• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

benim dondurulmuş bi tane var canım.ilkinde 2 tane vermişlerdi şimdi pişmanım keşke bi tanesi konsaydı iki tane dondurulmuş olurdu.çünkü bu sağlıklı çözünecek mi belli değil o zaman tedavi başa alınacak falan ama şimdiden bunları düşünüp mutsuz olmak istemiyorum.eskiden çok sabırsız bi insandım ben.bu 2 yıldır sabretmeyi herşeyi allaha bırakmaktan ve vaktini beklemekten başka çıkar yol olmadığını öğrendim.herşeyin hayırlısı artık.

Canim hersey nasip bende öyle tüp tüp dedik yaptirdik ama sonuç üzdü bizi demekki Rabbim ne zaman kismet ederse ozaman olurmuş bunu tabiki biliyordum tevekkül ediyordum ama yinede kısmet hersey tüp değilmiş onuda ogrenmis oldum artık bende zamana biraktim hayirlisi olsun ama üzülüyorum artık bizimde olsa ne güzel olur...

Genelde fazla oluca oluyormus ama bence bunlari dusunme. Benimde 21 di cok daha fazla toplananlar var. Bunlari kastettim. Ne guzel olgun yumurtalarin var demekki. Ozel olmazsa sebep esin mi. Sende ssıkıntı yoksa sonu da iyi gelir hayirlisiyla merak etme

Valla eşim gibi morfoloji gibi:) ilginç bir cevap oldu ama şimdiye kadar bu testler elimizde olmasına rağmen bundan diyen olmadı doktorlardan .. Bu doktorum biraz buna bağladı klomen aşılama bunları yaptık son aşama tüp e geldik 3 yıldır ... Bende de pko görünümü var gibi deniliyordu ama yumurta takiplerim hem güzel geçerdi ... Valla artık nasip demek ki hepsi bahane zamanı gelmeyince Rabbim "ol" demeyince olmuyor ... İnşallah bu sefer hayırlı pozitif sonuçlar alırız hepimiz ... Yine de hep bir yerde ya yine olmazsa düşüncesi yok değil ...

Canim mrb benimde yumurta sayim cok fazla doktor seker olacina basladi bu sekilde olursa kaliteli yumurta elde edemeyiz dedi belkide iptal edecek e2 de yuksek baya moralim cok bozuk bugun tekrar gidicem bakalim ne olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende şimdi e2 verdim tekrar c tesi bir aksilik olmazsa toplama yapılacak ... P tesi vermiştim e2. 1341 çıktı değeri iyi demişti doktorum... 5000 altında olması lazımmş inşallah güzel çıkar değerin

Kızlarrr 7 yumurtamdan ikisi döllenmiş ayy elim ayağım titriyo heyecandan yarın transver olckmş:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende izmirde yaptirdim canim israele hayirli olsun hepimize yas kac canim

Denizliliyz ama burdaki doktrum izmire gidin dedi gidip geliyoruz artık bu son gidiş olur inş:) 28 yaşındayım cnm ben senin ne aşamada yeni mi başladn

Canim bnde ankara anatoliada yaptrdm hakan bey ve ekibi tek kelimeyle mukemmeller bana iki transfer edildi ikisi de tutmustu biri dustu digeri duruyo surekli irtibat halindeyiz ilk muayanede altran bakiyo sizinle konusuyo.sonra adetin ikinci yada ucuncu gunu gidyrsn kan veriyorsun yine alttan muayane degerler iyi cikarsa hemn ignelere basliyrsn bnm ignelerden 8 gun sonra yumurta toplamak icin cagrdilar.yumurtalrm toplndktn snra bi odaya aldilar genart tup bebek merkeznden geln biri vardi 2 defa orda yaptrms sonuc alamynca oda anatoliada yaptrmya karar vermus pahali diyorlar ama islerini cok guzel yapyorlar Allah yardimcin olsun

Cevap verdiğiniz için size binlerce kez teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Hayırlısıyla ve sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim. ilk muayenemi 26 haziranda oldum ama muayeneye gitmeden önce o kadar düşüncelerdeydim ki buradanda kimse cevap vermeyince baya bi kara kara düşünmeye başlamıştım. çünkü neler olacak bilmiyordum. gidince herşeyi anlattı hakan hoca sağolsun en ince ayrıntısına kadar herşeyi öğrendim aslında pahalı değil çünkü yaptırmaya karar verdikten sonra ankara tüp, genart ve anatoliadan fiyat aldım hepsi aynı fiyatlarda ama başarı öykülerini araştırdıktan sonra anatoliayı seçtim temmuz adetimde gidiyorum ve ağustosta benimde tüp bebek işlemlerim yapılacak inşallah Allah'ın izniyle

Denizliliyz ama burdaki doktrum izmire gidin dedi gidip geliyoruz artık bu son gidiş olur inş:) 28 yaşındayım cnm ben senin ne aşamada yeni mi başladn

Hayirlisi olsun canim bende balikesir bizde çok gidip geldik rabbim nasip eder insallah hepimize benim transfer oldu 2 gün sonra test günüm canim inşallah hayirli haberler aliriz

Hayirlisi olsun canim bende balikesir bizde çok gidip geldik rabbim nasip eder insallah hepimize benim transfer oldu 2 gün sonra test günüm canim inşallah hayirli haberler aliriz

Ohh ne güzell cnm yaaa inş hayırlı haberler alırsn Allah herkesin yüzünü güldürür inş

Bu akşama doğru arayacaklarmş cnm çok korkuyorum 7 tane toplandı benden eşimin spermi de 136 milyon 100 milyon hareketli

Bu rakamlarla 100 milyon hareketliyle nasil iki tane dollenmis. Tup bebek yapmanizdaki sebep neydi acaba. 2 tane olmasi sorun degil elbette kaliteli olduktan sonra.
bizde sorun hareketli kalitrli sperm olmadigi icin rakamlar ilgimi cekti. Bir de kacinci gun transfer rdilmis olacak. Bence digerlerinin neden embriyo olmadigini da sorun derim

Back