Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buraya bişiy yazınca cevap yazılmıyo mu ne? Niye böyle yapıyonuz psikolojim çok bozuk zaten![]()
Selamın aleyküm,
Tedaviye başlayabilirsek çok mutlu olurum diyodum hep. Kist küçüldü tedaviye başladık bugün ilk iğnemi oldum ama vefat eden işçiler sebebiyle bir gram sevinmedim.
Allah her şeyin hayırlısını versin.
Mikro mu yapıldı normal ivf miAnkara baskentte tedavi görüyorum tatlim.spermi var esimin hamdolsun.sadece morfoloji düşük çıktı. Tese falan degl yani
Kuzum neden moralini bozuyorsun daha ilk ignene baslamissin .azicik kalk silkelen hadi bakim :))))
Al benden de o kadar... bu kadar insanın vefatının üzerine bende de ne heyecan kaldı ne bişey. Çok moralim bozuk Allah ailelerine yardımcı olsun
Mikro mu yapıldı normal ivf mi
Her gidişimde bişiy çıkıyo ya multikistik yazmışlar dosyaya hemşireye sordum çok fazla yumurta demek dedi. Ama iyi bişiy değil galiba. Hayırlısı bakalım bismillah dedik. Umudumsun :) dr keyfine bak rahat ol falan diyo da olamıyorum.
Yok. Mikroda spermi yumurtaya enjekte ediyorlar. Normal ivfte soermleri yumurtanın bulunduğu kültüre bırakıp kendi döllensin diye bekliyorlar. Hangisini yaptılar acaba. Bizde de morfoloji % 1 ondan merak ediyorumCanim normal mikroenjeksiyon yapildi ivf oluyo sanirim
Yok. Mikroda spermi yumurtaya enjekte ediyorlar. Normal ivfte soermleri yumurtanın bulunduğu kültüre bırakıp kendi döllensin diye bekliyorlar. Hangisini yaptılar acaba. Bizde de morfoloji % 1 ondan merak ediyorum
Kizlar dün transferim oldu.esimde morfoloji % 3 endometriozis var benim. Dualarinizi bekliyorum
Mikro mu yapıldı normal ivf mi
Yok. Mikroda spermi yumurtaya enjekte ediyorlar. Normal ivfte soermleri yumurtanın bulunduğu kültüre bırakıp kendi döllensin diye bekliyorlar. Hangisini yaptılar acaba. Bizde de morfoloji % 1 ondan merak ediyorum
Kuzum senin transferin olmuş ben yeni gördüm
Heyecanlı bekleyiz başladı desene inşallahhhh son tedavin olur bebişin veya bebişlerin ömür boyu annesine sıkı sıkı tutunur inşallahh
Ya senle ovulasyon konusuyoduk hehe bak sen hamissin sira bnde o zaman![]()
Hiç sorma cnm zaman bakma geçiyor
azıcık kaldı seninde anne olmana allahım aman su gibi geçer inşallahh![]()
Benim icin zaman dursun en guzel dönem bu donem![]()
mrb canım... bizde tedaviye başlıyoruz ama sperm sayısı az ve hareketli sperm olmadığndan dolayı mikro tese yani ameliyatla sperm alınacak eşimden... biizm tedavimiz böyle olacak.. sizindemi öyle cnm
Kalçadan yazabiliyormusun maşallah valla göbeği bi kere vurdum ama kalça filan zor iş:))