• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Mrb kızlar. Yeni arkadaşlar var hoşgeldiniz tedaviniz hayırlara vesile olur inşallah.
Bugün opu yapılacak arkadaşlarin rabbim yardımcısi olsun.
Bende merkeze geldim. 2gün transferini sordum. Neden diye. Çok kaliteli görmemiş embriyolog. Sürekli dışarı çıkaramiyoruz dedi. Transfer yapılacak gibi hazırlayaçaklar beni 12de. Embriyolari da çıkaracak o an karar verecek transfere. İyi durumdalarsa yarın yapacak. Moralim çok bozuldu eşime belli etmemeye çalışiyorum. İnşallah iyilerdır allahim nolur allahim :(((( dua edin bana da lütfen:((( bu moralle 12gün geçmez de

Aaa öyle mora bozukluğu olmaz ama iyi dusunmeye calis. Böylesi hayirlidir ins. Sen canini sıkma :) hepside guzel güzel sana bebis olur ins

canım sakın üzme kendini.allah yar ve yardımcın olsun.emin ol allah ol derse karşısında hiçbişey duramaz.içini ferah tut gerisini allaha bırak.

Amin canım inşallah rabbim ol der de oluverir yavrularimiz. Allah razı olsun

Aaa öyle mora bozukluğu olmaz ama iyi dusunmeye calis. Böylesi hayirlidir ins. Sen canini sıkma :) hepside guzel güzel sana bebis olur ins

Elimde değil ama yazdıklarinizla az da olsa moral buluyorum. Allah razı olsun

Kızlar ben bu topiği gormedım ve görünce çok sevindim bnde bu ay tedaviye başladım bugün adetin 7.günü 3.gun iğneme başladım yarın kontrol var çok heyecanlıyım bizde sorun eşimin sperm sayısı az varıkosel vardı ameliyat olduk ve şimdide tüp bebek macerası başladı inşallah yarın güzel şeyler söyler doktorum 😊😊

tedavin hayırlı olsun canım bende puregon ile 5. günümdeyim gonal f ile arasındaki fark nedir bilmiyorum bide bugün uyudum kaldım ve iğne saatii geçirdim 2,5 saat sonra vurundum İnşallah kötü bişey olmaz :17::17::17:

Mrb canim aralararinda fark yok demisti dr. Ancak ben asilama asamasinda puregon kullanmistim cildimde asiri reaksiyon kizariklik ve morarma yaptigi icin kalcadan igne olarak devam edilmisti.
Ilk tup bebek denememde gonalf kullanmistim ve bir sikinti yasamadim o nedenle bu sefer dr ozellikle gonalf vermesini istedim .
Sonycta hepsinin amaci ayni birbirlerinden eksigi veya fazlasi yok.
Buarada bence 2,5 saat gec yapman bir seferlik biseycik olmaz , sikma caniini.

Canım eğer yumurtalık rezervi iyiyse hepsi aynı boyutta olsun diye yumurta baskilayici tedaviyle başlanıyor.benim sorunum yok değerlerim iyi doktor bu tedaviye başlattı

Anladım cnm benimde yumurta rezervi iyi ama gelişmiyo 2 kere tüp bebek diye başladık ama gelişmedi yumurtalar yarıda bitti tedavi tek yumurta gelişince dr dün aşılama yaptı artık hayırlısı bu tutmazsa dr arastırcam senin için uygun tedaviyi yapcaz dedi

Son düzenleme:
Kızlar ben bu topiği gormedım ve görünce çok sevindim bnde bu ay tedaviye başladım bugün adetin 7.günü 3.gun iğneme başladım yarın kontrol var çok heyecanlıyım bizde sorun eşimin sperm sayısı az varıkosel vardı ameliyat olduk ve şimdide tüp bebek macerası başladı inşallah yarın güzel şeyler söyler doktorum 😊😊

Hayirli olsun Serencem,
Drun guzel seyler soyleyecektir , bu igneler yumurtaciklarimizi yavas yavas guzel guzel buyutuyor, iyi olmamasi icin bi neden yok.
En onemlisi yumurtalar toplandiktan sonra kaliteli embriyolar olusabilsin.
Gecen yildan bu yana takip ettigim kullanicilar arasinda okadar guzel ve mucizevi sonuclara ulasanlar var ki onlar bizlere umut olmali.
Iyi dusunelim guzel sonuclar gorelim hepbirlikte insallah...

Elimde değil ama yazdıklarinizla az da olsa moral buluyorum. Allah razı olsun

Cnm sakın üzülme rabbim ol dedikten snra en güzeli olur bak bebişlr iki günlük olmuş bile orda beceremiyolar belki annelerinin göbüşünü istiyolardır dimi☺ sen ferah tut gönlünü herşeyin en iyisi seninle olsun🙏🙏🙏

Cnm sakın üzülme rabbim ol dedikten snra en güzeli olur bak bebişlr iki günlük olmuş bile orda beceremiyolar belki annelerinin göbüşünü istiyolardır dimi☺ sen ferah tut gönlünü herşeyin en iyisi seninle olsun🙏🙏🙏
Canımsin yaa bu moralsizlikte yüzümü güldürdün ya allah da senin yüzünü güldürsun inşallah. Annelerine gelsin benim yavrularim inşallah. Anneleri onlara daha güzel bakar:)

:) haber et cnm habersiz birakma.. Bende kalktım erkenden 1 buçuk saat sonra bizde yollara düşecez :)
Kendine dikkat et .
Evdeyiz canım. 9 da aldılar içeri süper Kahraman oldum bir ara meğer anesteziyi vermiş uyutmuşlar o sıra beni:) sonrası kabus gibiydi allahıma çok yalvardım kimseye yaşatma diye. Anestezi yaptı herhalde 10 da uyandım hastaneden 12 de çıktık ama ben nerdeyse yürüyemeyecek durumdaydım ve zaten arabaya binince evin yolu hiç bitmedi kusa kusa geldim. Maalesef bünyeden bünyeye farkedermiş ya da ben üşüttüm midem çok kötü. Hala çıkarıyorum. ilaçların hiç birini daga içmedim çünk bid şey yemedim. Çok şükür 11 yumurta toplanmış allahım hayırlı evlat nasip etsin, şu halimi görseniz acırsınız çok müşkül durumdayım Rabbim de acısın inşallah :((

mrb arkadaşım. hazırlık derken çok anlamadım ama açıklamaya çalışayım. kan tahlili yapıyorlar. rezervlerine kistin miyomun varmı ultrasonografi çekiyorlar. hsg çekiyorlar. eşinin sperm analizini yapıyorlar. daha önce sarılık kızamık vb hastalık geçirip geçirmediğine ve hiv virüsü varmı yokmu ona bakıyorlar. sonra tedavi planı çıkarıyorlar;)

çok tesekkur ederim. aşılama deneydiğim için bu sonuclarim elimde var. pardon, daha açık ifade etmem gerekir, öncesinde bir vitamin, beslenme gibi bir hazırlığı kastetmiştim...

merhaba dr um bana da puregon yazdı bugün öngörüşmem var adetim 17-18 i gibi olacak.iğneler acıtıyo mu yakıyo mu çok merak ediyorum.geçen ay heyecan içindeydim ama yerini korku aldı:43:
Canim.bende korkuyor dum ilk iğneyi yapana kadar ama.oyle korkacak bişey yok rahat ol alisiyosun zaten:) hayırlı olsun tedavin..

Mrb kızlar. Yeni arkadaşlar var hoşgeldiniz tedaviniz hayırlara vesile olur inşallah.
Bugün opu yapılacak arkadaşlarin rabbim yardımcısi olsun.
Bende merkeze geldim. 2gün transferini sordum. Neden diye. Çok kaliteli görmemiş embriyolog. Sürekli dışarı çıkaramiyoruz dedi. Transfer yapılacak gibi hazırlayaçaklar beni 12de. Embriyolari da çıkaracak o an karar verecek transfere. İyi durumdalarsa yarın yapacak. Moralim çok bozuldu eşime belli etmemeye çalışiyorum. İnşallah iyilerdır allahim nolur allahim :(((( dua edin bana da lütfen:((( bu moralle 12gün geçmez de

Canım çok şükür ben de kurtuldum sıra embriyo oluşmasında Rabbim yardımcımız olsun. Sen ne yaptın merak ettim Allah yardımcın olsun haberdar etmeyi unutma lütfen.

ya birsürü kriteri var canım araştırma hastanesinde en az iki kere aşılama şartı,yaş, evlilik süresi falan ama bizde ikimizde de sıkıntı olmadığı için biraz zahmetli oldu. eşinde problem varsa daha kolay olabilir özelde yaptırdığım aşılamalar vs sağlık müdürlüğünde onaylatınca kabul ediyolar canım araştırmak lazım

ne aşılaması cnm bizde aşılama yapacak sperm yok.. azosperm hastası eşim...
ama tüm tahlillleri özelde yapıldı... rapor için aynı şeyleri devlette mi yaptıırp öyle rapor verirlerki

ne aşılaması cnm bizde aşılama yapacak sperm yok.. azosperm hastası eşim...
ama tüm tahlillleri özelde yapıldı... rapor için aynı şeyleri devlette mi yaptıırp öyle rapor verirlerki

diyorum ya eşinde problem varsa rapor çıkartman daha kolay olabilir bizde sıkıntı yok diye daha zor oldu
bunu araştırma hastanesine danışmalısın
google dan bi yardım aldım ve ( Yapılan tıbbi tedavileri sonrasında normal tıbbi yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporunda erkek veya kadın faktörü belirtilecektir.)
yani bunu araştırma hastanesindeki 2 kadın doğum ve 1 üroloji uzmanı karar verecek
bence şansını deneyin elinizden neden fazla para çıksın ki
benim özelde yaptırğım tetkik ve tedavileri durum bildirir raporu çıkartarak sağlık müdürlüğünde onaylattım onları da geçerli saydılar.

Son düzenleme:
Canım haber bekliyorum senden...

Canim bende evdeyim Sukur iyiyim , eve gelene kadar öldum bende, tansiyonum dusuktu yoksa Sukur iyi gecti bastan sola sersem sersem izledim , bittikten sonra birsey hatırlamıyorum , iç çamasiri giydirmişler yatağa geldım hatırlamiyorum, eşim hep yanımdaydı. 9 yumurta toplandı yarın arıyacam haber alacam .. Kanamam oldu baya başta .. Sen nasılsın cnm ?

Canim bende evdeyim Sukur iyiyim , eve gelene kadar öldum bende, tansiyonum dusuktu yoksa Sukur iyi gecti bastan sola sersem sersem izledim , bittikten sonra birsey hatırlamıyorum , iç çamasiri giydirmişler yatağa geldım hatırlamiyorum, eşim hep yanımdaydı. 9 yumurta toplandı yarın arıyacam haber alacam .. Kanamam oldu baya başta .. Sen nasılsın cnm ?

Canım çok şükür gözümüz Aydın ikimizinde. Ben direk uyutuldum anestezi ile bir tek drum biz hazırız dediğini hatırlıyorum. Bir de atlayarak uyandığımı. İçimden sadece ağlamak geldi belki yalnız olduğum için eşimi almadılar, bayan götürmek gerekiyormuş. Başka doğum yapanlar vardı orda. Uyandığımda bevek ağlıyordu odada o bilinçle doğum yapmış rahatlamışım bebeğim ağlıyor sandım:)) zaten anesteziyi yiyin e süper kahraman oldum bir sürü kişiyi kurtardım çok komikti:) uyandığım an çok fenaydı başım döndü tansiyonum mide bulantısı şu an hiç bir ağrım yok ama çok şükür. Bu arada bana 8 tane ilaç verdiler. Coraspirin, crinone jel, progrsteron iğne, zinco, 3 günde bir kalçaya yapıltırılacak bir bant, azitro, predrol, hibar kan sulandırıcı iğne. Sana da verdiler mi?

Arkadaşlar opu dan sonra bana 8 tane ilaç verdiler. Coraspirin, crinone jel, progrsteron iğne, zinco, 3 günde bir kalçaya yapıltırılacak bir bant, azitro, predrol, hibar kan sulandırıcı iğne. Size de verdiler mi?

Back