2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kizlar son iki gündür kanamam oldu😟😟 keseyi gördük çok şükür buraya yazayim ko allah göstermesin ama bnm gibi olan arkadaşlarım bilgi edinsin.. bhcg 2652 çıkmışti ertesi gun kanamam basladi doktor hemen gel dedi muayenede kesecigim gorundu küçücük minnacik...doktor hemen bir pruloton deport vurdu..2gune bir bhcg takibi yapmaya devam et dedi. .dun kanamam yine başladı hafif lekelenme şeklinde korkyum çok. Yattim dinlendm butun gün aksam esim gelince tahlil verdim yine bhcg 6120 olmuş. .doktor korkacak birsey yok deger cok iyi gidiyor dinlenemene devam et haftaya perşembe göreyim seni tekrar dedi.. kaanamaniz olunca amaan telaş yapmayin onemli olan bhcg degerlerimizmiş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım gecen hafta benimde kanamam oldu. 3 gün hastanede yattim. Şükür simdi kanama gecti. Ama kahverengi lekelemem var sürekli yatıyorum allah şükür kalp atışını duyduk. Ama birini kaybettik allah seninde yardimcin olsun. Dinlen fazla birşey yapma kendine tatil ver ben boyle yapıyorum:)

Progesteron muhakkak ates yapiyor canim bana da aynisi oluyor..fakat bana doktorum jeli sabah aksam yapmami önerdi..12 saatte bir kullanıyorum bende onun için idare ediyorum sicak basınca da artik miniklerimiz icin mecbur

Benim de oyle. Sabah aksam. Bende sabah 9 aksam 9 kullaniyorum. Ilk denememde gunde bir kere demisti diger dr. siz mutlu sona bir adim daha yaklasmisiniz ne guzel. Gerci kotu biseyler de yasamissiniz gecmis olsun.belki yazmistiniz ama farketmedim Ne kadar oldu ve nerde yaptirdiniz,kacinci denemeniz.

Son düzenleme:
Ay bukadar mi benzeriz benimde ayni nolur bana dua et lütfen 1 gün kaldi güzel haberlerle geleyim insallah:))

Canimmm ben inaniyorun ki allahin izniyle sende alicaksin pozitif sonucunu :)

Benin bugun 7.gunum ve e2 degerim 3000 kusurlerde durum pek parlak degil sanirim yumurtalarinda en buyugu 14 tecrubeli olan arkadaslar beni aydinlatabilir mi simdi ne ilacak ihtimaller neler iptal edilir mi?? Doktoru bekliyorum bakalim o ne digecek 😞

Yumurtalarım büyüme durumu iyi bence benim 7.günde oralardaydı.. Cumartesi toplama yapılacak bugün e2 değerim 3553 çıktı .. Toplama günü de adetimin 15 ü. Gününe geliyor senin. E2 değerin belki sınırda filan kalır sıkma canını ... 5000 gibi olursa iptal olayı olmaz yumurtaların kaliteli olduktan sonra ... Ohss diye bir durumda varmış bende yeni öğrendim bununla umarım karşılaşmazsın herşeyey yolunda gider Allah'ın takdiri artık o ol derse olacak ...

Canimm bide jeli günde kaç tane kulladin bana 1 verdi hergun 8de yapiyoruz

Bak bir benzerlik daha :))banada 1 verdi hala kullaniyorum ben bende aksam 7:30 ta aliyorum aldiktan sonra 10-15 dakika yuruyorum :)

Bak bir benzerlik daha :))banada 1 verdi hala kullaniyorum ben bende aksam 7:30 ta aliyorum aldiktan sonra 10-15 dakika yuruyorum :)

Aynen bebeğim allah cikardi seni burda karsima insallah hayirli haberlerle gelirim mutluluktan aglaya aglaya:)

Aynen bebeğim allah cikardi seni burda karsima insallah hayirli haberlerle gelirim mutluluktan aglaya aglaya:)

InsallH canim bende haberi aldigimd cok aglamistim :) ayni duygulari sende yasa insallah :)

Canım gecen hafta benimde kanamam oldu. 3 gün hastanede yattim. Şükür simdi kanama gecti. Ama kahverengi lekelemem var sürekli yatıyorum allah şükür kalp atışını duyduk. Ama birini kaybettik allah seninde yardimcin olsun. Dinlen fazla birşey yapma kendine tatil ver ben boyle yapıyorum:)

Öyle yapıyorum cnm Surekli yatiştayim kalkmiyorum hiç ..cik şükür kanamam durdu haftada bir igneye devam edicem haftaya perşembe gunude kalp atışı için gidicez inş saglikla sihatle tamamina ereriz😊😊😊

Benim de oyle. Sabah aksam. Bende sabah 9 aksam 9 kullaniyorum. Ilk denememde gunde bir kere demisti diger dr. siz mutlu sona bir adim daha yaklasmisiniz ne guzel. Gerci kotu biseyler de yasamissiniz gecmis olsun.belki yazmistiniz ama farketmedim Ne kadar oldu ve nerde yaptirdiniz,kacinci denemeniz.

Transfer olali 2 hafta oldu cnm..istanbul Florence Nightingalede oldum tedavimi 3. Denemem..bizDe sıkıntı erkek interfilitesi...allah kismet etti bakalim tutundu yavrum şimdi allah tamamina erdirir inş..

Canimmmm bişey daha sorabilirmiyim belirtilerinde lekelenmen oldumu benim olmadi hiç sadece ilk gün konulduktan sonra biraz geldi okadar ama çok siddetli kasik agrimda yok bi yandan da cok korkuyorum millet yaziyo lekelenmem oldu kasik agrilarim oldu siddetli diye :18:

Canimmmm bişey daha sorabilirmiyim belirtilerinde lekelenmen oldumu benim olmadi hiç sadece ilk gün konulduktan sonra biraz geldi okadar ama çok siddetli kasik agrimda yok bi yandan da cok korkuyorum millet yaziyo lekelenmem oldu kasik agrilarim oldu siddetli diye :18:

Yok canim hic lekelenmem olmadi lekelenme herkeste gorulen birsey degil ki hem :) rahimde embriyo damara denk geldigi zaman lekelenme tarzinda kanama yapabiliyormus fakat bu herkestr gorulmuyor :) kasik agrisi bende de oluyo hala ara ara geliyo adet sancisi gibi sancimda oldu hatta ;)

Yok canim hic lekelenmem olmadi lekelenme herkeste gorulen birsey degil ki hem :) rahimde embriyo damara denk geldigi zaman lekelenme tarzinda kanama yapabiliyormus fakat bu herkestr gorulmuyor :) kasik agrisi bende de oluyo hala ara ara geliyo adet sancisi gibi sancimda oldu hatta ;)

Tamam kuzucum benimde masallah sivilceler patladi sinir oldum göğüslerim çok hassas deyemiyorum bide ozelden yazistigimiz var bide bel agrim var iste ara ara batmalar oluyo kasik larda çok saol yavrum ya kusura bakma çok sordum ya

Tamam kuzucum benimde masallah sivilceler patladi sinir oldum göğüslerim çok hassas deyemiyorum bide ozelden yazistigimiz var bide bel agrim var iste ara ara batmalar oluyo kasik larda çok saol yavrum ya kusura bakma çok sordum ya

Rabbim hayirli haberler duymani nasip etsin allah gonlune gore versin insallah :) ne kusuru olurmu canim benim insan bu donemlerinde hep sorup cevap alabilecegi birilerini ariyo yardimci olduysam ne mutlu opuyorum coook guzelim benim :)

Ne demek ecmain olsun canim.insallah guzel haberlerini alcam canim ekio olarak gayet guzel calusiyorlar insallah sizede rabia hemsire denk gelir cok ilgili alakali doktorlardanda mehtap hanim ayni sekilde.ben simdi doktora gittigim gunleri biliyolar ariyorlar nsptiniz diye ilac falan yazdiklarnda hmn ariyorum zararu olurmu diye yardimci oluyolar.insallah tutar canim kalbini cok ferah tut.tup bebekten snrada surekli dinlen bn oyle yaptm.su hayir mubarek gunlerde insallah tutar seninkide

Amin inşallah tutar kendim ve benim durumumda olan herkes için ettiğim dualar inşallah şu mübarek günlerde kabul olur bana kısa protokol uygulayacaklarmış. Hamilelik boyunca ilgili olmalarına çok sevindim içim bir daha ferahladı. Tüp bebekten sonra 2 veya 3 gün izin alabileceğim sürekli dinlenemeyeceğim yani inşallah bi sıkıntı çıkmaz. aklıma takılan birşey olursa bu konularda sana danışabilir miyim

Rabbim hayirli haberler duymani nasip etsin allah gonlune gore versin insallah :) ne kusuru olurmu canim benim insan bu donemlerinde hep sorup cevap alabilecegi birilerini ariyo yardimci olduysam ne mutlu opuyorum coook guzelim benim :)

Amiiiinnnn insallah kuzucum allah razi olsun insallah rabbim isteyen herkeze versin bende çok öpüyorum seni:))

Back