2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Transfer olali 2 hafta oldu cnm..istanbul Florence Nightingalede oldum tedavimi 3. Denemem..bizDe sıkıntı erkek interfilitesi...allah kismet etti bakalim tutundu yavrum şimdi allah tamamina erdirir inş.
Ne guzel saglikla kucagina da almayi nasib etsin Rabbim. Ben ilk denememi orda yapmistim. anadolu yakasindakinde malesef memnun kalmamistim

Evet canim israel bey başka hastaneyle anlasacakmis 1 temmuzdan itibaren yok kentte

Şansa bak !!! Bende dondurulmuslarla denemek istiyrdun bikac ay sonra orada. Ama kapatmazlar heralde .baska doktorlar gelir. Neyse sen 2 gun sonra gideceksin heralde gidimce bi bak bakalim durumlar nedir???

Şansa bak !!! Bende dondurulmuslarla denemek istiyrdun bikac ay sonra orada. Ama kapatmazlar heralde .baska doktorlar gelir. Neyse sen 2 gun sonra gideceksin heralde gidimce bi bak bakalim durumlar nedir???

Yok canim ben gitmiycem memeleketimde baktiricam insallah bidaha gitmegi nasip etmez rabbim sorun yaşamış hastane sahibiyle anlasmasini iptal ettirmis ama vardir heralde tabi orda baska doktorlar canim birinci tutmadimi yoksa israele mi yaptirmistin

Ins canim ama bu kadar cok yumurta olusmasi yumurtalarin kalitesini dusuruyormus yinede belli olmaz tabi Allahin takdiri...Dua etmekten baska bisey gelmiyor elden umarim hepimiz bu mubarek ayda istedigimiz sonuclari aliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnnnnnn....amin canım

Evet orda yaptirdim 1.olmadi. ama 2.ye hazir değilim. Bikac ay daha sonra dusunuyrm inş gerek kalmaz 2.ye.

Nasip işi iste kuzum benimde 2 tane konuldu 5.ci gün belki benimde olmayabilir napalim herşey allahtan rabbim insallah isteyen dileyen herkeze verir

Oyle canim ama ne kadar istedigimizi ugrastigimizi biliysn .ilk gunlerde çok agladim üzüldüm ama su an daha iyiyim. O gunlerde hemen 2.yaptirmayi bile dusundum.ama su an erteledim dusunmuyrm tup bebegi. Inş srnin tutmustur bebegin senledir

Ne guzel saglikla kucagina da almayi nasib etsin Rabbim. Ben ilk denememi orda yapmistim. anadolu yakasindakinde malesef memnun kalmamistim

Bilemiyorum ki cnm bn doktorumdan cok memnunum çok ilgili sagolsun hangi saaat ararsam arayayim elinden geleni yapmaya çalışıyor...kontrollerde hastaneye gitmiyorum sadece transferde oraya gittm.kontrollerimi muayenehanesinde yapiyor

Insallah canim benim çok saol haklisinçok emek maddi manevi allah emeklerimizin karsiligini verir insallah dua etmekten baska bisey gelmez elden kuzum 2 adet gecince koyuyolarmis canimcim insallah olur bu defa hatta normal yolla kalirsin insallah

Merhaba benimde transferim sizinle aynı gün banada iki embriyo koydular. Cumartesi tahlil yaptırsak belli olmas mı:)

Cnm bılmem ki pazartesi normalde benimki ama ben pazar günü yaptiracagim...sende pazar yaptir..benim akıllı kocam bugün idrar testi almış şimdi yaptık negatif çıktı

Hadi yaa. Benimde dr.um disardandi. Transfere oraya gitmistik zaten. Ayni dr. Olmasin :) anadolu yakasindaki florance nigh. Den mi bahsediyorsun

Tabiki canim ne sormak istersen elimden geldigince yardimci olurum.ankaradami oturuyorsun sende

Benimde 12.günüm pazartesi. Ama o haberi işte değil eşimin yanında almak istiyorum:) pazar yaptırırsam daha garanti olur tabi ama o teste 2 günde bir bakılıomuş. Acaba sıkıntı olurmu olmas demi

Benimde 12.günüm pazartesi. Ama o haberi işte değil eşimin yanında almak istiyorum:) pazar yaptırırsam daha garanti olur tabi ama o teste 2 günde bir bakılıomuş. Acaba sıkıntı olurmu olmas demi

yok cnm sıkıntı olmaz varsa zaten cumartesi de çıkar merak etme cnm sen..sadece erken yapturdigin için değer düşük çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…