2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canim hersey nasip bende öyle tüp tüp dedik yaptirdik ama sonuç üzdü bizi demekki Rabbim ne zaman kismet ederse ozaman olurmuş bunu tabiki biliyordum tevekkül ediyordum ama yinede kısmet hersey tüp değilmiş onuda ogrenmis oldum artık bende zamana biraktim hayirlisi olsun ama üzülüyorum artık bizimde olsa ne güzel olur...

Valla eşim gibi morfoloji gibi:) ilginç bir cevap oldu ama şimdiye kadar bu testler elimizde olmasına rağmen bundan diyen olmadı doktorlardan .. Bu doktorum biraz buna bağladı klomen aşılama bunları yaptık son aşama tüp e geldik 3 yıldır ... Bende de pko görünümü var gibi deniliyordu ama yumurta takiplerim hem güzel geçerdi ... Valla artık nasip demek ki hepsi bahane zamanı gelmeyince Rabbim "ol" demeyince olmuyor ... İnşallah bu sefer hayırlı pozitif sonuçlar alırız hepimiz ... Yine de hep bir yerde ya yine olmazsa düşüncesi yok değil ...

Bende şimdi e2 verdim tekrar c tesi bir aksilik olmazsa toplama yapılacak ... P tesi vermiştim e2. 1341 çıktı değeri iyi demişti doktorum... 5000 altında olması lazımmş inşallah güzel çıkar değerin

Kızlarrr 7 yumurtamdan ikisi döllenmiş ayy elim ayağım titriyo heyecandan yarın transver olckmş:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kiyamam çok sevindim canim hayirli olsun güzel haberler bekliyoruz 2sinide koydurcakmisin

Çok teşekkürler cnm valla doktor iki tane koymak yasak demişti bilmiyormki napck birini koydurut birini dondururuz olmazsa

Bende izmirde yaptirdim canim israele hayirli olsun hepimize yas kac canim

Denizliliyz ama burdaki doktrum izmire gidin dedi gidip geliyoruz artık bu son gidiş olur inş:) 28 yaşındayım cnm ben senin ne aşamada yeni mi başladn

Cevap verdiğiniz için size binlerce kez teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Hayırlısıyla ve sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim. ilk muayenemi 26 haziranda oldum ama muayeneye gitmeden önce o kadar düşüncelerdeydim ki buradanda kimse cevap vermeyince baya bi kara kara düşünmeye başlamıştım. çünkü neler olacak bilmiyordum. gidince herşeyi anlattı hakan hoca sağolsun en ince ayrıntısına kadar herşeyi öğrendim aslında pahalı değil çünkü yaptırmaya karar verdikten sonra ankara tüp, genart ve anatoliadan fiyat aldım hepsi aynı fiyatlarda ama başarı öykülerini araştırdıktan sonra anatoliayı seçtim temmuz adetimde gidiyorum ve ağustosta benimde tüp bebek işlemlerim yapılacak inşallah Allah'ın izniyle

Hayirlisi olsun canim bende balikesir bizde çok gidip geldik rabbim nasip eder insallah hepimize benim transfer oldu 2 gün sonra test günüm canim inşallah hayirli haberler aliriz

Hayirlisi olsun canim bende balikesir bizde çok gidip geldik rabbim nasip eder insallah hepimize benim transfer oldu 2 gün sonra test günüm canim inşallah hayirli haberler aliriz

Ohh ne güzell cnm yaaa inş hayırlı haberler alırsn Allah herkesin yüzünü güldürür inş

Bu akşama doğru arayacaklarmş cnm çok korkuyorum 7 tane toplandı benden eşimin spermi de 136 milyon 100 milyon hareketli

Bu rakamlarla 100 milyon hareketliyle nasil iki tane dollenmis. Tup bebek yapmanizdaki sebep neydi acaba. 2 tane olmasi sorun degil elbette kaliteli olduktan sonra.
bizde sorun hareketli kalitrli sperm olmadigi icin rakamlar ilgimi cekti. Bir de kacinci gun transfer rdilmis olacak. Bence digerlerinin neden embriyo olmadigini da sorun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…