• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Çiçeği burnunda annelerrrrr sağlıklı embriyolarimiz varmış bugün 3.gunleri büyük ihtimalle 5.gun transferi yapacaklarmis dualarinizda benide unutmayin

Oh oh çok güzel haberler ne mutlu:)) daha güzel haberlerin de olsun dumaduma inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar test sonucum belli oldu malesef negatif::18: .İlk duyduğumda çok kötü oldum resmen şoka girdim ,halbuku öyle umudum vardı ki.. Ağladım sızladım şimdi biraz toparlandım .Ben de deli gibi elimi karnıma koyub bebeyimle konuşuyordum hiç bebek olmamışki,kendi -kendime konuşmuşum .Çok yazıkya kendimin haline öyle acıyorumki ...Neyse artık bir dahakı sefere inşAllah ,demekki böyle hayırlıymış .Böyle deyip teselli ediyorum kendimi ..Gurbette olmak ne kadar kötü bir şey, annem yanımda olsaydı ona sarılıp ağlardım ,bu geceyi onun kollarında geçirseydim ne güzel olurdu . İnşAllah sizlerden iyi haberler duyarız arkadaşlar .

Allah sabır , metanet, maddi manevi güç versin. Her şey biZim için. Yine de şükredeceğimiz o kadar çok şey var ki... Çok zor günler ama en güzelleriyle bugünleri Rabbim hatırlatmasın inşallah.

merhaba:)cok tekkur ederım:)lokal anestzı oldum.sonra uyandıgımda hersey bıtmıstı.cok sukur agrım sızım olmadı hersey yolunda gıttı.bugunde karnımdan muayne oldum kabarcık ohss vs var mı dıye..herey yolunda gorunuyormus..buyuk ıhtımalle cumartesı transfer olacakmıs..heyecanlıyız..bu arada 2 hucre daha canlanmıs 8 den sayı 10 a cıkmıs bakalım artık hakkımızda hayırlııs:)merak ettıgınız bısey varsa soarabılırısnız bıldıgım kadarıyla cevaplarım

Uyandığımda demişşin seni komple uyutular mı yani . Lokal anestezi bölgesel uyuşturma degilmi .
Heyecan olmaz mı ya Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin . Ben ayın 6 sında iğnelere başlıycam . Zaman geçmiyor sanki :) Allah'tan burasıı varda biraz rahatlıyorum

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Uyandığımda demişşin seni komple uyutular mı yani . Lokal anestezi bölgesel uyuşturma degilmi .
Heyecan olmaz mı ya Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin . Ben ayın 6 sında iğnelere başlıycam . Zaman geçmiyor sanki :) Allah'tan burasıı varda biraz rahatlıyorum

Yok canım tamamen uyutuyolar hatta çok komik oldu benimki. Ameliyathaneye girdim masaya yattım anestezi uzmanı geldi merhaba nasılsın dedi bu arada iğneyi yaptı koldan. Daha sonra ordan burdan soru sormaya başladı tam eşimle nasıl tanistigimizi anlatiyorken göğsüme bir genişlik geldi bana bişey oluyo dedim o da güldü yok yok bişey olmuyo dedi ondan sonrasını hatırlamıyorum :) gözümü açtığımda odadaydim eşim beni uyandırmaya calisiyodu herkes daha odaya çıkmadan uyanmış ama ben mışıl mışıl uyumusum eşim korkmuş hatta ama hayatımda en huzurlu uykumdu :) hiçbirşey hissetmiyorsun anliycagin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanırım beni uyutmayacaklar . Sordular çünkü . Lokal mi istersiniz uyutalım mı diye ben lokal tercih ettim . Şimdi kafam karıştı hissedermiyim diye .
Ilk kez mi unutuldun sen :)

Sanırım beni uyutmayacaklar . Sordular çünkü . Lokal mi istersiniz uyutalım mı diye ben lokal tercih ettim . Şimdi kafam karıştı hissedermiyim diye .
Ilk kez mi unutuldun sen :)

Evet canım ilk kez uyutuldum :) canın nasıl istiyorsa öyle yaptir canım

Evet canım ilk kez uyutuldum :) canın nasıl istiyorsa öyle yaptir canım

Valla canımın istediğinden degil bilemediğimden :) çok acırsa hareket edersem falan diye korkuyorum . Rahim filmi çekilirken dogum yaptım sanki :) iğrenç bir adet sancısı gibi bişey . Ya öyle olursa diyorum . Ama lokal anestezi bölgeyi uyuşturuyor hisseden yok dedi doktor . O anda eşimde uyutulmaya gerek yok dedi :)

Oh oh çok güzel haberler ne mutlu:)) daha güzel haberlerin de olsun dumaduma inşallah

Inşallah canim inşallah hepimiz güzel haberler verelim yine hakkimizda nasil hayırlı ise o olsun

inşallah canım. umutsuz olmayacağım. rabbim ol dedikten sonra olur. olacak allahın izniyle.
ilk günden beri diyorum onlar benimleler diye. son günlerdeki umutsuzluğa kapılmam sabırsızlıktandı belki. ama rabbime emanetler, onun emanetleri hiç kaybolurmu.. yüzümüzü güldürecek inşallah bu ay. Sende inancını kaybetme canım. senin de benim de tüm bebek için yanıp tutuşanların da olacak;)

Allah razı olsun canımm inlşallah inşallah inşallahhh... doğru söylüyorsun daha benim bebeklerim 10 günlükler şu anda. 5. gün embriyosuyla aynı sonuç mu çıkarmış.. hep ayetel kürsi okuyorum üflüyorum onlara. ya varis de derim tabiki canım. anlamı neymiş?

Hayırlısı cnm , şükür iyiyim baya baya iyiyim ..

canım ne yapıyorsun kader arkadaşım. Drun ile görüştün mü? Güzel haberler ver de Eylül de tekrar başlamak için ümit olsun bana da...

Şükür cnm iyiyim dün görüştüm baya rahatladim bende iki ay sonra yine başliyacam yani bugün kanamam geldi birdaki adetimde ondan sonra başlıyacaz Allah'ın izniyle doktor bu ilk denemeyi bir diye sayma dedi yani çok normal bakalim başka ilaç verilecek :)
Türkiye'ye gitmeden bir kere daha istıyorum :) ve umudum var şimdi beni daha iyi biliyorlar . Ama çok düzenli adetîm var doktor dedi ilaç dan dolayı geç gelebilir demişti yok bugün geldi gününde :)
Sen başka hastanede mi olacan bu sefer ??

zekai tahir burakta aşılama yaptırdım. aytekin bey vardı onun hastasıydım. doktor ilgili ama çok araştırmadı beni sanırım. çünkü uyguladığı ilaçlarla 45 gün adet olmadım. olunca da 15 gün adetim bitmedi. aşılamam da tutmadı.

orda sekreter var allahım düşman başına vermesin yarabbim. öyle negatif öyle negatifki.. hala duruyormu bilmem. Azarlar, yardımcı olmaz.. bi gün birinden bi tokat yer ama.. kimse sesini çıkaramazdı ona. sonuçta işimiz var. hala varmı??

bu arada tedaviniz hayırlı olsun canım.

inşallah:))

sen aşılama yaptırdığın zaman sekreter hamile miydi?

Hayırlısı cnm , şükür iyiyim baya baya iyiyim ..

Şükür cnm iyiyim dün görüştüm baya rahatladim bende iki ay sonra yine başliyacam yani bugün kanamam geldi birdaki adetimde ondan sonra başlıyacaz Allah'ın izniyle doktor bu ilk denemeyi bir diye sayma dedi yani çok normal bakalim başka ilaç verilecek :)
Türkiye'ye gitmeden bir kere daha istıyorum :) ve umudum var şimdi beni daha iyi biliyorlar . Ama çok düzenli adetîm var doktor dedi ilaç dan dolayı geç gelebilir demişti yok bugün geldi gününde :)
Sen başka hastanede mi olacan bu sefer ??

Süper canım ben henüz regl olmadım zaten 2 Mayıs'ta olmuştum öyle başlamıştık tedaviye 4 Mayıs'ta. Daha günüme var benim de düzenlidir bu sefer nasıl olur bilmiyorum. Ben hastaneyi değiştireceğim canım Antalya tüp bebek merkezi Kemal özgüre gitmek istiyorum bu sefer. Memoriali de beğeniyorlar batu bey varmış. Kararsızım ama biz de erkek infertilitesi olduğu için eylülü beklemeyip ön görüşmeye gidelim eşim için ilaç filan başlarsa 3 ay içilsin istiyoruz. Şu an sadece proxeed diye bi vitamin kompleksi içiyor. Hayırlısı artık Rabbim nasıl nasip edecek bakalım.

Süper canım ben henüz regl olmadım zaten 2 Mayıs'ta olmuştum öyle başlamıştık tedaviye 4 Mayıs'ta. Daha günüme var benim de düzenlidir bu sefer nasıl olur bilmiyorum. Ben hastaneyi değiştireceğim canım Antalya tüp bebek merkezi Kemal özgüre gitmek istiyorum bu sefer. Memoriali de beğeniyorlar batu bey varmış. Kararsızım ama biz de erkek infertilitesi olduğu için eylülü beklemeyip ön görüşmeye gidelim eşim için ilaç filan başlarsa 3 ay içilsin istiyoruz. Şu an sadece proxeed diye bi vitamin kompleksi içiyor. Hayırlısı artık Rabbim nasıl nasip edecek bakalım.

Evet hayırlısı inşallah bu Sefer bizim yüzümüz gülecek .. Erkek infertilit ne oluyor cnm ? Kusura bakma yurtdışında büyüdüğüm için bazi şeyleri anlamıyorum .

günaydın cnm sizin sayı kaç hareketlilik kaç.. bizdede erkek infertilitesi var sayı 1 milyon hareketli hiç yok. ama canlılık varmı o test daha yapılmadı...

Sayı 8 milyondu varikosel ameliyatı olduk 3 ay önce en 15 Mayıs'ta yaptırdık tüp bebek için aldıklarında yapmışlar yani 1.5 milyon. Varikosel sonrası düşmüş yani. Hareketlilik %20 yazıyor canım. Ama biz de tüp bebekte yumurtayı dölleyemediler. 11 yumurta ve o kadar iğne ilaç boşa gitti. O yüzden ümidim iyi bir merkeze gidersek olacağı yönünde.

Arkadaşlar test sonucum belli oldu malesef negatif::18: .İlk duyduğumda çok kötü oldum resmen şoka girdim ,halbuku öyle umudum vardı ki.. Ağladım sızladım şimdi biraz toparlandım .Ben de deli gibi elimi karnıma koyub bebeyimle konuşuyordum hiç bebek olmamışki,kendi -kendime konuşmuşum .Çok yazıkya kendimin haline öyle acıyorumki ...Neyse artık bir dahakı sefere inşAllah ,demekki böyle hayırlıymış .Böyle deyip teselli ediyorum kendimi ..Gurbette olmak ne kadar kötü bir şey, annem yanımda olsaydı ona sarılıp ağlardım ,bu geceyi onun kollarında geçirseydim ne güzel olurdu . İnşAllah sizlerden iyi haberler duyarız arkadaşlar .

canım ne diyeceğimi bilmiyorum ama lütfen üzme kendini hayırlısı böyleymiş demekki birdahaki sefere inşallah.

Sayı 8 milyondu varikosel ameliyatı olduk 3 ay önce en 15 Mayıs'ta yaptırdık tüp bebek için aldıklarında yapmışlar yani 1.5 milyon. Varikosel sonrası düşmüş yani. Hareketlilik %20 yazıyor canım. Ama biz de tüp bebekte yumurtayı dölleyemediler. 11 yumurta ve o kadar iğne ilaç boşa gitti. O yüzden ümidim iyi bir merkeze gidersek olacağı yönünde.

yumurtayı dölleyecek sperm bulunamadıysa ozaman eşinin yumurtalıklarından uyutarak alabilirlerdi sperm.. ımsı cihazı yokmuydu merkezde... bazıları insanların duygularıyla oynuyor.. olmıycaksa neden okadar ilaç kullandırdılar sana yaa :(

yumurtayı dölleyecek sperm bulunamadıysa ozaman eşinin yumurtalıklarından uyutarak alabilirlerdi sperm.. ımsı cihazı yokmuydu merkezde... bazıları insanların duygularıyla oynuyor.. olmıycaksa neden okadar ilaç kullandırdılar sana yaa :(

Canım yalan söylemek zor değil ki! Canlı sperm çıkışı var eşimde. Ama ımsı gibi cihazların en iyilerinin olduğunu en iyi embriyologların olduğunu iddia ettiler bize. Öğrendiğim kadarıyla bu aşamada iptal genellikle embriyolog hatasıymıl. Neyse, Olmadı vardır bir hayır. Antalya'da yaptıran arkadaşlarım varsa bir zahmet hastane önerilerini yazarlarsa sevinirim.

Back
X