Bu rakamlarla 100 milyon hareketliyle nasil iki tane dollenmis. Tup bebek yapmanizdaki sebep neydi acaba. 2 tane olmasi sorun degil elbette kaliteli olduktan sonra.
bizde sorun hareketli kalitrli sperm olmadigi icin rakamlar ilgimi cekti. Bir de kacinci gun transfer rdilmis olacak. Bence digerlerinin neden embriyo olmadigini da sorun derim
Ohh ne güzell cnm yaaa inş hayırlı haberler alırsn Allah herkesin yüzünü güldürür inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu rakamlarla 100 milyon hareketliyle nasil iki tane dollenmis. Tup bebek yapmanizdaki sebep neydi acaba. 2 tane olmasi sorun degil elbette kaliteli olduktan sonra.
bizde sorun hareketli kalitrli sperm olmadigi icin rakamlar ilgimi cekti. Bir de kacinci gun transfer rdilmis olacak. Bence digerlerinin neden embriyo olmadigini da sorun derim
Canım ne yaptın kan testi yaptırdın mı mutlu haber verirsin inşallah ben daha yaptırmadım
26sinda oldum canim 5.ci gün embriyosu verdiler sana nasil oldu kactane koydurdun
bana 25 haziranda konuldu 2.gün embriyosu ve 2 tane koydular :) İnşallah biri tutar.benim test günüm 7 temmuz fakat 6 temmuz da yaptıracağım cnm...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende şimdi e2 verdim tekrar c tesi bir aksilik olmazsa toplama yapılacak ... P tesi vermiştim e2. 1341 çıktı değeri iyi demişti doktorum... 5000 altında olması lazımmş inşallah güzel çıkar değerin
Cevap verdiğiniz için size binlerce kez teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Hayırlısıyla ve sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim. ilk muayenemi 26 haziranda oldum ama muayeneye gitmeden önce o kadar düşüncelerdeydim ki buradanda kimse cevap vermeyince baya bi kara kara düşünmeye başlamıştım. çünkü neler olacak bilmiyordum. gidince herşeyi anlattı hakan hoca sağolsun en ince ayrıntısına kadar herşeyi öğrendim aslında pahalı değil çünkü yaptırmaya karar verdikten sonra ankara tüp, genart ve anatoliadan fiyat aldım hepsi aynı fiyatlarda ama başarı öykülerini araştırdıktan sonra anatoliayı seçtim temmuz adetimde gidiyorum ve ağustosta benimde tüp bebek işlemlerim yapılacak inşallah Allah'ın izniyle
Kuzummmm bu arada kaçta ne koydurdun Bebişleri
bana 25 haziranda konuldu 2.gün embriyosu ve 2 tane koydular :) İnşallah biri tutar.benim test günüm 7 temmuz fakat 6 temmuz da yaptıracağım cnm...
Allahın elinde cnm herşey değerlerimiz çok iyi ama 4 senedr olmadı bebeğimiz değerleri düşük olan arkadaşlarımızn oldu mesela Allah herkese hayırlı zamanda verir inş
Özelde cnm izmirde symra art ta daha önce sormştuk da devlet yasakladı 30 yaş altına dedi bize
Dogru soyliyorsun. Rabbim bilir isini. Gorelim Mevlam neyler, neylerse guzel eyler
30 degil canım 35 yas altına yasak malesef..ama ilk 2 deneme tutmazsa yas kaç olursa olsun cift transfer yapıyorlar..ben de ozel de yaptım ama tek kondu 2yi kabul etmediler denetim oldugu için..
2 tane 5. Gun blast embriyo canim :)
Hanimlar size bisey soracam.
Ben gunde iki kere crinone jel lullaniyorum. Biri sabah 9 da. Sonrasinda oglen 12 - 1 gibi felaket yuzum yaniyor ates basiyor. Gorunurde kizarma yok ama felaket yaniyor yuzum. Aksamda 9 da kilullaniyorum ama sonrasinda 12 - 1 de uyudugum icin aksamki kullanimdan sonra oluyor mu anlamadim. onun icin de progesterondan mi oluyor anlamadim. Sizlerde boyle birsey oluyormu bir de minik minik kramplarm oluyor bazen sagda bazen solda. Bazen her iki tarafta :) sizlerde var mi boyle seyler var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?