10.gun degerim 155
12.gun degerim245
13.gun degerim305
Buyukbir ihtimal dış gebelik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar benimde testler böyledi...tebrik ederim.
hayırlı olsun canım...
transfer icin sana tavsiyem aşırı sıkışma.dayanabileceğin kadar sıkış.
,ve bol bol dua et.kasık ağrılarının transfere etkisi olmaz,sen yeterki ohss olmamaya bak.rabbim yardımcın olsun.
inşallah canım. umutsuz olmayacağım. rabbim ol dedikten sonra olur. olacak allahın izniyle.Canim inshallah bebisler seninle devam eder, sevindim sonuclarina.. Haber et pazartesi icin :)!
Canım sen çok takma kafanı lütfen benimkide 2. Gün embriyosu ve tabi diğerlerine göre daha gec belli olacaktır sonuç. Digerlerininki 3-5 günlük oluyo bizimkiler o günleri laboratuarda değil bizimle geçiriyor o yüzden 5. Gün embriyosu 12. Gün test yapılıyorsa 17 günlük olmuş oluyo ama seninki henüz 10-11 günlük. O yüzden hiç sıkma canını sürekli elini karnına koyup "ya varis" tesbihini oku 707 kez okunması gerekiyor aslında beni en çok rahatlatan şey bu ve meryem suresini mealiyle birlikte okumak. Sen güçlü ol ki bebeğin de senden güç alıp tutunsun tamammi tatlım
kızlar benimde testler böyledi...tebrik ederim.
hayırlı olsun canım...
transfer icin sana tavsiyem aşırı sıkışma.dayanabileceğin kadar sıkış.
,ve bol bol dua et.kasık ağrılarının transfere etkisi olmaz,sen yeterki ohss olmamaya bak.rabbim yardımcın olsun.
inşaallah hamilesindir canım benim. ama bende fazla anlayamadım
asla şikayetçi değilim tabikii.ama bulantılarla uğraşıyorum:18:saol canmm allah razı olsun sewn nasılsın bırtanemm
Arkadaşlar test sonucum belli oldu malesef negatif::18: .İlk duyduğumda çok kötü oldum resmen şoka girdim ,halbuku öyle umudum vardı ki.. Ağladım sızladım şimdi biraz toparlandım .Ben de deli gibi elimi karnıma koyub bebeyimle konuşuyordum hiç bebek olmamışki,kendi -kendime konuşmuşum .Çok yazıkya kendimin haline öyle acıyorumki ...Neyse artık bir dahakı sefere inşAllah ,demekki böyle hayırlıymış .Böyle deyip teselli ediyorum kendimi ..Gurbette olmak ne kadar kötü bir şey, annem yanımda olsaydı ona sarılıp ağlardım ,bu geceyi onun kollarında geçirseydim ne güzel olurdu . İnşAllah sizlerden iyi haberler duyarız arkadaşlar .
test hatibulut ve seher in canım..darısı senin başına...Canim cok Sağol inşallah hayirlisiyla bende atlatirim bu arada test seninmi tebrik ederim canimmm
allahım yükselmiş olsun inşaallah..negatif duymak istemiyorumm...inşaALLAHinşallah canımm benim inancım tam. pazartesi günü değerin yüksekliğini yazarım sizlere
Merhaba Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inş
Merak ettigim yumurta toplamı işlemi sırasında lokal anestezi mi oldunuz . Ağrı oluyormu işlem sırasında.
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
inşallah canım. umutsuz olmayacağım. rabbim ol dedikten sonra olur. olacak allahın izniyle.
ilk günden beri diyorum onlar benimleler diye. son günlerdeki umutsuzluğa kapılmam sabırsızlıktandı belki. ama rabbime emanetler, onun emanetleri hiç kaybolurmu.. yüzümüzü güldürecek inşallah bu ay. Sende inancını kaybetme canım. senin de benim de tüm bebek için yanıp tutuşanların da olacak
Allah razı olsun canımm inlşallah inşallah inşallahhh... doğru söylüyorsun daha benim bebeklerim 10 günlükler şu anda. 5. gün embriyosuyla aynı sonuç mu çıkarmış.. hep ayetel kürsi okuyorum üflüyorum onlara. ya varis de derim tabiki canım. anlamı neymiş?
Maşallah çok güzel ama döllenmeye devam edecekler her gün kulağın telde bekliyceksin maalesef :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zekai tahir burakta aşılama yaptırdım. aytekin bey vardı onun hastasıydım. doktor ilgili ama çok araştırmadı beni sanırım. çünkü uyguladığı ilaçlarla 45 gün adet olmadım. olunca da 15 gün adetim bitmedi. aşılamam da tutmadı.arkadaşlar ben bugun tedavıye baslamak için gittim benden histereskopi ve başka tahliller istediler sizlerden de istediler mi
ben zekai tahir de tedaviye başladım
inşallah:))test hatibulut ve seher in canım..darısı senin başına...
allahım yükselmiş olsun inşaallah..negatif duymak istemiyorumm...inşaALLAH
Hayırlı varis (gelecek nesil) ver demekmiş bende internette okumuştum hayırlı bebek olması için çekilen bir tesbihmis canım
tamam canım. bu arada ismin elif mi? o kadar çok istiyorumki kızım olursa adını elif koymayı.. inşallah rabbim nasip eder de yavrumun adı elif olur:)
Arkadaşlar test sonucum belli oldu malesef negatif::18: .İlk duyduğumda çok kötü oldum resmen şoka girdim ,halbuku öyle umudum vardı ki.. Ağladım sızladım şimdi biraz toparlandım .Ben de deli gibi elimi karnıma koyub bebeyimle konuşuyordum hiç bebek olmamışki,kendi -kendime konuşmuşum .Çok yazıkya kendimin haline öyle acıyorumki ...Neyse artık bir dahakı sefere inşAllah ,demekki böyle hayırlıymış .Böyle deyip teselli ediyorum kendimi ..Gurbette olmak ne kadar kötü bir şey, annem yanımda olsaydı ona sarılıp ağlardım ,bu geceyi onun kollarında geçirseydim ne güzel olurdu . İnşAllah sizlerden iyi haberler duyarız arkadaşlar .
Evet canım adım elif :) inşallah küçük elif de gelir yakında :) nedense buraya geldiğimden beri seni kendime çok yakın hissettim bugün öğrendim seninde 2. Gün transferi olduğunu ben yalnızım saniyodum. İnşallah burdaki herkesin gönlünün muradi olur içinde de bizim :) senin ismin neydi?
inşallah canım ismin benim kızımın ismi olacak teyzesi inşallah. Allah razı olsun canım. 2. gün olunca çok üzülmüştüm ben.
12 yumurta toplandı 10 tanesine işlem yapıldı. 6 tanesi döllendi 3 tanesi transfer seviyesine gelmişti. çok iyi değil ama iyi demişti doktorum. inşallah 3 tanesinden 1 tanesi bari annesini babasını daha fazla üzmez
senin hikayen nasıldı canım?
inşallah canım. umutsuz olmayacağım. rabbim ol dedikten sonra olur. olacak allahın izniyle.
ilk günden beri diyorum onlar benimleler diye. son günlerdeki umutsuzluğa kapılmam sabırsızlıktandı belki. ama rabbime emanetler, onun emanetleri hiç kaybolurmu.. yüzümüzü güldürecek inşallah bu ay. Sende inancını kaybetme canım. senin de benim de tüm bebek için yanıp tutuşanların da olacak
Allah razı olsun canımm inlşallah inşallah inşallahhh... doğru söylüyorsun daha benim bebeklerim 10 günlükler şu anda. 5. gün embriyosuyla aynı sonuç mu çıkarmış.. hep ayetel kürsi okuyorum üflüyorum onlara. ya varis de derim tabiki canım. anlamı neymiş?
canım ne yapıyorsun kader arkadaşım. Drun ile görüştün mü? Güzel haberler ver de Eylül de tekrar başlamak için ümit olsun bana da...
asla şikayetçi değilim tabikii.ama bulantılarla uğraşıyorum:18:
darısı bütünn isteyenlere...
canm yokluk duygusunu o kadar iyi bilirim ki.çok cok üzgünüm..bende cok umutluydum senin icin ama rabbimin takdiri karşısında çok aciziz..allah sabır versin ve en kısa zamanda hayırla nasip etsin...
annen yanın da değilmiş eşine sarıl ağla.en iyi o anlar seni ve rabbime sığın inan en iyi liman rabbimiz..
allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?