neden öyle dedin canım?
Bence ikinizde hamilesiniz canlarım:)) ben o testten 10 tane kadar yapmışımdır regl gecikmesi olan aylarda tek çizgi çıkmıştır hep bir kere bile o solgun olan çizgi çıkmadı pis şey :)) güzel ve hayırlı haberler alalım inşallah :)
Canım yalan söylemek zor değil ki! Canlı sperm çıkışı var eşimde. Ama ımsı gibi cihazların en iyilerinin olduğunu en iyi embriyologların olduğunu iddia ettiler bize. Öğrendiğim kadarıyla bu aşamada iptal genellikle embriyolog hatasıymıl. Neyse, Olmadı vardır bir hayır. Antalya'da yaptıran arkadaşlarım varsa bir zahmet hastane önerilerini yazarlarsa sevinirim.
ne diyelim eğer hakkına girdilerse hak yerini bulur Allah büyüktür... seninde inşallah nasibin öbür denemede olur...
kan verdim dayanamadım 10.gün bugün hayırlısı olsun inşallah
insallah pozitifi göreceksin sabirsizlikla bekleyecegim ne zaman belli olacak
en geç 1 de belli olur rabbim hayırlısını versin inşallah
bugün ikimizde kan veriyoruz bakalım nolcak
hadi inşallah hayırlı haberler olsun.senin idrarda pozitifti canım zaten.
Ne güzel ya, inşallah olumlu sonuç alırsınız. Benim bugün 6. gün kontrolüm vardı sadece 3-4 folikülüm varmış. Halbuki aşılamalarda 75 doz puregonla 9-10 yumurtam olmuştu, bu sefer 200 doz puregonla 3-4. Çok moralim bozukTedavimin iptal edilmesinden korkuyorum
evet ama önemli olan kan
tamam kan önemli ama şunu hiç unutmayın canım eger idrarda gebelik çıkıyorsa %98 gebelik vardır. çünkü önce kana sonra idrara geçer b-hcg hormonu onun için idrarda çıktıysa kandada çıkar canım.
Kızlar ya biliyosunuz aşılama olmustu benim tüp bebekten dönmüştük şimdi test günüm 28 mayıs yani 5 gün var ama dünden beri hafif pembe akıntı var sürekli değil ara ara oluyo hafif yani ne yapacagımı sasırdım sancı agrı bişede yok ayy erken olcam galiba hasta 😒😒😒
okunan ezanlar hürmetine rabbim son 1 saat :26:
Hiç merak etmiyorum canım sonucun pozitif senin Allahın izniyle. Tek mi ikiz mi onu öğrenicez bence. :) ben de yumurta toplamadan önce son kontrolüme gidiyorum şimdi...
Arkadaşlar bir konuda herkesi uyarmak istiyorum nasıl olsa hepimiz aynı yolda yürüyoruz bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz. Ben sabah kalkar kalkmaz elime telefonu alıp buraya bakiyorsam olumsuz birsey duymak için değil, korkularını endiselerimi yenmek, güzel şeyler duymak için yapıyorum. Eminim ki herkes bu amaçla geliyor buraya. Ama bazı arkadaşlar (belki onun dediği gibi sonuç olumsuz çıkacak ama her doğru her yerde söylenmez) olumlu şeyler duymaya ihtiyacı olan arkadaslara, duymak istemeyeceği olumsuz yorumlar yapmasınlar lütfen. Doktorların bile kesin konuşmadığı olmaz demediği birşeye lütfen kimse olmaz diye yorum yapıp insani strese sokmasinlar. Yarın birgün kendinizde buraya sonuclarinizi yazacaksınız unutmayın. Sevgiler...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlarrrr transferimi oldum bir tanecigimi tek koydular dr iki tane koymayi riskli gördü hayati tehliken olur dedi o nedenle birtane koyuldu bakalim neler olacak yarim saat yattim merkezde sonra hep ayaktaydim yenice uzandim karnim ağrıyor niye bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?