda bilgisi olan warmii nolur cildircam rahim filmim war tahlil dolu zaten 3 seneyi geçti ewliligimiz hemen cikiyor mu
Arkadaşlar su rapor hususunda bilgisi olan warmii nolur cildircam rahim filmim war tahlil dolu zaten 3 seneyi geçti ewliligimiz hemen cikiyor mu
bende işe yakın olsun gidip gelmem diye düşünmüştüm emel hanımdan önce serap hanım vardı ondan çok eminimde emel hanımada güvenebilirmiyim ondan emin olamıyorum.Umut tüp bebegi çok duydum ben aynı doktorla doğuma kadar devam etmeyi hedefliyourm yoksa memorial veya acıbadem daha iyi diyorlar. birde bende bi huy var arkadaş düşündügüm her kötü şey gelir beni bulur iyi enerji lazım arkadaşlar bana ......
Caniim buyur gel herkese acik buranin kapilari iyi geliyor insana bende birdahaki adetimi iple cekiyorum ilk denemem 3 buçuk senelik ewliyim bende yas 23 öyle iste Rabbim cumlemize tez zamanda nasib etsin
Rapor çok kolay çıkıyor.elinde belgerin varmış zaten tedavinle beraber veriyorsun,biz 2 defa kullandık 1 haftada çıkıyor.ilaç aldığın yerle konuş raporum çıkacak diye,ona göre ucuz veriyorlar rapor çıkar çıkmaz da sistemden görüyorlar zaten.
Ay daha iyi diyelim düne göre daha iyiyim melankolim sanrım havaya bağlı bende şuan regliyim aslında bu adette başlamayı çok isterdim ama bartholin kisti amelyatı oldum geçen ay henüz tam iyleşmiş sayılmam ondna başlayamadık bu ayama haziranda başlıycam işallah bekle beni hazirannnnnnnnnn:13: bekleyin beni bebişlerrrrr
Rapor çok kolay çıkıyor.elinde belgerin varmış zaten tedavinle beraber veriyorsun,biz 2 defa kullandık 1 haftada çıkıyor.ilaç aldığın yerle konuş raporum çıkacak diye,ona göre ucuz veriyorlar rapor çıkar çıkmaz da sistemden görüyorlar zaten.
canim bende rapor alma asamasindayimm
elinde ne kadar evrak olursa olsun ornegin hormon testini akciğer vajinal usg hepsini alacagin hastaneden yaptirmani istiyorlar
(rahim filmi 5 sene smear 1 sene geçerli dediler )
ben disardan rahim filmi smear kultur idrar prolaktin hormonunu yaptirdimm
ben Zeynep kamilden cikartmata en erken 2 ay içinde cikiyor
başka hastanelerde nasil oluyor bilmiyorumm
Walla kusura bakmasinlar o ne sanki napcak aman bak şimdide hevesim kaçtı ama bizde erkek infertilite belki etkiler one smear filan ay korktum yaaa :))
Allah emeklerinizin karşılığını versn inşallah cnm sen hangi şehirdesin hangi merkezde yaptıracaksın..
inşallah olur yaşında hem küçük daha şanslısın fazla bekleme
ay ne güzell ilk tedavinn.. inşallah ilkte altın yumurtayı yakalarsın canımm.. benim doktorum İstanbul Tüp Bebek merkezi Aret Kamar..
bu doktoruma şubatta yeni geçtim..
çok doktor serüvenleri ile dolu bi hastayım..:))
sizde sıkıntı neydi cnm özel değilse tabi..
PKO canım eşimde de önceleri sperm sorunu vardı ama artık yok benim sorunum zamanında yumurtlayamıyor olmam doktorlar beklerseniz olur dediler ama 5 yılı geçti bi nasibimizi deneyelim dedik kısmetse bakalım hayırlısı olsun sizde sorun nedir canım
Walla kusura bakmasinlar o ne sanki napcak aman bak şimdide hevesim kaçtı ama bizde erkek infertilite belki etkiler one smear filan ay korktum yaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?