• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Slm kızlar tüp bebek tedavim yarıda iptal oldu yarın aşılamam var ama bu forumun en başlarından beri burdayım ve kopamadım niyeyse bende yazmak istedim😊😊
22 yaşındayım
3 yıllık evliyim
2 yıldır bebiş istiyorux
Eşimde proplem yok bnde pkos var
8 ay önce lap + his oldum tek tüp açıldı ve kistler alındı ona rağmen gebelik olmadı
Nisanda ilk tüp denedik 187.5 gonalf 450 ama yumurtalar gelişmedi tedavi iptal
Mayıs yine denedik 225 gonalf 450 tek yumurta gelişti tedavi yine iptal ama aşılamaya çevirdi dr ziyan etmeyelim dedi dün 21:00 de çatlatma iğnesi oldum yarın 1de aşılama var hayırlısı artık neye niyet neye kısmet😊😊 hepimizin hakkında hayırlısı bende böyle hepinizin tedavisi sonuna kadar giderde pozitifleri görürsünüz inşAllah yarından snra benimde 15 gün snra sonuç belli olurda yazarım inşAllah nasip....

aslında 2 yumurtayla tüp bebek yöntemiyle hamile kalan arkadaşım var aşılama önceki işlemdir her zaman ama doktordan iyi bilecek değiliz ya vardır bi bildiği hayırlısı canım sonucu bize yazarsın artık :)

aslında 2 yumurtayla tüp bebek yöntemiyle hamile kalan arkadaşım var aşılama önceki işlemdir her zaman ama doktordan iyi bilecek değiliz ya vardır bi bildiği hayırlısı canım sonucu bize yazarsın artık :)

Saol cnm ya dediğin gibi normalde aşılamadan tüpe geçiliyo benim tüpten aşılama olcak😁 ztn genelde böyle değişik şeyler beni bulur bakalım yarın neler olcak hayırlısı cnm yazarım tabi yaa bi sizle paylaşabiliyorum ztn herşeyi başka kimse bilmiyo😊❤

Saol cnm ya dediğin gibi normalde aşılamadan tüpe geçiliyo benim tüpten aşılama olcak😁 ztn genelde böyle değişik şeyler beni bulur bakalım yarın neler olcak hayırlısı cnm yazarım tabi yaa bi sizle paylaşabiliyorum ztn herşeyi başka kimse bilmiyo😊❤

her işte bi hayır vardır dualarım seninle cnm

menegan göbekten insülin iğnesinle yaptırdılar bana progesteron iğnesini kalçadan yapıyoruz sadece bu arada benimde ilaçlar kaldı baya napçaz onları bilmiyorum şimdi beklesinler bakalım belki ilerde işe yarar ilaç israfına karşıyım ama yapçak bişey yok bir daha kullanmaya gerek olmadan kalırız belki hamiş belli mi olur :)

Kalan ilaçların suresi var canım, açıldıktan sonra 28 gün içinde kullanılması gerekiyor. Bu nedenle ben artan gonalflerimi verdim. İlaçların ustunse ya da prospektusunde yazar mutlaka ilk kullanımdan sonraki ömrü. Ona dikkat edin de ziyan olmasın.

Beni merak eden bana dua eden arkadaşlarim iyiki tanimisim sizleri allah bin kere razı olsun.atlattık çok şükür. Şu an çok halsizim kasıklarim çok ağrıyor. Yatıyorum. Gribim için bi serum daha verdiler. 12yumurta toplanmis. Uyandigimda ağlıyordum. İlk sordugum şey kaç yumurta toplandı oldu. Hemsire de benimle birlikte agladi eşim de dayanamadi.duygusal bi an yaşandı odada. Hepinize duaciyim allahim kucaklarimizi boş birakmasin

Yumurta sayın harika! İnşallah en az biri senle kalmaya karar verecek, hayırlı olsun tekrar.

gerek kalmadı kızlar çünkü sonuç 1.20
malesefffff

Allah ümidini canlı tutsun, Allah hakkımızda hayırlı olanı biliyor, bizi bizden daha çok düşünüyor daha iyi tanıyor. Eminim senin de yüzün gulecek bu konuda, üzülme diyemiyorum uzulmemek imkânsız ama ümitsizliğe kapılma asla, elbet bir gün gelecek o bebek, demek ki biraz daha zamanı var, bunda da bir hayır var...

arkadaşlar merhaba, ilk kez tüp bebek tedavisine bu ayın sonunda başlayacağım.. umarım hepimiz başarılı sonuçlar elde ederiz.
doktorum benden menogon ampül 75'li 5 kutu, cetrotide 25 ampül 6 kutu, ve ovitrelle 250 1 kutu ilaçları istedi. bunları nasıl temin edebileceğim konusunda bana yardımcı olabilecek, daha önce kullanmış ve elinde kalmış olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim. bu arada, tavsiyelerinizi ve önerilerinizi de duymayı çok isterim..

Allah razı olsun cnm ya benimde dualarım hep sizinle🙏🙏❤❤

Kalan ilaçların suresi var canım, açıldıktan sonra 28 gün içinde kullanılması gerekiyor. Bu nedenle ben artan gonalflerimi verdim. İlaçların ustunse ya da prospektusunde yazar mutlaka ilk kullanımdan sonraki ömrü. Ona dikkat edin de ziyan olmasın.

canım benimki sizinkinden farklı galiba progen kartuş 1 kartuş 2 gün gidiyor o yüzden açılmamış kutu kartuşlarım var bide orgalutran hazır enjektör var 4-5 tane eğer ki kullanmaya gerek kalmazsa bir daha verebilirim ihtiyacı olana tabi yazık ziyan olmasın

bence idrarla yaptırman her zaman doğru sonuç vermeyebilir kanda yaptırmak kesin sonuç kendini üzebilirsin canım gereksiz yere

Yok zaten cumartesi asil test günüm, epey yakin olacak yani, eğer cuma gunu idrarda çift çizgiyi gorursem ayni gun esimden habersiz kan testi yaptırarak ona sürpriz yapmak istiyorum, cumartesi yanımda olacak bütün gün o yuzden sürpriz yapamam, eğer cuma idrarda çift çizgi goremezsem ertesi gün esimle birlikte gider kan veririm. Hem negatif çıkarsa da yalniz olmam o an.

canım benimki sizinkinden farklı galiba progen kartuş 1 kartuş 2 gün gidiyor o yüzden açılmamış kutu kartuşlarım var bide orgalutran hazır enjektör var 4-5 tane eğer ki kullanmaya gerek kalmazsa bir daha verebilirim ihtiyacı olana tabi yazık ziyan olmasın

Hm evet o ilaçlar daha farklı oluyor tabi bilemedim ben :) ama inşallah gerek kalmaz bir daha kullanmana :)))

Yok zaten cumartesi asil test günüm, epey yakin olacak yani, eğer cuma gunu idrarda çift çizgiyi gorursem ayni gun esimden habersiz kan testi yaptırarak ona sürpriz yapmak istiyorum, cumartesi yanımda olacak bütün gün o yuzden sürpriz yapamam, eğer cuma idrarda çift çizgi goremezsem ertesi gün esimle birlikte gider kan veririm. Hem negatif çıkarsa da yalniz olmam o an.

ben yaptırdığım merkezde sormuştum 1 gün öncesi yaptırabilirsin kan tahlilini sıkıntı olmaz demişti çünkü benim de ctesiye denk geliyo ama cuma yaptırcam yalnız cesaret edemiyosan yapçak bişey yok bana şeytan diyo ki yaptır bugün diyo ama zor tutuyorum kendimi sabretmek lazım bu arada süpriz iyi fikir özel değilse planın ne kopya çekelim :46:

ben yaptırdığım merkezde sormuştum 1 gün öncesi yaptırabilirsin kan tahlilini sıkıntı olmaz demişti çünkü benim de ctesiye denk geliyo ama cuma yaptırcam yalnız cesaret edemiyosan yapçak bişey yok bana şeytan diyo ki yaptır bugün diyo ama zor tutuyorum kendimi sabretmek lazım bu arada süpriz iyi fikir özel değilse planın ne kopya çekelim :46:

Çok özel ve detayli bir şey değil ya, is yerine "dünyanın en iyi baba adayına" notuyla bir çikolata gonderirim diye düşünüyorum, sonucu cumartesi ogrenecegimizi zannettiği için zaten şaşırır o da bana yeter :) umarım kısmet olur da bu sürprizi yapabilirim. Negatif sonucu yalniz daha önce pek çok kez aldım ama bu kez eşim yanımda olsun istiyorum negatif sonuçta. Daha kolay atlatmami sağlayacağına eminim çünkü.

arkadaşlar merhaba, ilk kez tüp bebek tedavisine bu ayın sonunda başlayacağım.. umarım hepimiz başarılı sonuçlar elde ederiz.
doktorum benden menogon ampül 75'li 5 kutu, cetrotide 25 ampül 6 kutu, ve ovitrelle 250 1 kutu ilaçları istedi. bunları nasıl temin edebileceğim konusunda bana yardımcı olabilecek, daha önce kullanmış ve elinde kalmış olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim. bu arada, tavsiyelerinizi ve önerilerinizi de duymayı çok isterim..

Bende benzer tedaviyi uyguluyorum.özelde yaptırıyorum ama doktorum üniv.hocası.bana rapor çıkarttırdı üniv.den ve reçete ile aldım.devletin ödemesi dışında 500 tl ödeme yaptım...rapor olmazda yaklaşık 1500–2000 tl tutuyor...

Bu dondurma işlemi için ne kadar ücret ödedin.bide özeldemi yaptırıyorsun...

evet özelde ama sgk ile anlşması var benim raporum vardı canım 3000-3500 lira civarı ilaçlarla birlikte içinde ne kadar dondurma ücreti bilmiyorum açıkçası en başta konuşmuştuk heyecandan dinlememişim bile hatırlamıyorum kuzum ya

Son düzenleme:
Çok özel ve detayli bir şey değil ya, is yerine "dünyanın en iyi baba adayına" notuyla bir çikolata gonderirim diye düşünüyorum, sonucu cumartesi ogrenecegimizi zannettiği için zaten şaşırır o da bana yeter :) umarım kısmet olur da bu sürprizi yapabilirim. Negatif sonucu yalniz daha önce pek çok kez aldım ama bu kez eşim yanımda olsun istiyorum negatif sonuçta. Daha kolay atlatmami sağlayacağına eminim çünkü.

bigün hiç unutmam bi arkadaşım zorla labarotuvara götürüp test yaptırmıştı o da pozitif çıkmıştı çok sevinmiştik ama sonra düşük oldu pozitif çıksa bile çok sevinmiycem bu sefer çünkü düşük yaptığım gün çok kötü bi gündü kadın doğumcunun asansörünün dili olsa da anlatsa ağlama krizi geçirdim
ben hastanede çalışıyorum 4 kez aşılama yapıldı ve bilgisayarım elimin altında iken sonuca bakmaya cesaret edemiyorum negatif sonucu görmek çok üzüyo hep hüsran sanki gene hüsran olcak gibi :43:

Back