hayırlısı olsun canım çok sevindim hadi bakalım 5 kişi hamişiz galiba
İns canim şu 3 gün geçse sonuç da katlanır inşallah rabbim kucağına almayı'da nasip eder inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım çok sevindim hadi bakalım 5 kişi hamişiz galiba
hayırlısı olsun canım inşallah dilediğine kavuşursun tez zamanda
Benim ilk denemem olucak. 8 aylık evliyim, 34 yaşıma girdim. 19 yaşında ve 32 yaşında 2 ameliyat geçirdim. İşin açıkcası çok korkuyorum. Nerelerde tedaviye başlayacağınızı paylaşmanızı rica ediyorum.
arkadaşlar benim adetim bir hafta erken geldi yarın tedaviye başlıyoruz 13. gün yumurtalar toplanacak 45. gün transfer olacak hayırlısıyla lütfen dua edelim birbirimize ..
kızlar az önce doktora gittim bugün 12. günüm betahcg yi tekrar etti şükürler olsun ki 314 olmuş güzel ilerliyo çok mutluyum
flufem ve lal-i arkadaşlar size tek mi transfer olmuştu bir de kaçıncı gün emriyosu yazarsanız sevinirim
benim transfer yarım kaldı 14 nisanda opu oldu amma tüpte sıvı var dıe laparoskopi oldum tüp alınamadı şimd histeroskopi olucam ve essure diye alet takılacak sıvı rahime akmasın dıe ay sonuna doğru inşallah adeti bekliyom 2 tae donmus embryom beni beklıo haziranda yada temmuzda trasnfer beni de aranıza alın temmuza kalsa bile.(
hayırlı zamanda olsun demek vakti hayır değil canım geç olsun güç olmasın biran evvel atlatırsın inşallah bebişlerini alırsın kucağına
kızlar az önce doktora gittim bugün 12. günüm betahcg yi tekrar etti şükürler olsun ki 314 olmuş güzel ilerliyo çok mutluyum
Bol Bol ananas kuru incir ve kabak çekirdeği ye
amin canım seninde hayırlı olsun hamileliğin umarım herşey yolunda gider :)
İns canim şu 3 gün geçse sonuç da katlanır inşallah rabbim kucağına almayı'da nasip eder inşallah
canım çok sevindim ne güzel hep böyle ilerlesin inşallah.kaç embriyo transfer olmuştu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun canım neden 45.gun transfer toplamadan uc gun sonra değilmi
Şimdi eşime listeyi veriyorum canım :) başka neler yapabilirim tavsiyeleriniz neler?
Kızlar mrb. Bugün merkezde ilk görüşme mızı yaptık. Fsh ve prolaktin yaptırmami ve adet günümde gelmemi söyledi.hayırlısı olsun. herkese dilerim allahtan isteği olur
Benim doktor'üm özellikle bunları yememi önerdi başka'da inan onların senle olduğuna ne kadardır evli sin
benim transfer yarım kaldı 14 nisanda opu oldu amma tüpte sıvı var dıe laparoskopi oldum tüp alınamadı şimd histeroskopi olucam ve essure diye alet takılacak sıvı rahime akmasın dıe ay sonuna doğru inşallah adeti bekliyom 2 tae donmus embryom beni beklıo haziranda yada temmuzda trasnfer beni de aranıza alın temmuza kalsa bile.(
Şimdi eşime listeyi veriyorum canım :) başka neler yapabilirim tavsiyeleriniz neler?
Bana da maydanoz ve taze naneden uzak dur dedi sadece :) ben 1.5 yıldır evliyim canım bu ilk denememiz inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat verir cumlemize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Yeni evlsn yani ndn tup bebek yapildi neyn vardi kac embryo verldi