• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Benim ilk denemem olucak. 8 aylık evliyim, 34 yaşıma girdim. 19 yaşında ve 32 yaşında 2 ameliyat geçirdim. İşin açıkcası çok korkuyorum. Nerelerde tedaviye başlayacağınızı paylaşmanızı rica ediyorum.

hoşgeldin aramıza benim yaşadıklarımı anlatsam ınanmazsın acıbadem maslak ta yaptırıom daha dogrusu daha transfer aşamaına eremedik 6 aydır hep engel ama doktorum çok arastorıo ve sorun varken yapmıo içim çok rahat dogru dr bulman önemli..

flufem ve lal-i arkadaşlar size tek mi transfer olmuştu bir de kaçıncı gün emriyosu yazarsanız sevinirim

benim transfer yarım kaldı 14 nisanda opu oldu amma tüpte sıvı var dıe laparoskopi oldum tüp alınamadı şimd histeroskopi olucam ve essure diye alet takılacak sıvı rahime akmasın dıe ay sonuna doğru inşallah adeti bekliyom 2 tae donmus embryom beni beklıo haziranda yada temmuzda trasnfer beni de aranıza alın temmuza kalsa bile.:((

benim transfer yarım kaldı 14 nisanda opu oldu amma tüpte sıvı var dıe laparoskopi oldum tüp alınamadı şimd histeroskopi olucam ve essure diye alet takılacak sıvı rahime akmasın dıe ay sonuna doğru inşallah adeti bekliyom 2 tae donmus embryom beni beklıo haziranda yada temmuzda trasnfer beni de aranıza alın temmuza kalsa bile.:((

hayırlı zamanda olsun demek vakti hayır değil canım geç olsun güç olmasın biran evvel atlatırsın inşallah bebişlerini alırsın kucağına

hayırlı zamanda olsun demek vakti hayır değil canım geç olsun güç olmasın biran evvel atlatırsın inşallah bebişlerini alırsın kucağına

bu kadar ertelemede vardır bir hayır dıyorum ilk deneme bir türlu transfere eremedim 4 ay cukulata kıstı yznden ertelendi tam atlattık opu oldu sıvı cıktı şimdide napalım geççek bu günlerde inşallah

amin canım seninde hayırlı olsun hamileliğin umarım herşey yolunda gider :)

İns canim şu 3 gün geçse sonuç da katlanır inşallah rabbim kucağına almayı'da nasip eder inşallah

canım çok sevindim ne güzel hep böyle ilerlesin inşallah.kaç embriyo transfer olmuştu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 tane kuzum oda tuttu şükürler olsun

Kızlar mrb. Bugün merkezde ilk görüşme mızı yaptık. Fsh ve prolaktin yaptırmami ve adet günümde gelmemi söyledi.hayırlısı olsun. herkese dilerim allahtan isteği olur

Kızlar mrb. Bugün merkezde ilk görüşme mızı yaptık. Fsh ve prolaktin yaptırmami ve adet günümde gelmemi söyledi.hayırlısı olsun. herkese dilerim allahtan isteği olur

Hayırlısi olsun Rabbim hepimizin gonlune göre versin inşallah

Benim doktor'üm özellikle bunları yememi önerdi başka'da inan onların senle olduğuna ne kadardır evli sin

Bana da maydanoz ve taze naneden uzak dur dedi sadece :) ben 1.5 yıldır evliyim canım bu ilk denememiz inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat verir cumlemize

Hoşgeldin aramiza. Benimde tüplerde sıvı vardı laporaskopi ile iki tüpümde alındı. Bu durum da tüp bebek de şansımı arttiracakmis. Haziranda başlıyorum tüplerim olmadan ilk tüp bebek denememiz olacak.tuplerim alınmadan önce 3 başarısız tüp bebek transferi oldu. Çok heyecanlıyım. Yine kötü sonuç almaktan korkuyorum.
Kader de kismette ne varsa onu yaşayacağız

Şimdi eşime listeyi veriyorum canım :) başka neler yapabilirim tavsiyeleriniz neler?

Bana da maydanoz ve taze naneden uzak dur dedi sadece :) ben 1.5 yıldır evliyim canım bu ilk denememiz inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat verir cumlemize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE

Yeni evlsn yani ndn tup bebek yapildi neyn vardi kac embryo verldi

Slm arkadaslar yine duramadim buraya yazmaya basladim:) benim 3üncü tüpbebek ins bu sefer hamileyim diye yazabilirim. Ben bu ayin 9da transfer oldum 2günlük 2embrio transfer edildi ikiside 1.kalite biri 5hücreli diger 3hücreliydi. Carsamba test günüm ama bana yine olmadi gibi geliyo cok ümitsizim adet sancilarina benzer sancilarim var üff allah hepimizin yardimcisi olsun :(

İyi aksamlar canlarim. Yazdıklarınızi okuyamadim misafir var evde şu an. Telden giriyorum. Bişey soyleyecegim yarıni bekleyemedim heyecandan. 4te iğnemi yaptırmaya gittik. Bir anda karar verip son kez betahcg yi 0 olarak gorelim inşallah bidahaki yüksek olacak dedik ve baktırdik. Sonuç 2.34 transferin 4günü. Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir 8gün oldu çünkü. Ne düşünüyorsunuz

Back