canım nasıl oldun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nasıl oldun?
:) genelde yapılan şeyler canımcım o yüzden korkma diye baştan söyleyeyim dedim:)))))) ay çok güldüm ya panik yapacaksın yazmana :) ne güzel ya böyle önden gidenler haber veriyor falan. Süpersiniz.
Allah ol dedikten sonra hiçbirşey engel olamaz merak etme hep dua et canım.. yer gök dua ile..15 yıl mııı( daha önce tüp bebek yapıldımı?
Daha önce yapılmadı. 15 yıldır bir gün anne olamıyacam korkusuyla yaşıyorum. İnsanın bir yumurtasının alınması % 50 şansını kaybetmesi demektir. Diğerinin üzerinden kist çıkarılması ise geri kalan % 50'den düşük şanstır.
herkesin bünyesi aynı tepkiyi vermiyor canım. sıkılma üzülme. senden 5 toplanır bi başkasından 1 bi başkasından 20 toplanır. Pcos tüp bebekte olması istenen bi durum bu arada.Canim bilmediğim için hep meraklandim bende pko olduğu için böyle oldu sanırım merkezde tanistigim birine 3gun ilac uygulanmis 4.gun yumurta toplama olacakmis cok sasirdim :0: ama hayirlisi olsun gec olsun güç olmasin
Kızlar merhaba
Bugün transferimin 10.günü, sabah idrar testim negatif çıkmıştı, kan testi yaptırdım maalesef o da negatif, sıfır olarak çıktı değer. Sanırım bu topicteki ilk negatif haber benim oldu. Umarım hiçbiriniz bu sonucu almazsınız, ben şimdi üzgünüm haliyle ama kısa zamanda toparlanırım, daha önceden negatif haberlere alışkınım, çok sürmez. Öpüyorum hepinizi.
hiç üzülme canım. benim de 12 tane toplandı. 10 tanesine işlem yapılmıştı. 6 tanesi döllendi, 2. gün transferiyle 3 tane transfer edilecek embriyo kalmıştı. transferin 3. günündeyim. umutlu bekleyişim sürüyor.ve inanıyorum olacak.. Üzülme çok etkiliyorsun vücudunu. bi video paylaştım ama kimse izlememiş anlaşılan, geri dönüş gelmediğine göre.. izlemeni tavsiye ederim. pozitif olmanın suya etkileri, e dolayısıyla da vücuda..merhaba arkadaşlar. ben 1,5 yıllık evliyim ve uzun zamandır sizleri takip ediyorum. konunun başlığı beni ilgilendirdiği için paylaşıyım istedim. ve tabi tecrübeli olan arkadaşlardan yardım almak istedim. ayın 6sında tedavime başladım dün 14 tane yumurtam toplandı eşimde morfoloji ve sperm sayısında düşüklük var. toplamda 5 tane yumurtaya işlem yapılabilmiş 2 tanesi döllenmiş eşime belli etmemeye çalıştım ama çok üzüldüm napıcam bilmiyorum. bu zamana kadar güle oynaya gelmiştim ama ilk kez umutsuzluğa kapıldım. sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var... Sevgiler...
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize Allahtan şifa diliyorum .İnşAllah tez zamanda evlatlarınızın sizinle olduğunu örenirsiniz.Benimde bu gün transferimin 4 günü ,hakkaten çok sabır talep eden bir dönem .Sonu güzel olsunda inşAllah bekleriz.... Ya arkadaşlar sizlere sormak istediyim bir sorum var :Benim yumurta toplama gününden beri doktorum diyet vermiş onu uyquluyorum .Açıkçası neden diyet verdiyini bilmiyorum bir kez sordum böylesi daha iyi dedi ve devam et ,halada ediyorum .Sayfaları teker-teker dolaşdım ama diyet yapan kimseni bulamadım .Böyle bir şeyle karşılaşan varmı?
canım nasıl oldun?
kelebekimmmm bende ikinizi de merak ediyorum aslında![]()
Canım iyi düşünelim iyi olsun, zor bir süreç Rabbim yardımcınız olsun.
Ben iyiyim canım :)) Rabbim böyle şeyler yaşatmasın ama oldu artık güçlü olmak gerek:) sen iyi misin hadi güzel haber ver moralimizi düzelt :))
Selam cnm şükür ben iyiyim kendime yedirmeye çalişiyorum :)off öyle deme nolur kendime yedirmeye çalışıyorum da nee
yakıştıramadımmmm
allah öyle emretti sen duramazsın ki önünde kuzuuummm nolur böyle karamsar laflar etme. güçlü bi şekilde dur ve yeniden başlayın. allahtan umut kesilmez bebeğimmm
Ben iyiyim canım :)) Rabbim böyle şeyler yaşatmasın ama oldu artık güçlü olmak gerek:) sen iyi misin hadi güzel haber ver moralimizi düzelt :))
aynen canımmmm aynenn... güçlü olmak gerek.. umutsuz nasıl yaşasın insan. olacak umudu olsun ikinizin de içinde. Allahın İzniyle O-la-caaaakkkkkk
benim haberlere daha var kelebekim yaa. ama bilmiyorum bu defa oldu sanırım. içime öyle doğuyor. içime güzel şeyler doğuyor. kasıklarımdaki batmalar ona alamettir inşallah.. hep ayetel kürsi okuyorum onlara. melekler gelsin de korusun yavrularımı diye..
Yok canım ya ne kilosu ,kilo için deyil çünki tedviye başlarken doktorum çok zayıf olduğumu söyledi .embriyonun beslenmesi içinde deyil bence, çünki verdiyi diyette ne yesem kaynatılmış olmalı,tuz yok ,yağ yok ,hatta domates ,salatalık ,şeker bile olmazmış .Ne azımın tadı kaldı ne hevesim:)
Amin canım allah razı olsun hepimiz tez zamanda kavuşuruz inşallah..
diyet kilodan dolayı mı acaba?
yoksa vitaminsizlikmi var sizde?kan değerlerinizden farketmiştir belki.
bana verilmedi. açıkçası vermesini isterdim. embriyonu güzel beslemiş olursun. ve hamileliğinde az kiloyla bebeğini beslemiş olursun.
canım zaten anesteziyle olcağı için korkma bence.en fazla uyandığında karın ağrısı olur diye düşünüyorum.ben 3 defa anesteziyle operasyon geçirdim bugüne kadar ve hepsi kadın hastalığıydı.her seferinde karın ağrısıyla uyandım ona da hemen ağrı kesici veriyolar serumun içine o yüzden hiç korkma. keşke ben de o aşamaya gelmiş olsam :) adetimi bekliyorum yarın öbürgüne heyecan dorukta yani:)
Yok canım ya ne kilosu ,kilo için deyil çünki tedviye başlarken doktorum çok zayıf olduğumu söyledi .embriyonun beslenmesi içinde deyil bence, çünki verdiyi diyette ne yesem kaynatılmış olmalı,tuz yok ,yağ yok ,hatta domates ,salatalık ,şeker bile olmazmış .Ne azımın tadı kaldı ne hevesim.Meyve falanda olamazmış benim kafamıda karıştıran bu ya... zaten .yani canım verdiyi diyette vitaminli besinler yok .Artık 22 mayısı beklicez o zaman sorarım ni için olduğunu .İlgin için çok sağol canım Allah yardımcın olsun
merhaba canım uzun zaman oldu internetimizde bir sorun vardı ondan dolayı giremiyordum.İnşallah hakkında hayırlı olur. Benim yumurta toplamam biraz sıkıntılı olmuştu miğdemde rahatsızlık olduğu için devamlı kustum. İnşallah sende öyle bir sıkıntı olmaz rahat geçer. İyi haberlerini bekliyorum..![]()
off öyle deme nolur kendime yedirmeye çalışıyorum da nee
yakıştıramadımmmm
allah öyle emretti sen duramazsın ki önünde kuzuuummm nolur böyle karamsar laflar etme. güçlü bi şekilde dur ve yeniden başlayın. allahtan umut kesilmez bebeğimmm
aynen canımmmm aynenn... güçlü olmak gerek.. umutsuz nasıl yaşasın insan. olacak umudu olsun ikinizin de içinde. Allahın İzniyle O-la-caaaakkkkkk
benim haberlere daha var kelebekim yaa. ama bilmiyorum bu defa oldu sanırım. içime öyle doğuyor. içime güzel şeyler doğuyor. kasıklarımdaki batmalar ona alamettir inşallah.. hep ayetel kürsi okuyorum onlara. melekler gelsin de korusun yavrularımı diye..
Cnm lafı Allah'ın takdiri , bugün morelim bozuktu baya dün doktor telefon çekecekti butum gun tlf elimde bekledim bugün aradim sordum neymiş beni aramış bir kaç kere ulaşamamış yalan, haftaya Perşembe arıyacakmiş . Bir hafta bekliyecem yani
Merhaba canim Himm iyi bari bu haberine sevindim benim Yumoş larda pazar toplanacak bende bugün catlatma iğnemi yapacagim ama Ovitrille değil g ile başlıyor unuttum:) inşallah güzel geçer herşey ikimizde ayni gün çıkıyoruz yola bakalim neler olacak:)merhaba canim,
benimde kismetse pazar gunu toplananacak yumurtalarim. Ilk denememden biliyorum cok az bir anestezi veriliyor , islem 15 dk suruyor, kisa surede ayiliniyor, korkulacak bisey degil ama heyacanliyim bende :)
Bu gece ovitrelle 2 adet ignelerimi yapip Pazar gununu bekliycem...
Sanada bol sans diliyorum hersey yolunda gitsin![]()
Inşallah canım hakkimizda hayırlısı. .Ağrı olmuyor, sonrasında çok hafif adet ağrısı kadar. Ama ben anesteziyi atmakta güçlük yaşadım bu da sadece bünye ile alakalıymış. Bir de sabah kalktım duş aldım işlem sırasında üşüttüm iyice sanırım çıkarınca anestezi de gitti rahatladım. Sizin bünyeniz çok farklıdır ve hiç bir şey olmaz. Çok rahat girin kolay bir işlem.
Cnm lafı Allah'ın takdiri , bugün morelim bozuktu baya dün doktor telefon çekecekti butum gun tlf elimde bekledim bugün aradim sordum neymiş beni aramış bir kaç kere ulaşamamış yalan, haftaya Perşembe arıyacakmiş . Bir hafta bekliyecem yani
neden arayacak seni?
bida denemek için mi? bence biraz araştırın. hemen tamam demeyin.
neden arayacak seni?
Cnm Tr gibi degil burasi devlete bagli. Yeni tedavi için ariyacakti
neden arayacak seni?
aaa çok garip.. diğerlerini anlarım faydası yok ama meyve neden bende çok merak ettim. bizde ona göre beslenelim
neler yiyorsun mesela?kahvaltıdan başlayıp anlatırmısın?
hayırlısı olsun canım...rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşaallah.Kızlar merhaba
Bugün transferimin 10.günü, sabah idrar testim negatif çıkmıştı, kan testi yaptırdım maalesef o da negatif, sıfır olarak çıktı değer. Sanırım bu topicteki ilk negatif haber benim oldu. Umarım hiçbiriniz bu sonucu almazsınız, ben şimdi üzgünüm haliyle ama kısa zamanda toparlanırım, daha önceden negatif haberlere alışkınım, çok sürmez. Öpüyorum hepinizi.
canım benim...allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın.minik kızına da kavuşursun en kısa zamanda ve sağlıcakla inşaALLAHinşallah canım..
fazla yumurta oluştuğunda ohss riski de oluşuyor.ben geçen tedavimde ohss olmuştum..dehşet vericiydi..şükürler olsun bu sefer olmadımo nedenle dr böyle demiştir.
şimdiden hayırlı olsun inşaALLAH
OOOOO..süper.maşallah
herkesin yüzü gülsün inşallah.
canım benim her şerde bin hayır vardır mutlaka...senin için bir deneme olmadı bu.inşallah ilk denemen de yavruna kavuşursun.
herşeyin en hayırlısı olur inşaallah cnm bende 7 ocakta erken doğum yaptım kızım hala küvezde maalesef![]()