- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
Ne guzel saglikla kucagina da almayi nasib etsin Rabbim. Ben ilk denememi orda yapmistim. anadolu yakasindakinde malesef memnun kalmamistimTransfer olali 2 hafta oldu cnm..istanbul Florence Nightingalede oldum tedavimi 3. Denemem..bizDe sıkıntı erkek interfilitesi...allah kismet etti bakalim tutundu yavrum şimdi allah tamamina erdirir inş.
Evet canim israel bey başka hastaneyle anlasacakmis 1 temmuzdan itibaren yok kentte
Şansa bak !!! Bende dondurulmuslarla denemek istiyrdun bikac ay sonra orada. Ama kapatmazlar heralde .baska doktorlar gelir. Neyse sen 2 gun sonra gideceksin heralde gidimce bi bak bakalim durumlar nedir???
Yumurtalarım büyüme durumu iyi bence benim 7.günde oralardaydı.. Cumartesi toplama yapılacak bugün e2 değerim 3553 çıktı .. Toplama günü de adetimin 15 ü. Gününe geliyor senin. E2 değerin belki sınırda filan kalır sıkma canını ... 5000 gibi olursa iptal olayı olmaz yumurtaların kaliteli olduktan sonra ... Ohss diye bir durumda varmış bende yeni öğrendim bununla umarım karşılaşmazsın herşeyey yolunda gider Allah'ın takdiri artık o ol derse olacak ...
Ins canim ama bu kadar cok yumurta olusmasi yumurtalarin kalitesini dusuruyormus yinede belli olmaz tabi Allahin takdiri...Dua etmekten baska bisey gelmiyor elden umarim hepimiz bu mubarek ayda istedigimiz sonuclari aliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canim ben gitmiycem memeleketimde baktiricam insallah bidaha gitmegi nasip etmez rabbim sorun yaşamış hastane sahibiyle anlasmasini iptal ettirmis ama vardir heralde tabi orda baska doktorlar canim birinci tutmadimi yoksa israele mi yaptirmistin
Evet orda yaptirdim 1.olmadi. ama 2.ye hazir değilim. Bikac ay daha sonra dusunuyrm inş gerek kalmaz 2.ye.
Insallah canim kac tane kondu kacinci gün ebriyosu konuldu
1 tane 5.gun blastokist konuldu çok kaliteli embriyo old soylendi2 tanede donduruldu ama olmadi
1 tane 5.gun blastokist konuldu çok kaliteli embriyo old soylendi2 tanede donduruldu ama olmadi
Nasip işi iste kuzum benimde 2 tane konuldu 5.ci gün belki benimde olmayabilir napalim herşey allahtan rabbim insallah isteyen dileyen herkeze verir
bir şey soracaktım yaa bu tüp bebek merkezlerinde muayene ücretleri ne kadar gitmeyi düşünüyorum da skg karşılıyor mu hiç yardımcı olurmusunuz
Ne guzel saglikla kucagina da almayi nasib etsin Rabbim. Ben ilk denememi orda yapmistim. anadolu yakasindakinde malesef memnun kalmamistim
Oyle canim ama ne kadar istedigimizi ugrastigimizi biliysn .ilk gunlerde çok agladim üzüldüm ama su an daha iyiyim. O gunlerde hemen 2.yaptirmayi bile dusundum.ama su an erteledim dusunmuyrm tup bebegi. Inş srnin tutmustur bebegin senledir
Merhaba benimde transferim sizinle aynı gün banada iki embriyo koydular. Cumartesi tahlil yaptırsak belli olmas mı:)
Hadi yaa. Benimde dr.um disardandi. Transfere oraya gitmistik zaten. Ayni dr. Olmasin :) anadolu yakasindaki florance nigh. Den mi bahsediyorsunBilemiyorum ki cnm bn doktorumdan cok memnunum çok ilgili sagolsun hangi saaat ararsam arayayim elinden geleni yapmaya çalışıyor...kontrollerde hastaneye gitmiyorum sadece transferde oraya gittm.kontrollerimi muayenehanesinde yapiyor
Amin inşallah tutar kendim ve benim durumumda olan herkes için ettiğim dualar inşallah şu mübarek günlerde kabul olur bana kısa protokol uygulayacaklarmış. Hamilelik boyunca ilgili olmalarına çok sevindim içim bir daha ferahladı. Tüp bebekten sonra 2 veya 3 gün izin alabileceğim sürekli dinlenemeyeceğim yani inşallah bi sıkıntı çıkmaz. aklıma takılan birşey olursa bu konularda sana danışabilir miyim
Hadi yaa. Benimde dr.um disardandi. Transfere oraya gitmistik zaten. Ayni dr. Olmasin :) anadolu yakasindaki florance nigh. Den mi bahsediyorsun
Cnm bılmem ki pazartesi normalde benimki ama ben pazar günü yaptiracagim...sende pazar yaptir..benim akıllı kocam bugün idrar testi almış şimdi yaptık negatif çıktı
Benimde 12.günüm pazartesi. Ama o haberi işte değil eşimin yanında almak istiyorum:) pazar yaptırırsam daha garanti olur tabi ama o teste 2 günde bir bakılıomuş. Acaba sıkıntı olurmu olmas demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?