• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

neden öyle dedin canım?

canım seni üzmek istemem ama 5 ten aşağısı için gebelik var denmezki neden öyle dedi doktorun.ancak 2 katı hızlı bi yükseliş göstermesi lazım bence sen 2 günde bir kan ver lütfen.kalbinide ferah tut olurmu..

Bence ikinizde hamilesiniz canlarım:)) ben o testten 10 tane kadar yapmışımdır regl gecikmesi olan aylarda tek çizgi çıkmıştır hep bir kere bile o solgun olan çizgi çıkmadı pis şey :)) güzel ve hayırlı haberler alalım inşallah :)

bugün ikimizde kan veriyoruz bakalım nolcak :1:

Canım yalan söylemek zor değil ki! Canlı sperm çıkışı var eşimde. Ama ımsı gibi cihazların en iyilerinin olduğunu en iyi embriyologların olduğunu iddia ettiler bize. Öğrendiğim kadarıyla bu aşamada iptal genellikle embriyolog hatasıymıl. Neyse, Olmadı vardır bir hayır. Antalya'da yaptıran arkadaşlarım varsa bir zahmet hastane önerilerini yazarlarsa sevinirim.

ne diyelim eğer hakkına girdilerse hak yerini bulur Allah büyüktür... seninde inşallah nasibin öbür denemede olur...

bugün ikimizde kan veriyoruz bakalım nolcak :1:

Ne güzel ya, inşallah olumlu sonuç alırsınız. Benim bugün 6. gün kontrolüm vardı sadece 3-4 folikülüm varmış. Halbuki aşılamalarda 75 doz puregonla 9-10 yumurtam olmuştu, bu sefer 200 doz puregonla 3-4. Çok moralim bozuk :( Tedavimin iptal edilmesinden korkuyorum

Ne güzel ya, inşallah olumlu sonuç alırsınız. Benim bugün 6. gün kontrolüm vardı sadece 3-4 folikülüm varmış. Halbuki aşılamalarda 75 doz puregonla 9-10 yumurtam olmuştu, bu sefer 200 doz puregonla 3-4. Çok moralim bozuk :( Tedavimin iptal edilmesinden korkuyorum

merak etmeee hiçbişey olmaz inşallahhhhh sen gönlünü ferah tut olurmu :21:

Kızlar ya biliyosunuz aşılama olmustu benim tüp bebekten dönmüştük şimdi test günüm 28 mayıs yani 5 gün var ama dünden beri hafif pembe akıntı var sürekli değil ara ara oluyo hafif yani ne yapacagımı sasırdım sancı agrı bişede yok ayy erken olcam galiba hasta 😒😒😒

tamam kan önemli ama şunu hiç unutmayın canım eger idrarda gebelik çıkıyorsa %98 gebelik vardır. çünkü önce kana sonra idrara geçer b-hcg hormonu onun için idrarda çıktıysa kandada çıkar canım.

okunan ezanlar hürmetine rabbim son 1 saat :26:

Kızlar ya biliyosunuz aşılama olmustu benim tüp bebekten dönmüştük şimdi test günüm 28 mayıs yani 5 gün var ama dünden beri hafif pembe akıntı var sürekli değil ara ara oluyo hafif yani ne yapacagımı sasırdım sancı agrı bişede yok ayy erken olcam galiba hasta 😒😒😒

canım aşılamada bnmde pembe akıntılarım olmuştu..doktorunu bi ararmısın ?

Arkadaşlar bir konuda herkesi uyarmak istiyorum nasıl olsa hepimiz aynı yolda yürüyoruz bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz. Ben sabah kalkar kalkmaz elime telefonu alıp buraya bakiyorsam olumsuz birsey duymak için değil, korkularını endiselerimi yenmek, güzel şeyler duymak için yapıyorum. Eminim ki herkes bu amaçla geliyor buraya. Ama bazı arkadaşlar (belki onun dediği gibi sonuç olumsuz çıkacak ama her doğru her yerde söylenmez) olumlu şeyler duymaya ihtiyacı olan arkadaslara, duymak istemeyeceği olumsuz yorumlar yapmasınlar lütfen. Doktorların bile kesin konuşmadığı olmaz demediği birşeye lütfen kimse olmaz diye yorum yapıp insani strese sokmasinlar. Yarın birgün kendinizde buraya sonuclarinizi yazacaksınız unutmayın. Sevgiler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç merak etmiyorum canım sonucun pozitif senin Allahın izniyle. Tek mi ikiz mi onu öğrenicez bence. :) ben de yumurta toplamadan önce son kontrolüme gidiyorum şimdi...

inşallah güzel sözlerin gibi güzel sonuçlar alırım :1: hadi git yumurtacıkların durumunu öğren gel :1:

Arkadaşlar bir konuda herkesi uyarmak istiyorum nasıl olsa hepimiz aynı yolda yürüyoruz bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz. Ben sabah kalkar kalkmaz elime telefonu alıp buraya bakiyorsam olumsuz birsey duymak için değil, korkularını endiselerimi yenmek, güzel şeyler duymak için yapıyorum. Eminim ki herkes bu amaçla geliyor buraya. Ama bazı arkadaşlar (belki onun dediği gibi sonuç olumsuz çıkacak ama her doğru her yerde söylenmez) olumlu şeyler duymaya ihtiyacı olan arkadaslara, duymak istemeyeceği olumsuz yorumlar yapmasınlar lütfen. Doktorların bile kesin konuşmadığı olmaz demediği birşeye lütfen kimse olmaz diye yorum yapıp insani strese sokmasinlar. Yarın birgün kendinizde buraya sonuclarinizi yazacaksınız unutmayın. Sevgiler...

katılmıyorum bence doktorun yaptığı yanlış.değeriniz düşük fakat yükselmesini bekleyeceğiz demeleri gerekirdi eğerki sonuç olumsuz olursa o kişinin yıkıntısını düşünebiliyormusun ??? olumlu olursa sevinmek güzel bişey ama diğer olasılık beni daha çok yıkardı...

Canlarrrr transferimi oldum bir tanecigimi tek koydular dr iki tane koymayi riskli gördü hayati tehliken olur dedi o nedenle birtane koyuldu bakalim neler olacak yarim saat yattim merkezde sonra hep ayaktaydim yenice uzandim karnim ağrıyor niye bilmiyorum

Canlarrrr transferimi oldum bir tanecigimi tek koydular dr iki tane koymayi riskli gördü hayati tehliken olur dedi o nedenle birtane koyuldu bakalim neler olacak yarim saat yattim merkezde sonra hep ayaktaydim yenice uzandim karnim ağrıyor niye bilmiyorum

Hadi gözün aydın canım :) çok gezme tatlım olabildiğince yatmani tavsiye ederim nazlan biraz boşver ;) benim 6. Günüm dizimden aşağısına başımdan yukarisina karismiyorum küçük küçük işler yapıyorum sende çok eğilip uzanma inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder :)

Back
X