Dolenir canim sen sikma canini yarin mi ariycaklar
Bu akşama doğru arayacaklarmş cnm çok korkuyorum 7 tane toplandı benden eşimin spermi de 136 milyon 100 milyon hareketli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dolenir canim sen sikma canini yarin mi ariycaklar
Bu akşama doğru arayacaklarmş cnm çok korkuyorum 7 tane toplandı benden eşimin spermi de 136 milyon 100 milyon hareketli
Olur canim sikma canini sen dua et iyi düşün iyi olsun aradiklarinda nasil rahatliycaksin bak
Amiin canim amin kocaman amiiiiin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim dondurulmuş bi tane var canım.ilkinde 2 tane vermişlerdi şimdi pişmanım keşke bi tanesi konsaydı iki tane dondurulmuş olurdu.çünkü bu sağlıklı çözünecek mi belli değil o zaman tedavi başa alınacak falan ama şimdiden bunları düşünüp mutsuz olmak istemiyorum.eskiden çok sabırsız bi insandım ben.bu 2 yıldır sabretmeyi herşeyi allaha bırakmaktan ve vaktini beklemekten başka çıkar yol olmadığını öğrendim.herşeyin hayırlısı artık.
Genelde fazla oluca oluyormus ama bence bunlari dusunme. Benimde 21 di cok daha fazla toplananlar var. Bunlari kastettim. Ne guzel olgun yumurtalarin var demekki. Ozel olmazsa sebep esin mi. Sende ssıkıntı yoksa sonu da iyi gelir hayirlisiyla merak etme
Canim mrb benimde yumurta sayim cok fazla doktor seker olacina basladi bu sekilde olursa kaliteli yumurta elde edemeyiz dedi belkide iptal edecek e2 de yuksek baya moralim cok bozuk bugun tekrar gidicem bakalim ne olacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarrr 7 yumurtamdan ikisi döllenmiş ayy elim ayağım titriyo heyecandan yarın transver olckmş:)
Kiyamam çok sevindim canim hayirli olsun güzel haberler bekliyoruz 2sinide koydurcakmisin
Çok teşekkürler cnm valla doktor iki tane koymak yasak demişti bilmiyormki napck birini koydurut birini dondururuz olmazsa
Özelde yaptiriyosan koyuyolar canim benim 2 tane şuan nasipse olursa tabi hayırlısı
Özelde cnm izmirde symra art ta daha önce sormştuk da devlet yasakladı 30 yaş altına dedi bize
Bende izmirde yaptirdim canim israele hayirli olsun hepimize yas kac canim
Canim bnde ankara anatoliada yaptrdm hakan bey ve ekibi tek kelimeyle mukemmeller bana iki transfer edildi ikisi de tutmustu biri dustu digeri duruyo surekli irtibat halindeyiz ilk muayanede altran bakiyo sizinle konusuyo.sonra adetin ikinci yada ucuncu gunu gidyrsn kan veriyorsun yine alttan muayane degerler iyi cikarsa hemn ignelere basliyrsn bnm ignelerden 8 gun sonra yumurta toplamak icin cagrdilar.yumurtalrm toplndktn snra bi odaya aldilar genart tup bebek merkeznden geln biri vardi 2 defa orda yaptrms sonuc alamynca oda anatoliada yaptrmya karar vermus pahali diyorlar ama islerini cok guzel yapyorlar Allah yardimcin olsun
Denizliliyz ama burdaki doktrum izmire gidin dedi gidip geliyoruz artık bu son gidiş olur inş:) 28 yaşındayım cnm ben senin ne aşamada yeni mi başladn
Hayirlisi olsun canim bende balikesir bizde çok gidip geldik rabbim nasip eder insallah hepimize benim transfer oldu 2 gün sonra test günüm canim inşallah hayirli haberler aliriz