• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canım aşılamada bnmde pembe akıntılarım olmuştu..doktorunu bi ararmısın ?

Test gününe kadar bekle dedi konustum şimdi gebeliğin başında olabilir bu tür akıntılar dedi heyecanlandım ne yalan söyleyim hayırlısı artık senin sonucuda merakla bekliyom cnm 🙏🙏❤

katılmıyorum bence doktorun yaptığı yanlış.değeriniz düşük fakat yükselmesini bekleyeceğiz demeleri gerekirdi eğerki sonuç olumsuz olursa o kişinin yıkıntısını düşünebiliyormusun ??? olumlu olursa sevinmek güzel bişey ama diğer olasılık beni daha çok yıkardı...

Olurmu öyle şey arkadaşım. Doktora da guvenmiyceksek kime guvenicez ağızlarından çıkan herşeyi harfiyen yapıyoruz biz onlardan daha mi iyi biliyoruz bu işi... Kadının transferi 2. Gün olmuş üstünden de 8 gün geçmiş yani toplamda 10 günlük bir embriyodan bahsediyoruz ve sonuç 0 çıkmıyor. Doktor tabiki bekleyelim diycek milletin 5. Gün embriyosu 12 gün sonra sonuçlanıyor yani 17 günlükken belli oluyo sonuç. Arada 7 gün var kızcağız dayanamayıp erkenden tahlil yaptırmış diye olumsuz yorummu yapmak lazım. Biz burda birbirimize destek olup moral vermeye çalışıyoruz iyice strese sokmaya değil...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canlarrrr transferimi oldum bir tanecigimi tek koydular dr iki tane koymayi riskli gördü hayati tehliken olur dedi o nedenle birtane koyuldu bakalim neler olacak yarim saat yattim merkezde sonra hep ayaktaydim yenice uzandim karnim ağrıyor niye bilmiyorum

Oyy cnm nar tanen hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurda ömür boyu bırakmaz yakanı dinlen cnm bebişte en güzel yere tutunsun hayırlısıyla😘😘🙏

Kızlar ya biliyosunuz aşılama olmustu benim tüp bebekten dönmüştük şimdi test günüm 28 mayıs yani 5 gün var ama dünden beri hafif pembe akıntı var sürekli değil ara ara oluyo hafif yani ne yapacagımı sasırdım sancı agrı bişede yok ayy erken olcam galiba hasta 😒😒😒

hemen doktora gitmelisin canım.gebelik ve diğer dönemlerde adet günleri hariç olan her türlü vajinal kanama yada leke için doktora başvurulmalıdır.

asla şikayetçi değilim tabikii.ama bulantılarla uğraşıyorum:18::37:
darısı bütünn isteyenlere...

:5::5:
canm yokluk duygusunu o kadar iyi bilirim ki.:5:çok cok üzgünüm..bende cok umutluydum senin icin ama rabbimin takdiri karşısında çok aciziz..allah sabır versin ve en kısa zamanda hayırla nasip etsin...
annen yanın da değilmiş eşine sarıl ağla.en iyi o anlar seni ve rabbime sığın inan en iyi liman rabbimiz..
allah yardımcın olsun.

Sağol canım Allah razı olsun.Napalım kısmet diğilmiş ,sen nasılsın ?kendine iyi bak

Canimmm, Allah güç kuvvet versin. Nasil bir dygu biliyorum. Ve kelimlerin ne kadar anlamsiz olduğunu da .. Allah seni en yakin zamanda odullendirsin insallahhh

İnşAllah canım ,Allah bu yola kim baş koydusa her kese sabır ve tabi güzel sonuçlar nasip etsin.Aldığım ilaçları söylemiyorum ,hele o kadar parayı hiç söylemiyorum ama inasanın psikolojisi öyle bozuluyorki,Allah yardımcımız olsun.Kendine iyi bak .

Olurmu öyle şey arkadaşım. Doktora da guvenmiyceksek kime guvenicez ağızlarından çıkan herşeyi harfiyen yapıyoruz biz onlardan daha mi iyi biliyoruz bu işi... Kadının transferi 2. Gün olmuş üstünden de 8 gün geçmiş yani toplamda 10 günlük bir embriyodan bahsediyoruz ve sonuç 0 çıkmıyor. Doktor tabiki bekleyelim diycek milletin 5. Gün embriyosu 12 gün sonra sonuçlanıyor yani 17 günlükken belli oluyo sonuç. Arada 7 gün var kızcağız dayanamayıp erkenden tahlil yaptırmış diye olumsuz yorummu yapmak lazım. Biz burda birbirimize destek olup moral vermeye çalışıyoruz iyice strese sokmaya değil...

benide strese soktun vallahi nasıl biliyorsanöyle yap.

Canlarrrr transferimi oldum bir tanecigimi tek koydular dr iki tane koymayi riskli gördü hayati tehliken olur dedi o nedenle birtane koyuldu bakalim neler olacak yarim saat yattim merkezde sonra hep ayaktaydim yenice uzandim karnim ağrıyor niye bilmiyorum

İnsallah sag saglim saglikli bebegini kucagina alirsin
Canim doktor neden riskli dedi

Canım geçmiş olsun çok üzüldüm tek diyeceğim kendini üzme Allah bilir o verir o alır biliyorsun, benimde ikinci denemem bilsen öyle garip aksilikler yaşadım ki dersin ki gerçekten her ser de var bi Hayır. Vakti saati gelicek bak gör tek tavsiyem sakin savaşmayi bırakma mücadeleye devam hepimizin hedefi var alana kadar devam.sevgiler

Allah bu kez yüzünü güldürsün inŞallah .Bir süre doktora gitmemeyi düşünüyoruz .Gerisine de Allah kerimdir bakarız hiç doktora falan gerek kalmadı kendiliyinden olur .Ay ne güzel cümle oldu ya inŞallah öyle olur .Hakkaten insan bu yolda çok sarsılıyor ,psikolojisi tamamen bozuluyor .Allah yardımcın olsun iyiki sizler varsınız

Allah sabır , metanet, maddi manevi güç versin. Her şey biZim için. Yine de şükredeceğimiz o kadar çok şey var ki... Çok zor günler ama en güzelleriyle bugünleri Rabbim hatırlatmasın inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşAllah canım ,Bir gün gelsin bizlerde yavrularmızı kollarmıza alalım ,buradan başka arkadaşları teselli edelim .Kendine iyi bak ,inŞallah senden güzel haberler bekliyorum .

benide strese soktun vallahi nasıl biliyorsanöyle yap.

Benim derdim kimseyi strese sokmak değildi 1-2 saat sonra sende sonuç alicaksin belki diğer arkadaşları da anlarsın. Kimsenin kalbini kırmak değil niyetim. Eğer ortada yanlış bişey varsa bunu hep birlikte duzeltmeliyiz herkes burayı iyi şeyler duymak için kullanıyor inşallah seninde hakkında hayırlısı olur....

canım Allahıma şükür 10. gün sonucum 200 olumlu dedi doktorum yarın tekrarlıyacağız. Rabbim bebek isteyen herkese yardımcı olur inşallah

Masllah canım Rabbim esirgesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaçıncı gün embriyosuydu canım bende 10. Gün test yaptırmak istiyorum ama erken olurmu acaba?

Back
X