• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canımsin yaa bu moralsizlikte yüzümü güldürdün ya allah da senin yüzünü güldürsun inşallah. Annelerine gelsin benim yavrularim inşallah. Anneleri onlara daha güzel bakar:)

Tabi yaa onlar bize bi gelseler pamuklara sarmalar sararız amaa kendileri kaybediyo işte😁😁

AlxFa
Ayy canım benim yaa kuzucuklarınla uyucan bu gece ilk defa inşallah sımsı kı tutunurlarda ömür boyu bırakmazlar yakanı😄🙏🙏

Son düzenleme:
Merhaba
Bende haziranda tüp bebek tedavisine başlıyorum.
Bugün raporumu ve ilaçlarımı aldım. Hepimiz için hayırlı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba
Bende haziranda tüp bebek tedavisbaşlıyorum.
Bugün raporumu ve ilaçlarımı aldım. Hepimiz için hayırlı olsu

Amin cnm hakkıda hayırlısı cok heyecanlı bi dönem inşallah sonunda başarılı olursun🙏

Merhaba kizlarrr. Herkesin denemeleri hayirli bebekli olsun ins.:).
Bende dun hastaneyi aradim ne zmn gelmem lazim ne yapmam lazim diye adetin 2.gunu gelin dedi baskada bisey demedi. Doktorumu aricam bide. Gun yaklastikca dahada heyecan basti boyle degildim ben :$
En cokta calisirken tum bunlar nasil olacak stresi yasiyorum. Buradaki herkes ev hanimi mi :/

Ben de çalışıyorum canım, eminim başka çalışanlar da vardır. Çalışmak tüp bebek için engel değil ki, izin alacağın kişiye bağlı. Ben müdürümün odasına girdim tedaviden önce, kapattım kapısını, açık açık söyledim ne olduğunu. Sağlık sonuçta, izin vermiyorum diyemez ki. Durumu anlattım, ki 6 yıllık çalışanım zaten, o da "doktora gitmek için izin almana gerek yok, ne zaman gitmen gerekiyorsa git" diyerek anlayışla karşıladı. Zaten ilk iki haftaya yakın 2 günde bir doktora gidiyorsun, kan verip ultrasona giriyorsun, yarım saat sürüyor en fazla, sabahları işe 1-2 saat geç gittim o kadar. Şansıma yumurta toplama günüm cumartesiye denk geldi izin almak zorunda kalmadım, transferim ise akşam 5 gibi olduğu için saat 3'te çıktım, ertesi gün yine işbaşı yaptım. Transfer sonrası doktorla bir işin kalmıyor zaten. Masabaşı bir işim olduğundan yormuyor, gün içinde hareket halinde değilim. Haliyle benim için zor olmadı açıkçası çalışmak.

Kızlar bugün transferin 8.günündeyim ama karnım baya şişti afedersiniz gaz problemi de var. Doktorum ıkınman yasak dediği için bir türlü rahatlayamıyorum. Karnım davul gibi gergin. Böyle bir şişkinlik yaşayan var mı aranızda?

Evet canım, bana da ıkınmanın yasak olduğunu söyledi. Hatta kabız olusam kullanmam için bir ilaç ismi de verdi, ama ben almıyorum almayı da düşünmüyorum. Tuvalete biraz zor çıkar oldum açıkçası, ama ıkınmıyorum yine de. Az daha sabredelim inşallah, az kaldı.

İyi aksamlar canlarimmm mesajlari alıntı yapamadim kusura bakmayin lütfen. Hastanedeyim yarın akşam eve gidince yazarım detaylıca. Şu an yatıyorum. 16.36da verdiler yavrularımi bana. 3tane iyi kalite.(çok iyi değil ama) yarın gorusuruz iyi bakın kendinize ve kuzucuklariniza çok öptüm hepinizi :-*:-*:-*

Hayırlı olsun canım, hiç sıkma canını. Benim de tek embriyom oluşmuştu, 2.kalite, 3.gün transfer ettiler onu da. Bak sende 3 tane, elbet biri tutunur, kim bilir belki birden fazlası tutunur. Embriyologa sormuştum, 2.kalite embriyonun 1.kaliteye göre tutunma şansı yalnızca %5 daha düşük. Bu oran da çok yüksek değil bence, ben sonucumu cumartesi öğreneceğim, inşallah pozitif olur da sana da ümit olur 2.kalite embriyonun tutunmuş olması :)

Merhaba
Bende haziranda tüp bebek tedavisine başlıyorum.
Bugün raporumu ve ilaçlarımı aldım. Hepimiz için hayırlı olsun

Hayırlı olsun, Allah muvaffak etsin inş :)

Ignelerin 6.gunundeyim kasiklarim patlayacak gibi oluyor hele idarara sıkışma ya hic gelemoyorum sanki kasiklarimda biseyler büyümüş de patlayacak gibi hissediyorum

aynıları bendede oldu canım hele transfer yparken idrara sıkışık olmak gerekiyomuş ya ben zor geçirdim o saatler transferden sonra biile bi kaçgün gidiyo yumurtalıklar mesaneyi sıkıştırıomuş ondan canım idrara sıkışma hissi ama şimdi yok allahtan

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs bhcg 12.gün 830:nazar::nazar:

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775:nazar::nazar:

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803:nazar::nazar:

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuc*19 Mayıs

hatibulut.....trn:10 mayıs..........sonuç 25 mayıs

kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç 16 mayıs

Bana da normal hayatına dön dedi ama kabız olma ve ıkınma dedi. Amaan bu doktorların da hepsi ayrı:) sem kaçıncı günündeydin?

Bugün 5.gunum dediğin gibi her dr farkli birsey söylüyor.

Bana da normal hayatına dön dedi ama kabız olma ve ıkınma dedi. Amaan bu doktorların da hepsi ayrı:) sem kaçıncı günündeydin?

Memorial in internet sitesinde ikinmak öksürmek bir yere uzanmanin tutunmaya etkisi yoktur yazıyor. Onemli olan verilen ilaçları düzenli kullanmak diyor. Abartmayalim diye Dr oyle bir şey demistir.turk milleti olarak abartiriz.transferde mesane dolu olsun demişlerdi. Ben ve diğerleri okadar cok su icmisizki 2-3 kere tuvalete gonderdiler:)

Evet canım, bana da ıkınmanın yasak olduğunu söyledi. Hatta kabız olusam kullanmam için bir ilaç ismi de verdi, ama ben almıyorum almayı da düşünmüyorum. Tuvalete biraz zor çıkar oldum açıkçası, ama ıkınmıyorum yine de. Az daha sabredelim inşallah, az kaldı.

Hayırlı olsun canım, hiç sıkma canını. Benim de tek embriyom oluşmuştu, 2.kalite, 3.gün transfer ettiler onu da. Bak sende 3 tane, elbet biri tutunur, kim bilir belki birden fazlası tutunur. Embriyologa sormuştum, 2.kalite embriyonun 1.kaliteye göre tutunma şansı yalnızca %5 daha düşük. Bu oran da çok yüksek değil bence, ben sonucumu cumartesi öğreneceğim, inşallah pozitif olur da sana da ümit olur 2.kalite embriyonun tutunmuş olması :)

Hayırlı olsun, Allah muvaffak etsin inş :)

canım mrb bende cumartesi tedaviye başlıyorum inşallah. istanbulda yaşıyorum. ve senin gibi çalışıyorum. transferden sonraki 7 gün yıllık iznimi kullanicam. korkuyorum acaba işten mi çıkSam diyorum ama isimde iyi.. sende beni anlıyorsun canım

Bu pregesteron iğne kalçamı mahvetti resmen üstüne oturmuyorum, yatamıyorum. Hemşire hatası mı yoksa iğnenin kendisi mi böyle akşam nasıl vurdurucam diye korkmaya başladım şimdiden. Drun aldırdığı kutuda 5 tane var inşallah 5 gün sonra bitiyordur. Bir de bir kalçama bant yapıştırdık mecburen hep bir taraftan vurdurucam. Göbekten yaptırdığım kan sulandırıcı çok sızlatıyor. Allahım yardım et zaten hala opu ağrım devam ediyor:( normal tedavi süreci daha kolaydı.

aynıları bendede oldu canım hele transfer yparken idrara sıkışık olmak gerekiyomuş ya ben zor geçirdim o saatler transferden sonra biile bi kaçgün gidiyo yumurtalıklar mesaneyi sıkıştırıomuş ondan canım idrara sıkışma hissi ama şimdi yok allahtan
Hep konuşur dururduk tüp bebek tüp bebek diye sonunda başıma geldi icimde tuhaf hisler var Rabbim gönlümuze göre versin

Bu pregesteron iğne kalçamı mahvetti resmen üstüne oturmuyorum, yatamıyorum. Hemşire hatası mı yoksa iğnenin kendisi mi böyle akşam nasıl vurdurucam diye korkmaya başladım şimdiden. Drun aldırdığı kutuda 5 tane var inşallah 5 gün sonra bitiyordur. Bir de bir kalçama bant yapıştırdık mecburen hep bir taraftan vurdurucam. Göbekten yaptırdığım kan sulandırıcı çok sızlatıyor. Allahım yardım et zaten hala opu ağrım devam ediyor:( normal tedavi süreci daha kolaydı.

Bu aşamada sabret canım mutlu sona az kaldı bendede hafif sıkıntılar oluyor ama atlaticaz benim asıl korkum vurundugumuz bu iğneler direk hormon ve çok kilo yapıyormuş ben şu halde bile transfer gününe kadar ne verebilirsem diye hergün didiniyorum:)

Bu aşamada sabret canım mutlu sona az kaldı bendede hafif sıkıntılar oluyor ama atlaticaz benim asıl korkum vurundugumuz bu iğneler direk hormon ve çok kilo yapıyormuş ben şu halde bile transfer gününe kadar ne verebilirsem diye hergün didiniyorum:)

Yaaaa:(( ben de 67 filan oldum herhalde iğne vurdururken göbeğimi içime çekiyorum:))) hayırlısı olsun sağlıkla doğsunlar zayıflarız yine genç kız gibi oluruz :)

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 12.gün 830:nazar::nazar:

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775:nazar::nazar:

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803:nazar::nazar:

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuc*19 Mayıs

hatibulut.....trn:10 mayıs..........sonuç 25 mayıs

kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç 16 mayıs

Hay Maşallah tebarekAllah tebrik ederim canlarım benim Rabbim tamamina erdirsin ha gayret darisi diğer sonuçlara ve bize olsun bilgisayar yapilinca sonuclari geciririm listeye

Back