2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

hadi hayırlı olsun canım.kendini hiç sıkma ve tamamen bebişine konsantre ol.pozitif düşün pozitif düşüncenin etkisi olacağını düşünüyorum.şimdiden hayırlı olsun.gelişmeleri bekliyoruz

Çok sağol canım benim :) ben hiç kimseye haber vermedim eşim ve ben dışında hiçkimse bilmiyor siz bana kardeş gibi oldunuz Allah sizden razı olsun gonlunuzun muradini versin inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah güzel haberlerle gelirim canım sizin dualarinizin çok etkisi olacak biliyorum Rabbim sizinde dualarinizi kabul etsin inşallah :)

flufem ve lal-i arkadaşlar size tek mi transfer olmuştu bir de kaçıncı gün emriyosu yazarsanız sevinirim

kızlar az önce doktora gittim bugün 12. günüm betahcg yi tekrar etti şükürler olsun ki 314 olmuş güzel ilerliyo çok mutluyum

Maşallah subhanallah :) Rabbim saklasin korusun melegini :) bende transfer için bekliyorum çok güzel bir his var içimde inşallah bende burda size müjde vericem :)

Amiiiiinnn :) sizden dua istiyorum kızlar bende sizlere duaciyim
dualrımız hepiize rabbim hepimizi yavrucarımıza sağlıkakla kavuştursun inşaallah.
kızlar az önce doktora gittim bugün 12. günüm betahcg yi tekrar etti şükürler olsun ki 314 olmuş güzel ilerliyo çok mutluyum

gözün aydın arkadaşım...
flufem ve lal-i arkadaşlar size tek mi transfer olmuştu bir de kaçıncı gün emriyosu yazarsanız sevinirim
ben sonuçla birlikte öğrendim çift olduğunu..benm embriyo 5.günü bitirmişti.blastt ve 2 adet benm.
değerin gayet iyi maşaallah sakın takılma.
Bugün transferin 9. günü dayanamadım kan tahlili yaptım 11. 95 çıktı sonuç nasıl
inşaallah katlanarak artar anım...önemli olan değerinin katlanması.
rabbim gönlüne göre versin...

Amin şu an o kadar mutluyum dr. Dedi beta'ya göre 3 haftalık hamilesn ama katlanması lazim Dedi rabbim yardımcin olsun size de bu duyguyu yasatsn

gözün aydın arkadaşım...

ben sonuçla birlikte öğrendim çift olduğunu..benm embriyo 5.günü bitirmişti.blastt ve 2 adet benm.
değerin gayet iyi maşaallah sakın takılma.

referans aralığına baktığımda normal gözüküyo sizinkiler yüksek olunca dedim herhalde 2 transfer yapıldı neyse şimdi için daha rahat çünkü bana 1 tane transfer olmuştu

canım herseyin hayırlısı :) olmadığında da vardır bir hayır :) sen olumlu düşün ama :) ben doğan kızımı kaybettim allahım verip de almasın :)
Canım başin sağolsun Rabbim saglikli sihhatli uzun ömürlü bir daha nasip etsin dediğin gibi herseyde vardir bi Hayır Rabbim hakkimizda en hayırlısini versin..

Amin şu an o kadar mutluyum dr. Dedi beta'ya göre 3 haftalık hamilesn ama katlanması lazim Dedi rabbim yardımcin olsun size de bu duyguyu yasatsn

İnşallah Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana da transfer yapıldı yatıyorum suan hastanede. Dua edelim birbirimize :)

arkadaşlar benim adetim bir hafta erken geldi yarın tedaviye başlıyoruz 13. gün yumurtalar toplanacak 45. gün transfer olacak hayırlısıyla lütfen dua edelim birbirimize ..

Bol Bol ananas kuru incir ve kabak çekirdeği ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…