ya çok garip bişey sormak istiyorum.
pcos olup adetleri günü gününe gelen varmı?
ben doktora gidene kadar hiç pcos olduğumu bile bilmiyordum. Gününü bilirim. yumurtladığım zamanı bilirim. Hiç sekmez maşallah ama pcos um işte..
bu arada mayısın ortalarında çoookk fazla güzel haberler alıcaz. çoğunuzun mayısın ortaları
benimde muhtemelen 20sinden sonra
canımmmm hayırlı olsun rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sorunsuz bir şekilde bebişin evine gelir maşallah barekallah diyim
Günaydın canlarım.. gece uyuyamadım hiç. çok rahatsızım burnum sürekli akıyor midem bulanıyor boğazlarım tahriş olmuş acıyor...
bugün bi terslik çıkmasa bari.. kafama çok taktım ondan da uyuyamadım12 den sonra yemek içmek yasak olduğundan bişey yapamadım. inşallah sağlıklı bi şekilde toplanır yumurtalarım. o sırada ilaç kullanırım.
ilaç kullanırım diyorum ama inşallah yasak olmaz. transfer gününe kadar iyileşmem gerekiyo.
en kötüsü de ateşim var
8buçukta çıkcaz yola allah nasip ederse. 11:30 da hastanede olcaz. 12 de gelin demişlerdi. 14:00 da da OPU gerçekleşecek.. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarımm..
Günaydın canlarım.. gece uyuyamadım hiç. çok rahatsızım burnum sürekli akıyor midem bulanıyor boğazlarım tahriş olmuş acıyor...
bugün bi terslik çıkmasa bari.. kafama çok taktım ondan da uyuyamadım12 den sonra yemek içmek yasak olduğundan bişey yapamadım. inşallah sağlıklı bi şekilde toplanır yumurtalarım. o sırada ilaç kullanırım.
ilaç kullanırım diyorum ama inşallah yasak olmaz. transfer gününe kadar iyileşmem gerekiyo.
en kötüsü de ateşim var
8buçukta çıkcaz yola allah nasip ederse. 11:30 da hastanede olcaz. 12 de gelin demişlerdi. 14:00 da da OPU gerçekleşecek.. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarımm..
Hayir kesinlikle. Ben 5 kez hamile kaldim sadece bir tanesinde kahverengi leke geldi. Hic bir gebeliğin dev. Etmedi. İnşallah Rabbim isteyen herkese versin
İnan ki bende cvok korkuyorum.hic korkulacak bisey değil. Sadece masaya yatiyorsun ce sakince uykuya daliyorsun. Çok kisa sürüyor hemen uyaniyorsun ve huzur icindesin
Hic korkma inan ki ,duani et ve gir içeri
Gözün aydfin maşallah Rabbim doğumunu gormeni nasip etsin. Kacinci gün test yaptin?
rezerv azlığı basit bir kan tahlilinde bile çıkıyor nasıl bilemezler anlamıyorum.. belki hayırlısı budur tüp bebekle olacak yavrunuz inşallah..
şuanda test yapsanız çıkmazmı? 0.01 çıkarken 1 veya 2 falan çıkmazmı? o bile umut olur size?
FSH normal çıktığı için rezerv azlığından suphelenmemislerdi canım, AMH ile belli oldu rezerv azlığı. Şuanda test yapsam çıkar mi bilmiyorum transferin 5.günü daha çok erken. Aşılamada test gunu bhcg 5.38 ve sonraki gün 7.2 çıkmıştı çok umitlenmistim ama doktorum bu seviyelerin gebelik için yeterli olmadığını ilaçları birakmami söylemişti. İlaçları bıraktıktan 2 gün sonra da regl oldum zaten. Erken davranirsam ayni seviyeleri görürüm diye korkuyorum açıkçası bu nedenle test gününü bekleyip kesin bir sonuc görmek istiyorum. En fazla bir gün önceden idrar testi yapacağım, negatif sonuç korkusundan öteliyorum da öteliyorum iste :)
Rabbim gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun canım tarihlerinide söylersen ekleriz tabiii
sağlıksız embriyo mu demek oluyor canım bu? yada sadece düşük ihtimali mi? clexane ve coraspirin bana da verdi doktorum. ne zamandan itibaren kullandın?
İnşallah hayra alamet bunlar inşallahhhh
test yaptır biran önce mutlu olllll
gerek kalmadı kızlar çünkü sonuç 1.20
malesefffff
gerek kalmadı kızlar çünkü sonuç 1.20
malesefffff
inşallah bir daha ki denemene canım sakın üzme kendini
Canım hikayeni bilmiyorum ama hayırlısı olsun Rabbim bir dahaki sefere emeklerini boşa çıkarmasın diyecek bişey bulamıyorum sözün tükendiği andaha iyi hazırlanmaya çalış sorununuz neydi bilmiyorum ama yürüyüş yap ben günlük 1-1.5 saat arası yürüyüş yapıyorum doktorum önerdi bilmiyorum canım çokmu kafana taktın acaba nasip tabiki vardır bi vakti saati..
Allah razı olsun canım hep okuyorumGünaydın canım. Allah kolaylik versin.bol bol ayetler kur si oku. Dualarım seninle.
İnşallah canım hayirlisiyla atlatsaydik bi.yazdıklarınızla moral buluyorum.allah razı olsun hepinizdenAyy canım ya tedaviye başladığım günden beri uykularım kaçıyor, 6-7 uyanıyorum. Hasta olmasaydın iyiydi ama yapacak bir şey isteyerek olmadın. Transfere kadar iyileştirirler seni merak etme. Hiç bir şey olmayacak Rabb'imin izniyle. Dualarım seninle Hayırlısıyla gir çık inşallah...
yok canım embriyolarda bi sıkıntı yok kan koyu olduğundan embriyoya kan gitmiyor ve beslenemiyormuş.buda düşüklere sebep oluyormuş.hatta genetik doktorum sen birçok kez kalmışsındır ama beslenmediği için regl gibi atmışsındır dedi.transfer olduğum gün başladım clexane ve aspirine .eğer hamiş isem devam edicekmişim 9 ay boyunca en azından çözümü var canım.
senin tahlil sonucuna göre mi verdi doktor clexane ve aspirini ?
Allah razı olsun canım hep okuyorum
İnşallah canım hayirlisiyla atlatsaydik bi.yazdıklarınızla moral buluyorum.allah razı olsun hepinizden
Yok canım tahlil falan yapmadı bana. Aaa ne çok şeyi tahlilsiz vermiş doktor. İnşallah bi aksilik olmaz
şu an hastanenin internetinden bağlanıyorum. Kolumda serum var. Az kaldı birazdan alırlar aşağıya. Çok acıktım çok sıkıldım hastalık da ci taraftan çok yorgun düştüm. Sabah aksilik araba çalışmadi. 1saat geç geldik. Gidemeyız diye çok korktum. İnşallah hepsi geçecek inşallah.. Geldiler
Yardım eder misiniz? Ben bugün ki dozlarımı vurdurdum, ovitrelle akşam 21.30 da vurulacak. Yarından itibaren dozlarım yapılmayacak mı artık opu ya kadar? Opu salı olacak. Bitti mi iğne vurulmalar yani?:)
Allah razı olsun canım hep okuyorum
İnşallah canım hayirlisiyla atlatsaydik bi.yazdıklarınızla moral buluyorum.allah razı olsun hepinizden
Yok canım tahlil falan yapmadı bana. Aaa ne çok şeyi tahlilsiz vermiş doktor. İnşallah bi aksilik olmaz
şu an hastanenin internetinden bağlanıyorum. Kolumda serum var. Az kaldı birazdan alırlar aşağıya. Çok acıktım çok sıkıldım hastalık da ci taraftan çok yorgun düştüm. Sabah aksilik araba çalışmadi. 1saat geç geldik. Gidemeyız diye çok korktum. İnşallah hepsi geçecek inşallah.. Geldiler
Çok sağol canım. Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Senin be bis nasıl canım. Rabbim mutlu ömürler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?