• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 12.gün 830

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH.

kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs BHCG:10.gün 148

Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs

hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs

AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: ?

Cnm Tr gibi degil burasi devlete bagli. Yeni tedavi için ariyacakti
başlayacakmısınız hemen?
Tabii canım ,bence yumurtalıklar için yumurta toplamada yumurtalıklara dokunulduğu için ,önce diyet 1 hafta söyledi ama son gittiğimde diete devam devam dedi doktorum .
Olmaz :meyve suları, taze sebze (özellikle lahana) ve meyve (özellikle üzüm), tuzlu, baharatlı, kızartılmış, un ürünleri, tatlı, taze süt.
. Olur :Haşlanmış ürünler: Yalnız suda pişirilmeli yani sulu olmalı et, balık, tavuk , süt ürünleri (peynir, yoğurt, süzme peynir), tahıllar (buğday, pirinç,) kuru ekmek
İçecek : yeşil çay, kurutulmuş meyve suyu

hadi bu bi nebze kabul edilebilir de meyve asıl olan.. o tuhaf:))

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 12.gün 830

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH.

kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs BHCG:10.gün 148

Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs

hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs

AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: 26 mayıs

Bir Daha istiyorum hemen cunku sanki birsey olmamis gibi hissediyorum bu Sefer bos gecti sanki .

yumurtaların toplandı ya canım o yüzden doktorların tavsiyesi 2 ay sonra başlamak oluyor. ticarethane olarak görmelerine müsade etme.vücudunda daha hormonlar var.

Burda ara vermiyorlar bildigime göre cnm :)ticarethane derken anlamadim?

sonuçta bazı tüp bebek merkezleri vardır sırf tutmayacağını bile bile paranızı almak için umutlarınızla oynarlar demek istemiştim canım. benim düşüncem azıcık ara vermek ama tabi karar sizin. hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canımmm:54:

sonuçta bazı tüp bebek merkezleri vardır sırf tutmayacağını bile bile paranızı almak için umutlarınızla oynarlar demek istemiştim canım. benim düşüncem azıcık ara vermek ama tabi karar sizin. hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canımmm:54:

Cnm bizim burda bedava 3 kere den sonra yani 4 cu den sonra paralı . Şimdiki iptal 3 şansım var daha bır daha deneyelim diyoruz sonra olmaZda Eylül de Tr gidecez o zaman orda baktıralım diyoruz .

Cnm bizim burda bedava 3 kere den sonra yani 4 cu den sonra paralı . Şimdiki iptal 3 şansım var daha bır daha deneyelim diyoruz sonra olmaZda Eylül de Tr gidecez o zaman orda baktıralım diyoruz .

peki canım hayırlısı olsun;) eylüle kadar kalmaz inşallah ennnnnn kısa sürede olur:54:

Inşallah cnm hayırlısı :) sen nasılsın ? Ne zaman sonuç alacan?

iyiyim bende canım. gribim az da olsa var hala. bugün işler çok yoğundu stres yaptım baya çok yoruldum.

kasıklarımda tam rahmin olduğu yerde batma oluyor. hamileyimmmm diyorum kendi kendime:)

ama bu defa hissediyorum ya.olacak allahın izniyle.
test günüm 26 diye yazıyor ama ben 20 mayısta yaptırcam bi tane.
çıkmazsa çıkmaz, 2 gün sonra bida yaptırcam. 26sına kadar devam yani:)
olmamasını değil kan değerin yükselişini görmek için.. kaç yıldır bekliyorum çünkü keyfini çıkarayım:D

iyiyim bende canım. gribim az da olsa var hala. bugün işler çok yoğundu stres yaptım baya çok yoruldum.

kasıklarımda tam rahmin olduğu yerde batma oluyor. hamileyimmmm diyorum kendi kendime:)

olmamasını değil kan değerin yükselişini görmek için.. kaç yıldır bekliyorum çünkü keyfini çıkarayım:D

Hayırlısı cnm benim :) inşallah hamilesindir .. Hissetmen önemli

Benimde oralarda batma oluyordu :)))) hamişmisin yoksaaa :)))

##cannelle
Seni o kadar iyi anliyorum ki.... Kesin olacak..olmaması için hic bir sebep yok dedim kendime... Ve sonucu alip negatif olduğu gün çok kotu olmuş hatta bir kaç gün kimse ile konusmamistim...
Ama bazen olmamamasi için olmadigini düşünüyorum. RAbbim doğru zamani biliyxor. Atlatirken tek basimaydim ve çok zorlandim. Ama senin yaninda bizler varis artik... Yeni güzel haberlerini burdan Bagira bagira vericezzzz canimm :)

Çok teşekkür ederim canim benim seninde tedavin hayirli olsun bugün belli oldu yumurta toplama günü pazartesi sali diye düşünürken 12 gün yani pazar günü toplayacaklar insallah zor olmaz hayatimda ilk defa anestezi altında bi operasyon geciricem Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

birseycikler olmaz tatlım ben 3 kere opuya girdim kafayı iyi yapıyor :) hayırlı olsun yumiler büyümüş demek inşallah kaliteli olur ve güzelce döllenir sonra bebiş olurrrrrrrrrr :) benim haziran gibi olur diye düşünürken dr yoooooooo dedi nisanda ben negatifi almıştım 3 ay dedi temmuzu düşünüyormuş o şimdilik pazarlığı o kazandı :)

birseycikler olmaz tatlım ben 3 kere opuya girdim kafayı iyi yapıyor :) hayırlı olsun yumiler büyümüş demek inşallah kaliteli olur ve güzelce döllenir sonra bebiş olurrrrrrrrrr :) benim haziran gibi olur diye düşünürken dr yoooooooo dedi nisanda ben negatifi almıştım 3 ay dedi temmuzu düşünüyormuş o şimdilik pazarlığı o kazandı :)
Inşallah canım hakkimizda hayırlısı bakalim sona doğru yaklaşıyoruz kendi ellerimizle dünyaya geririyoruz Allah izin verirse şimdiden bunu düşünüyorum inşallah dünyaya geldiklerine pişman olmazlar miniklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunlar başka istediğimiz bişey yok hayirlisi ile kucagimiza alalim uzun ömürlü olsun yavrularimiz şimdiden Rabbim acılarını göstermesin..çok umitliyim inşallah Hüsrana uğramayiz..

Kızlar beni az önce klinikten aradılar saat 2 de transferim var :( dua edin bebislerim bana tutunsun lütfen gece hiç uyumadim biraz sakinlesmem lazım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah canım hakkimizda hayırlısı bakalim sona doğru yaklaşıyoruz kendi ellerimizle dünyaya geririyoruz Allah izin verirse şimdiden bunu düşünüyorum inşallah dünyaya geldiklerine pişman olmazlar miniklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunlar başka istediğimiz bişey yok hayirlisi ile kucagimiza alalim uzun ömürlü olsun yavrularimiz şimdiden Rabbim acılarını göstermesin..çok umitliyim inşallah Hüsrana uğramayiz..

canım herseyin hayırlısı :) olmadığında da vardır bir hayır :) sen olumlu düşün ama :) ben doğan kızımı kaybettim :( allahım verip de almasın :)

Kızlar beni az önce klinikten aradılar saat 2 de transferim var :( dua edin bebislerim bana tutunsun lütfen gece hiç uyumadim biraz sakinlesmem lazım

canımmmm hiç stres yapma sakin olll...derinnnn nefes al ver..dualarım snein için bitanem inşallah rabbimin izniyel sana sıkıca tutunacak bebişlerim..çok heycanlı yaaa...kalbim senile güzelim kendine çokkk iyi bakkk..bebelere mukayet ol :)

canım hayırlı olsun :) kuzuların sana sıkı sıkı tutunsun :)

Back