Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 yumurta toplanmış 10 tanesinde işlem yapabilmişler. 6 tanesi de döllenmiş canım. 6 embriyo![]()
benimde 12 yumurta 10 tanesine işlem yapıldı 6 tanesinin 1 tanesini transfer yaptılar ne kadar çok benziyor kaderimiz:)
Arkadaslar mrb aranıza yeni katıldım 3 mayıs da transferım oldum 15 sonuc ogrenıcem bu zamana kadar cok rahattım ama su 3 gunden berı karamsarlık uzerımde ya olmadıysa dıe cok zormus beklemek Allah isteyen herkese nasıp etsin
Arkadaslar mrb aranıza yeni katıldım 3 mayıs da transferım oldum 15 sonuc ogrenıcem bu zamana kadar cok rahattım ama su 3 gunden berı karamsarlık uzerımde ya olmadıysa dıe cok zormus beklemek Allah isteyen herkese nasıp etsin
Merhaba,
Bende Tup bebek tedavimin 6. Gunundeyim gonal f 150 ile devam ediyorum 2 gundur ilave cetrotite yumurta baskilama ignesi de oluyorum, yarin dr kontrolum var. herkese bol sans Allah bu yolda emek veren tum arkadaslara da yardim etsin . Hep birlikte pozitif hayirli sonuclar almak dilegiyle..
ankara canım başka yerde de mi başkent üniversitesi var bilmiyordum :44: hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberler aldıkça içim açılıyo benim çok mutlu oluyorum inşallah biz de güzel haber veririz![]()
merhaba canım 59 görünce tekirdağ diye düşündüm hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah![]()
Tekirdagliyim canım dogrudur amin hepimiz için hayırlısı olsun
Canım bişe sormak istiyorum uzun protokol neye göre başlanıyo yani lucrin le niye başlanıyo tedavine
vayy hemşerim :)
Hem hemşerim hem de kader arkadaşimsen nerde tedavi oluyorsun?
ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs bhcg 12.gün 830
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs
0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs
hatibulut.....trn:10 mayıs..........sonuç 25 mayıs
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs
0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs
hatibulut.....trn:10 mayıs..........sonuç 25 mayıs
süheylab...trn:10 mayıs...........sonuc*19 Mayıs
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
istanbul-kadıköy canım bahçeci umut şimdilik çok memnunum bakalım:130:
İnşallahhh, peki dondurmak ister misiniz diye soruyorlar mı? Olur mu bilmem ama eğer embriyom olursa ben dondurmak isterim umarım iyi koşullarda saklıyorlardır. O zaman artık tedavi yoktur direk transferdir herhalde bu kadar zor değildir yani dimi? İnşallah ilkinde olur tabi de .
Geldim bekliyorum, doktorumu gördüm. Rabbim yardımcım olsun, inşallah her şey yolunda gider.
Canım eğer yumurtalık rezervi iyiyse hepsi aynı boyutta olsun diye yumurta baskilayici tedaviyle başlanıyor.benim sorunum yok değerlerim iyi doktor bu tedaviye başlattı
bu arada pozitifi görürsek hergün ceviz tüketmeli çok önemli kuzum bebelerin gelişimi için bugün bi arkadaşım aradı uzun süredir görüşmüyoduk rüyasında beni görmüş göbeğimi gösteriyomuşum hamileyim diye malum oldu herhalde :)