amin canım.etmem mi? herkese dua ediyorum.
Ewet insan boyle bir durumla karsilasacagini bilemiyor tabi üzücü yorucu ama umarim sonrasi çok güzel olur herkesinde bizimde mis kokulu yawrucuklarimiz gelsin artik
zaten bi gelseler çektiğimiz sıkıntıları hatırlamayız bile :)
Banada öyle geliyor hayali bile güzel yani umarim hayallerimiz gerçek olmuş olur seneye bu wakitler konusuruz ay gece uyuyamadim ay cok agladi yok güldü aman ne güzel :)
Ayyy eveett :) inşallah. burda iş arkadaşlarım hep anlatıyolar konuşuyolar şöyle yapıyo böyle yapıyo diyeben ööyle bakıp kalıyorum
İnsan ne kadar kötü hissediyor biliyorum
Olsun bizim anlatmamiz daha heyecanlı olur inşaallah aman gelsin de anlatmasakda olur
aynen canım yeter ki gelsinler.zaten ahtım var özellikle de bebeği olmayanların yanında bebeğimden hiç bahsetmicem Allah nasip ederse. insanlar benim duygularımı düşünmüyo ama ben öyle olmucam inşallah.
Zaten çocuk olmamasi değil bu insanlar sinir bozuyo[/QUO
kesinlikle..
Geçmiş olsun inşaallah olmaz ya içini ferah tut bende 3buçuk yildir ewliyim ilk denemem olucak umaim başka denemeye gerek kalmaz rabbim guc kuwwet wersin hakikaten zor nerde düşünüyorsun
Zaten çocuk olmamasi değil bu insanlar sinir bozuyo[/QUO
kesinlikle..
Bana gore dogurmak değil bakmak marifet
ben istc dayım.bebek istediğim ilk zamanlar rahimde yapısı bozuk hücreler çıkmıştı biyopsi olmam gerekiyodu cın2 vardı.
sonra bi pr buldum ameliyatımı yaptı.2.5 yıldır da aynı dr la devam ediyorum.normalde muayenehanesine gidiyorum ama
aynı zamanda tüp bebek uzmanı olduğu için sanırım anlaşmalı çalıştığı bi merkez var ama neresi bilmiyorumsormaya gerek duymadım tedavi başlayınca öğrenirim artık
Hiim anladim Rabbim kolaylik wersin tez zamanda nasib eder inşaallah hepimize
allah isteyen herkese versin.her ay aynı beklentiyle yaşayıp hüsrana uğramak yorucu. ay boyunca değişik psikolojide dolaşıp duruyorum yorulduğum için de tüp denemeye karar verdim.sonuç pozitif olacak diye garanti de yok ama napalım denemekte yarar var.
Merhaba arkadaşlar bu ilk denemem olacak Allah kısmet ederse çakmak erdem hastanesi emel hanım diye düşünüyorum fikriniz varmı birde olumlu sonucu desteklemek için neler yapılabilir?
amin canım.evimizin tek eksiği bebişlerimiz.Rabbim bebiş sesiyle doldursun yuvalarımızı tez zamanda.
aaaa mrb canım bizde emel hanımda düşünüyoruz bize 4.000 tlye mal olur dedi.. bende kararsızım yaa... acaba 2 daha verip hisar hastanesi yada umut tüp bebektemi yaptırsam diyorum... bende dudulluda oturuyorum yakıon diye erdemi istiyorum.. sen hangi aşamadasın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?